fotky urcite budu, len vecer je uz tma a cez den nemam cas, tak musim asi pockat na jeziska ked donese poriadny fotak

Hllavně nepíchni gumu.misoo píše:matka je bohuzial stale zaseknuta, ale foki povedal ze sa da jazdit aj so 4 matkami, tak preto som to smelo otestoval
fotky urcite budu, len vecer je uz tma a cez den nemam cas, tak musim asi pockat na jeziska ked donese poriadny fotak
Podobny problem mel soused s mondeem. Mel udelane specialni zamkove matice a pri povolovani se mu jedna znicila. Nekolik dni stal s autem na parkovisti, pak to nejak vyresil, az ho potkam, tak se ho na to zeptam.misoo píše:matka je bohuzial stale zaseknuta, ale foki povedal ze sa da jazdit aj so 4 matkami, tak preto som to smelo otestoval
pelene, to ti budem mooooooc povdacny !!!pelen píše:Podobny problem mel soused s mondeem. Mel udelane specialni zamkove matice a pri povolovani se mu jedna znicila. Nekolik dni stal s autem na parkovisti, pak to nejak vyresil, az ho potkam, tak se ho na to zeptam.misoo píše:matka je bohuzial stale zaseknuta, ale foki povedal ze sa da jazdit aj so 4 matkami, tak preto som to smelo otestoval
A jakou nasadíš cenovou politikuihrdlick píše:To by mě taky zajímalo. Rozpěru mám v plánu "urob si sám"misoo píše:este jedna filozoficka otazka k tym rozperam...![]()
![]()
![]()
zmenia sa jazdne vlastnosti po namontovani iba rozpery
![]()
A když to bude good, tak rozjedu výrobu ve "velkém".
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti