Pojisteni vozidla
- vcedula
- .
ono to bolo take nejake komplikovane, ze ked ju trafil, tak sa tukol aj s inym autom. Ale poistovna nezaplatila servisu za opravy, ale dohadovala sa s CP, kto bude kolko platit. A doplatil na to on.
Kooperativa je na SK vseobene oblubena a tak maju aj navacsi pocet pokusov o podvod a musia byt v strehu. Tak potom robia so vsetkym problemy.
Kooperativa je na SK vseobene oblubena a tak maju aj navacsi pocet pokusov o podvod a musia byt v strehu. Tak potom robia so vsetkym problemy.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- vcedula
- .
pelen: to si myslel aj on.
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Zakonne mam u kooperativy. Havarijko mam na asi 180k. Plneni probihalo tak, ze servis dostal plnou moc a mel to snad druhy, nebo max treti den od pojistovny.-Ladis- píše:To počítáš i s povinným ručením? Protože jestli ne, tak se mi to nějak nezdá, vzhledem ke stáří vozidla a na to, že máš 5% spoluúčast...
- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To by mě zajímalo, na co se vymlouvajívcedula píše:...Mne sa nepodarilo v Alianzi preplatit poistnu udalost, ked do mna na krizovatke nacuval nemec s Range Roverom. Doteraz som nic nedostal (ale uz je to 5 rokov dozadu) ....

Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

galerie: zde
- libe
- Junior
Jo pojistovny!?!
Mohl by jsem vam vypravovat story s proplacenim skody, kdyz me sejmula zenska cely bok auta (byl to jeste favous) a po nekolikatem urgovani u kooperativy, mi suse sdelili, ze baba nemela zaplacene povinne pojisteni!! Nakonec to dopadlo tak, ze jsem to resil pres Kancelar pojistitelu, ale ty nervy a cas..... nikomu to nepreji.

Mohl by jsem vam vypravovat story s proplacenim skody, kdyz me sejmula zenska cely bok auta (byl to jeste favous) a po nekolikatem urgovani u kooperativy, mi suse sdelili, ze baba nemela zaplacene povinne pojisteni!! Nakonec to dopadlo tak, ze jsem to resil pres Kancelar pojistitelu, ale ty nervy a cas..... nikomu to nepreji.

Ford Focus 1.6 combi 11/2001

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- vcedula
- .
Obvolaval som to asi 4-5 mesiacov a nic. Potom som sa na nich vybodol. Vyhovarali sa, ze bohuzial s jeho poistovnou (nemecka) nemaju zmluvu a ze pracuju na nej. Potom som auto predal a novu poistku som podpisal v CPS. Za opravy som dal do 10 tisic. Kazdemu odvtedy nedoporucujem Alianz, to je moja pomsta-Ladis- píše:To by mě zajímalo, na co se vymlouvají

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- libe
- Junior
- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- libe
- Junior
Tak ja tezim z osobni zkusenosti.
U me to probihalo tak, ze to viselo pres mesic nekde na kooperative, pak kdyz jsem to zacal urgovat, tak z nich vypadlo, ze neni zaplacene zakonne, tak to posilali na kancelar pojistitelu, samozrejme cestou se ztratily najake doklady, tak jsem musel zase jit na kooperativu s velkym technicakem, pak mela pani dovolenou a nakonec jsem zjistil, ze to funguje tak, ze kancelar pojistitelu zada reseni skodne udalosti nektere z pojistoven a ta to teprve fyzicky resi. V mem pripade to byla Alianz a musim je pochvalit, ze jeden tyden mi prisel dopis, ze obdrzeli k reseni moji udalost a druhy tyden jsem uz mel penize na uctu. Ale dohromady to trvalo 4 mesice od bouracky nez se to vyresilo!
U me to probihalo tak, ze to viselo pres mesic nekde na kooperative, pak kdyz jsem to zacal urgovat, tak z nich vypadlo, ze neni zaplacene zakonne, tak to posilali na kancelar pojistitelu, samozrejme cestou se ztratily najake doklady, tak jsem musel zase jit na kooperativu s velkym technicakem, pak mela pani dovolenou a nakonec jsem zjistil, ze to funguje tak, ze kancelar pojistitelu zada reseni skodne udalosti nektere z pojistoven a ta to teprve fyzicky resi. V mem pripade to byla Alianz a musim je pochvalit, ze jeden tyden mi prisel dopis, ze obdrzeli k reseni moji udalost a druhy tyden jsem uz mel penize na uctu. Ale dohromady to trvalo 4 mesice od bouracky nez se to vyresilo!

Ford Focus 1.6 combi 11/2001

- Ahmed
- Test driver
Tak to opravdu je, kazda pojistovna ma na to mozna svoje odborniky, ale hodnoty aut by mely byt hodne podobne.KUTAC píše:Mam u KOOP proti kradezi za cca 6000.- na rok. Chcel som vediet orientacnu cenu v pripade poistnej udalosti. Dotycna vravela, ze cca 140.000.-Kc. Tak jej vravim, ze ak zozenie za taku cenu FF s tymi parametrami ako mam, kupim od nej aj dva. Neviem odkial beru tie ceny. Este spominala, ze su to tabulkove udaje a ze berie sa to podla toho, za aku cenu by sa dany typ vozidla dal zakupit v danom case.
Auto mam poistene v CZ.
Kdyz jsem havarijne pojistoval stareho focuse u Generali, cena byla pres 210000,- uz nevim presne kolik a z tabulek mi vypocetli o 2500,- vetsi castku, nez za kterou jsem auto koupil, takze se trefili docela presne a na internetu na tipcars byly ceny taky hodne podobne, takze si nemuzu stezovat... Problem je ale v tom, ze kdyz v lednu zaplatis pojisteni na 200000,- a skodu udelas v listopadu, tak ti to spocitaji znova a vyplati ti treba jenom 170000,- ... Nektera z pojistoven ale nabizi, ze si to muzes pojistit na jakou castku chces ty - auto ma hodnotu treba 150k a pojistis si ho na 180k tak to taky dostanes...