Jezdím povětšinou hlavně ve městě (mimo jen občas,ale zase to stojí zato

Jinak V-power motor pozná, ale až tak po vyjetí alespoň 2 plných nádrží.
A nemohlo by to být třeba tím, že máte jiné gumy. Myslím rozměrem. Je větší po obvodu a tím se ujede jiná vzdálenost a je tak i jiná spotřeba.martinus píše:Normalne jsem dal na nase focusika zimni gumy (stejny rozmer jako letni) a vzal jsem jen tak na zkousku pred mesicem jen za 500,- Shell VPower racing normalne mi rapidne klesla spotreba. Predtim mi to papalo tak tech 10l ve meste a ted mi to zere ve meste 7,5l. Jezdim porad stejny trasy a porad stejnej styl jizdy. Trosku na to slapu a vytaceni tak do tech 4000 otacek. Nechapu to. Je to tim benzinem? Nebo gumama?
sorry to byl překlep.100km za 200kčAhmed píše:To mas spotrebu pod 5 litru?chalomi píše:ja vezmu za 200kč a ujedu bez problemu 150km.a to mam stejny motor jako ty.martinus píše:No do prace jezdim rano asi 1km a to jezdim jen tak pomaleji max kdyz nestiham tak do 3000 otacek. Jinak je to jezdeni po meste a to je motor uz ohratej. Me pak jeste napadla jedna vec. Jestli to neni plovakem v nadrzi. Jezdim totiz tim stylem, ze vezmu benzin tak za 300 a mam vyzkouseny, ze jsem na to predtim najezdil tech 100 km a pak uz zacala svitit kontrolka. A treba tam vzdycky nejakej zbytek ale jeste zustal. Co ja vim. Je to divny.Asi s tim nejezdis po cestach, ale plachtis vzduchem
PAJA píše:A nemohlo by to být třeba tím, že máte jiné gumy. Myslím rozměrem. Je větší po obvodu a tím se ujede jiná vzdálenost a je tak i jiná spotřeba.martinus píše:Normalne jsem dal na nase focusika zimni gumy (stejny rozmer jako letni) a vzal jsem jen tak na zkousku pred mesicem jen za 500,- Shell VPower racing normalne mi rapidne klesla spotreba. Predtim mi to papalo tak tech 10l ve meste a ted mi to zere ve meste 7,5l. Jezdim porad stejny trasy a porad stejnej styl jizdy. Trosku na to slapu a vytaceni tak do tech 4000 otacek. Nechapu to. Je to tim benzinem? Nebo gumama?
Lopik-u...ty si skutocny priklad nepredpisaneho obutia na FocusaLopik píše:PAJA píše:A nemohlo by to být třeba tím, že máte jiné gumy. Myslím rozměrem. Je větší po obvodu a tím se ujede jiná vzdálenost a je tak i jiná spotřeba.martinus píše:Normalne jsem dal na nase focusika zimni gumy (stejny rozmer jako letni) a vzal jsem jen tak na zkousku pred mesicem jen za 500,- Shell VPower racing normalne mi rapidne klesla spotreba. Predtim mi to papalo tak tech 10l ve meste a ted mi to zere ve meste 7,5l. Jezdim porad stejny trasy a porad stejnej styl jizdy. Trosku na to slapu a vytaceni tak do tech 4000 otacek. Nechapu to. Je to tim benzinem? Nebo gumama?
Nebude to tim ze kdyz vemes ten VPower tak na to slapes min a vic si sledujes spotrebu :} ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 1 host