Jak zaslepit EGR ventil Tddi
- streety
- Nováček
- KAPSCH
- Nováček
Chystám se na to taky, hulilo to jen při při prudším přidání, nebo pořád? Já když se rozjíždím tak skoro vyletěj saze a pak při jízdě to není tak strašný, jen při předjíždění a větší akceleraci to hulí.streety píše:No odpověď zní - nekouří,a spotřeba teda neklesla,ale ani nestoupla,stále kolem 6,5litrů,před tím 6,3... Ale to na letních gumách... Hlavně že to nehulí... O to mi šlo... Trochu se mi zdá že to má při záběru jiný zvuk,ale to možná jak teď víc poslouchám a pátrám
JB
- Ahmed
- Test driver
To mas normalni, vetsina dieselu huli pri poradnem slapnuti na plyn.KAPSCH píše:Chystám se na to taky, hulilo to jen při při prudším přidání, nebo pořád? Já když se rozjíždím tak skoro vyletěj saze a pak při jízdě to není tak strašný, jen při předjíždění a větší akceleraci to hulí.streety píše:No odpověď zní - nekouří,a spotřeba teda neklesla,ale ani nestoupla,stále kolem 6,5litrů,před tím 6,3... Ale to na letních gumách... Hlavně že to nehulí... O to mi šlo... Trochu se mi zdá že to má při záběru jiný zvuk,ale to možná jak teď víc poslouchám a pátrám
JB
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- David 1
- Junior
Jak zaslepit egr ventil
Mám na svém FOFO stejný problém.pozorně sem si pročet toto forum
a dal jsem zaslepení egru za ukol kolegovi co má autodílnu.doufám že dosáhnu stejného výsledku jako vy všichni tady.
Ford focus tddi combi 66kw,r.v.99
a dal jsem zaslepení egru za ukol kolegovi co má autodílnu.doufám že dosáhnu stejného výsledku jako vy všichni tady.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak zaslepit egr ventil
Napis pak, jak tu zmenu citis ty.Davidcalek píše:Mám na svém FOFO stejný problém.pozorně sem si pročet toto forum

- toro
- Nováček
to all
Tak jsem EGR zaslepil kouskem CU plechu.Potvrzuji vznik nového druhu hluku, i když méně výrazného, zřejmě to tam fičí do zaslepené roury, a jak se naplní, tak je to o píšťalce.Měnil jsem olej a filtry, zatím nebudu dělat závěr, protože se hodně změnilo i počasi.EGR jsem měl dosud řádně funkční, tak se uvidí.U Peugeota mě však hodně potrápil, motůrku dopřeji čistý vzduch, i když v těhle a blížících se mrazech?Jestlipak dávkování paliva také neovlivňuje informace z teplotního čidla za IC? Děkuji všem, co tento zásah publikovaly s fotem.
1,8 TDDI 66 kW - HB, red pipe met.
- David 1
- Junior
Re: to all
No já to zatím pořád odkládám,ale ta píšťalka mě zarazila.Nikdo o něčem takovém nepsal.Nemáš tam nějakou netěsnost?toro píše:Tak jsem EGR zaslepil kouskem CU plechu.Potvrzuji vznik nového druhu hluku, i když méně výrazného, zřejmě to tam fičí do zaslepené roury, a jak se naplní, tak je to o píšťalce.Měnil jsem olej a filtry, zatím nebudu dělat závěr, protože se hodně změnilo i počasi.EGR jsem měl dosud řádně funkční, tak se uvidí.U Peugeota mě však hodně potrápil, motůrku dopřeji čistý vzduch, i když v těhle a blížících se mrazech?Jestlipak dávkování paliva také neovlivňuje informace z teplotního čidla za IC? Děkuji všem, co tento zásah publikovaly s fotem.

Kolik ti to zabralo času?

Byl. Ford Focus 1,8 Tddi combi, 66 kw, r.v.99,
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: