To Nicco- teplota motora ano mas pravdu je to des na mojom byvalom benzine mi kurilo uz po 2-3km ale to co vravis s ukazovatelom teploty nevidim dovod preco by rucicka vyskocila za 1,5 s zo 60 na 90, nesignalizuje to skor nejaku poruchu

, mne na byvalom benzine sa rucikca hybala plynule ...
Hlucnost-oproti 1,6 66 a 88kw jednoznacne tichsi ziadne ostre zvuky z motorovej casti znamy ma 1,8tddi rv2000 a to je traktor aj pri hocijakej rychlosti uplne neporovnatelne, ja som mal predtym 1,2 benzin a to som mal problem ked som isiel s vyradenou rychlsotou ze ma nebolo pocut a ludia prechadzali pred autom cez cestu som musel pridat alebo trubit

a teraz je to este tichsie/ak nie je zmrznuty motor/, a neverim ze pri 100 a viac kmh rychlosti bude to tvoje zas tak tiche... pri 160 to zacne hucat ale benzin na ff1 pri 110 uz je pocut otacky motora
-suhlasim ale ze 1,6 je velmi dobry motor ale je to benzin
hmotnost ???? o 130 kg tazssi ??? a to si kde vycital vid prilohe podla fordu je rozdiel vo vahe 90 vs 156 (rozdiel 66kg)
Mal som benzin chcel som diesel, a chcem diesel, buduci bude mozno 2,2 tdci ked uz tak ale naspat k benzinu sa uz nevratim.ak sa mi naraz neposere vsetko co sa na diesli da....
Mal som sluzobne 1,8 zafiru myslim 92kw ale ako to hucalo a po 200t km zralo olej,spotreba 9l a jedine co sa mi pacilo bolo ze bolo jedno aky stupen je zaradeny tahalo od 1000 po 4000 otaciek-vyhoda benzinu,na dialnici hroza. ..
teraz sa z pocitu z jazdy stale neviem nabazit - holt moje byvale vozitko malo 43kw a myslim 90nm
ale myslim ze kazdy sa po case stotozni so svojim autom resp. vidi viac jeho vyhody... to vidno aj podla ostatnych prispevkov vo fore...
Myslim ze davnejsie platilo ze diesel je hlucny,myslim ze sa dotahuju na benziny a pri vyssich rychlostiach ich s prevahou v hluku tromfnu, ale ak trafis na kus ktory ma vsetky odhlucnenia kktore ma mat, iba 2 z asi 10 ked som kupoval mali kryt motora sucasne s krytom pod motorom.
to SilverGhost:
Aku mas emisnu normu v TP ?