Začíná ranní chlad
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- KAPSCH
- Nováček
Tak si říkám co to může být, novej palivovek filtr, nový žhaviče a když startuju, tak se tomu jakoby moc nechce, sice naskočí na první nažhavení a cca 3 otočení, ale přeci jen je znát, že zima mu dobře nedělá. Hrozím se dne, kdy bude -15 stupňů...
JB
JB
Jakub Budinský
Ford Focus Combi 1.8 TDDI 2002 - Diamond white
Ford Focus Combi 1.8 TDDI 2002 - Diamond white
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Vzdyt to musi startovat. Mi to starovalo do -17°C bez zhavicu.KAPSCH píše:Tak si říkám co to může být, novej palivovek filtr, nový žhaviče a když startuju, tak se tomu jakoby moc nechce, sice naskočí na první nažhavení a cca 3 otočení, ale přeci jen je znát, že zima mu dobře nedělá. Hrozím se dne, kdy bude -15 stupňů...
JB

- Noah
- Junior
- Obake
- Zkušený
možna je to divný, ale u mě to tak funguje
až když slyším že je motor opravdu v běhu, tak ho pustím
měl jsem předtím benzín a ten jak to chytlo tak už nepustil
i v zimě
ale tohle v zimě chytalo až na podruhé či potřetí, tak jsem to zkusil podržet a dobrý
ne samozřejmě nijak dlouho, je potřeba poslouchat stroj
ale udělat tohle s benzínem, asi by se mu to nelíbilo 

- abe
- Junior
to Noah,taky jsem mnel vsechno v poradku od svicek po filtry.Nejvetsi problem vzdy byl kdyz jsem startoval na druhy den nebo treba az za dva dny.Jako by padala nafta,treba muze!Psal jsem o tom v tematu PADA NAFTA,Foki mi tam taky radi,tak na to mrkni!Mozna ze si s toho neco vezmes .Ale na konec jsem mnel problem nekde jinde,chybelo mi rele,ktere spina palivove cerpadlo (primo rele-R7 PALIVOVE CERP.,VSTRIK.CERP. VZNETOVEHO MOTORU) je tam i pojistka,na to bys ses mohl taky kouknout.Pojistka č.12 hodnota 15A modra,pokud se ti v tom nekdo nehrabal.Tady toto o cem ti pisu je pod kapotou za baterkou.Skusit se ma vsechno

-
- Junior
Má tam být skutečně to relé R7? Já ho tam nemám, mám pouze pojistku č.12. Tak asi měsíc to musím 3x žhavit, aby mi to chytlo napoprvé, např. po jednodenním stání v garáži. Asi mám v tahu žhavicí svíčky. Od května do listopadu jsem startoval na jedno žhavení ihned.abe píše:to Noah,taky jsem mnel vsechno v poradku od svicek po filtry.Nejvetsi problem vzdy byl kdyz jsem startoval na druhy den nebo treba az za dva dny.Jako by padala nafta,treba muze!Psal jsem o tom v tematu PADA NAFTA,Foki mi tam taky radi,tak na to mrkni!Mozna ze si s toho neco vezmes .Ale na konec jsem mnel problem nekde jinde,chybelo mi rele,ktere spina palivove cerpadlo (primo rele-R7 PALIVOVE CERP.,VSTRIK.CERP. VZNETOVEHO MOTORU) je tam i pojistka,na to bys ses mohl taky kouknout.Pojistka č.12 hodnota 15A modra,pokud se ti v tom nekdo nehrabal.Tady toto o cem ti pisu je pod kapotou za baterkou.Skusit se ma vsechno![]()
![]()
Ford Focus combi 1.8 TDCI 85 kW, 2002, silver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- abe
- Junior
- abe
- Junior