Nejlepe je si to poradne pred montazi rozmerit a odzkouset. Boky mi to bere trochu vice, ale pri parkovani mezi auty jsem nikdy zadny problem nepocitil. Akorat, kdyz parkuju blizko plotu nebo nejake zdi, tak to zacne pipat, ale beru to spis jako +Beri píše:to Fireice, Ahmed: podle vašich obrázků co jste sem dali, bych se chtěl zeptat jaká je citlivost těch krajních senzorů, jelikož se mi zdají dost na kraji a natočené už směrem na bok (roh) auta. Jde mi o to, jestli náhodou tyhle krajní senzory nechytají signál, když parkujete kolmo k silnici a mezi sebou jsou zaparkovaný auta a zbytečně to neoznamuje překážku.
Dnes jsem si to objednal a tak mě zajímá vaše zkušenost, hlavně s těmito krajními senzory.
Pokud to má i někdo jiný takto navrtané, tak se může taky vyjádřit.
Díky
Na co spojky? Mas tam dva draty, to snad dokazes pripajet, ne? Nebo to jenom omotejNo1 píše:2 Zakus: Diky za perfektni popis. Muze jeste poprosit preci jen o ty barvy? Pri mereni jsi vychazel z udaju v manualu, nebo jsi si vymyslel svoje umisteni?
Kde se daji sehnat "rychlospojky"? Na me po celym meste koukaji jak na exota, co ze to vlastne shanim.
Mam vzadu kouli, tak se trochu bojim, ale snad to pujde
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů