Okna mi jezdí všechny

... jo a když zamykám tak oranžový 1x BLIK.

.... prostě můj hodnej fofík
Ono se to musí přidržet?? A já si řikal že to mám asi v čudu, protože se žádny okna nezavřely při zamknutí auta!! Tak to schválně zkusim!!Mira píše:Koukám, koukám, co kus to origoš![]()
Okna mi jezdí všechnyKdyž zapomenu okna zavřít, tak přidržením dálkáče jim dám povel "ZAVŘETE SE" a ono to funguje
![]()
![]()
![]()
![]()
... jo a když zamykám tak oranžový 1x BLIK.a při odemykání se rozsvítí vevnitř spousty světýlek
![]()
![]()
.... prostě můj hodnej fofík
Tak to určitě zkus, já jsem taky u zamčenýho auta čekal kdy se mi zavřou okna (samozřejmě nezavřely) než jsem se tady dočetl, že musím podržet tlačítko zamykání na DO.Ono se to musí přidržet?? A já si řikal že to mám asi v čudu, protože se žádny okna nezavřely při zamknutí auta!! Tak to schválně zkusim!!
jj, podobne to mame aj na starom Megane... Po vypnuti klucika sa dalo okna vodica otvarat/zatvarat do nemoty, az pokym sa neotvorili a znovu nezatvorili vodicove dvere... Celkom uzitocna drobnostka, trosku mi u FoFa chyba...bladerunner píše:vadí mi, že keď sa vypne motor, okamžite sa nedá s oknami nič robiť /napr. chcem ich trocha pootvoriť, aby sa vetralo/, treba opäť otočiť kľúčik. na mojom peugeote 307 po zhasnutí motora ešte cca 1 min môžem ovládať sťahovanie okien - len predných, vzadu mám kľuky
Navíc si Ti kvůli tomu rozsvítí i světlasilverwolf píše:Jj, taky to mi taky drásá nervy, dojedu se staženými okny, zaparkuju, zdechnu a pak musím znovu zastrčit a otočit klíč abych okna zavřel. Fakt je to na prd. Dobrá připomínka, ale tady s tím nic neuděláme
ak ti to neblikne, niekde nieco nie je zavrete, kapota, dvere.Martin41 píše:Dnes (po umytí Fofana) mně přestalo DO dávat optický signál. Zamkne ale má ještě dvakrát bliknout a to už nedělá. Nevíte někdo kam mám sáhnout, třeba se někam dostala voda.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti