Handsfree
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Handsfree
Chmelko, myslím, že potřebuješ znát kód toho handsfree a ne mobilu.
Pokud jsem to správně pochopil, mobil handsfree najde a vyzve tě k zadání kódu. Do mobilu bys měl tedy naťukat kód toho handsfree. Určitě bude v manuálu, obvyklé jsou 0000 nebo 1234.
Předpokládám, že jsi prvním uživatelem, takže podobné radosti jako nutnost odmazat některý z již registrovaných mobilů z handsfree tě zatím netrápí (narazil jsem na to u Parrota).
Pokud jsem to správně pochopil, mobil handsfree najde a vyzve tě k zadání kódu. Do mobilu bys měl tedy naťukat kód toho handsfree. Určitě bude v manuálu, obvyklé jsou 0000 nebo 1234.
Předpokládám, že jsi prvním uživatelem, takže podobné radosti jako nutnost odmazat některý z již registrovaných mobilů z handsfree tě zatím netrápí (narazil jsem na to u Parrota).
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

-
- Test driver
práveže niesom prvý majitel..handsfree bolo origo v Cmax Ghia, čo som ale pozeral, na module od handsfree nebolo žiadne tlačídlo reset, alebo v podstate žiadne tlačidlo na programovanie a pod, z toho usudzujem, že je tam ten kod napevno...skusal som zatial len tu jednu možnost 12345 takže idem na to a uvidim ako dopadnem 

-
- Test driver
tak problem vyriešeny , bolo to 1234 juchúúúúú, diky moc PodroH, JardaB
čo ma ale zarazilo, že zvuk ide len z laveho predneho repro, čakal som pekne double stereou pri hovore, ale asi to je zbytočne
takže potom to ešte vcelku nafotím, ale konečne šuple namiesto popolniku bude k niečomu a budem tam vozit mobil

čo ma ale zarazilo, že zvuk ide len z laveho predneho repro, čakal som pekne double stereou pri hovore, ale asi to je zbytočne

takže potom to ešte vcelku nafotím, ale konečne šuple namiesto popolniku bude k niečomu a budem tam vozit mobil

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
neboj on by si ma hned našiel po prvých neprijatych hovoroch v aute

-
Zdravim,
jsem trochu bezradny a doufam, ze tady u odborniku najdu pomoc. Mam focuse 2006 dovezeneho z DE. Mam v nem origo radio 6000CD a take zastrcku na drzak na telefon ve stredove konzoli. A ted bych chtel zprovoznit handsfree. Jen prave nevim co k tomu je vse potreba a jestli mi vubec neco nechybi z vyroby. Prosim poradte, diky.
jsem trochu bezradny a doufam, ze tady u odborniku najdu pomoc. Mam focuse 2006 dovezeneho z DE. Mam v nem origo radio 6000CD a take zastrcku na drzak na telefon ve stredove konzoli. A ted bych chtel zprovoznit handsfree. Jen prave nevim co k tomu je vse potreba a jestli mi vubec neco nechybi z vyroby. Prosim poradte, diky.
- Chobby
- Junior
A samotné handsfree, máš? Jaké?
- lemurek80
- Nováček
Ahoj, v návodu k rádiu 5000 bez CD s otočným ovládáním hlasitosti se píše že má integrovanou funkci PHONE.Chci se zeptat jestli máte někdo nějakej návod co jak a kam zapojit abych týhle funkce mohl využít.
Tzn.kabel z telefonu zapojím kam?Nebo potřebuju dokoupit nějakou část aby HF fungovalo?
Díky moc za rady...
Tzn.kabel z telefonu zapojím kam?Nebo potřebuju dokoupit nějakou část aby HF fungovalo?
Díky moc za rady...
FORD Focus kombi ,1.8 TDDi ,Ghia ,10/99
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
resim ted umisteni HF Parrot CK3100 nekam do interieru. Nema to nekdo z vas s FF I? Diky

- KubaU
- Junior
Bluetooth handsfree profil je jen mono, takže asi proto. Muselo by to rádio umět hnát do obou.chmelko píše:čo ma ale zarazilo, že zvuk ide len z laveho predneho repro, čakal som pekne double stereou pri hovore, ale asi to je zbytočne![]()
Dokonce stereo bluetooth bezdrátová sluchátka (A2DP) v handsfree režimu mají často taky zvuk jen v jednom uchu....
Jinak já momentálně řeším, kam dát držák na mobil ve FoFo II. Fakt tam není snad nikde rozumné místo, kde by to nepřekáželo - na středové konzoli jsou všude tlačítka nebo rádio, na sklo přísavkou to nechci (jednak to překáží a jednak už tam lepím navigaci

Vymyslel jste to někdo nějak rozumně, nebo budu fakt mobil vozit v příhrádce středového tunelu?

- Wall-e
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Zewl: přesně tohodle parrota mám taky, už byl v aute když jsem ho koupili. Inspirovalo me to ke koupi telefénu s bluetoothem.
Umístený to mám u výdechu z topení, kterej je v pravo od kapličky. Pomocí takový skoby, která je zasunutá do škvíry mezi plastama toho výdechu. Radši to zkusim nafotit, blbě se to popisuje.
Ale to naprpstá pohoda - jednim mačknutím, který je poruce přimu hovor a dákl se venuju provozu.
Jen jsem musel vymazat ty profily nokií po předchozím majiteli, ted tam připojijeme SE k770i a k550i
btw, zvuk slyšim zleva i zprava, ale jestli je to stereo, to nevim.
Umístený to mám u výdechu z topení, kterej je v pravo od kapličky. Pomocí takový skoby, která je zasunutá do škvíry mezi plastama toho výdechu. Radši to zkusim nafotit, blbě se to popisuje.
Ale to naprpstá pohoda - jednim mačknutím, který je poruce přimu hovor a dákl se venuju provozu.
Jen jsem musel vymazat ty profily nokií po předchozím majiteli, ted tam připojijeme SE k770i a k550i
btw, zvuk slyšim zleva i zprava, ale jestli je to stereo, to nevim.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Parada, fotka by mi moc bodla, ale asi vim, kde presne myslis 
Parrota CK3100 znam, mel jsem ho chvili v autoradiu Parrot 5100, kde je presne tahle integrovana a prace s tim byla vynikajici, proto jsem se rozhodl pro tuto HF. Pouze resim to umisteni displeje

Parrota CK3100 znam, mel jsem ho chvili v autoradiu Parrot 5100, kde je presne tahle integrovana a prace s tim byla vynikajici, proto jsem se rozhodl pro tuto HF. Pouze resim to umisteni displeje

- Forny
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mam tu mensi problem (jeden z mnoha) 
Koupil jsem Focuse a je dotazenej z nemecka. Ma 7" palcovy dotykovy display s navigaci a pripravou pro telefon - viz foto.
Otazka zni: Da se nekde sehnat ta cast kam se vklada telefon, mam SE K800i a kolik by to asi tak stalo ???
nebo
Da se to nejak uzpusobit na datovy kabel, ktery samozrejme k telefonu mam??
Jinak Focus 2.0 TDCi prede jak masinka a je to proste palba

Koupil jsem Focuse a je dotazenej z nemecka. Ma 7" palcovy dotykovy display s navigaci a pripravou pro telefon - viz foto.
Otazka zni: Da se nekde sehnat ta cast kam se vklada telefon, mam SE K800i a kolik by to asi tak stalo ???
nebo

- Wall-e
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Takže Zewle: Takhle to vypadá u mě, zatim jsem nemel duvod to nejak menit. Možná by to akorát mohlo být uchcený pevnějc (ted je to tam fakt jen zasunutý těma dvema nožičkama). Jediný co me napadá jak a kam by to šlo jinak, je nedávat tam tu skobu, ale pomocí nejké oboustrané lepicí pásky přilepit na palubku doleva dolu od toho pruduchu nad kterým to mám. Tak aby to bylo poruce a bylo na to vidět. Vrtat kvuli tomu díru do palubky mi připadá jako krajní a nevhodná varianta
kvalita snímku z mobilu neni uplne super, takže sorry

kvalita snímku z mobilu neni uplne super, takže sorry

-
- Test driver
[quote="Forny"]Mam tu mensi problem (jeden z mnoha) 
nebo
pekna dvd masinka....v prvom rade by som sa obratil na Ford prislusenstvo a ak by to bolo velmi drahe,tak potom nejaky mobilshop

nebo

pekna dvd masinka....v prvom rade by som sa obratil na Ford prislusenstvo a ak by to bolo velmi drahe,tak potom nejaky mobilshop