no vidim,ze ten Postupicky zraz bude taka mala burza nahradnych dielov....Damon píše:Teď si nejsem 100% jistý ale kdyby je Boban posílal Fokimu tak by je mohl některým členům vzít na sraz do Postupic.

A dalo by se to když tak nějak eventuelně dovést na ten sraz do Postupnic?? Už je to ani ne za měsíc. Jinak jsou moc hezké a budou se mi do auta hodit k těm prahovým lištám.Boban píše:Ahojky všichni, jen pro ujasnění, kdo je bude chtít do pátku to je 23.3. tak je můžu poslat já, s tí, že penízky výhradně s fokim a od pátku už jen s fokim komplet jak objednávky tak penízky, já posloužím jen asi už jen jako technický info![]()
Jinak samozřejmě uvítám jaký koliv námět, či nápad co udělat, jen pro zajímavost teď sem si popáchal nové víčko na olej, jelikož to origo prostě už nefungovalo, no a jak mi příde z modrého eloxu, hned se s vámi podělím
![]()
PAJA píše:A dalo by se to když tak nějak eventuelně dovést na ten sraz do Postupnic?? Už je to ani ne za měsíc. Jinak jsou moc hezké a budou se mi do auta hodit k těm prahovým lištám.Boban píše:Ahojky všichni, jen pro ujasnění, kdo je bude chtít do pátku to je 23.3. tak je můžu poslat já, s tí, že penízky výhradně s fokim a od pátku už jen s fokim komplet jak objednávky tak penízky, já posloužím jen asi už jen jako technický info![]()
Jinak samozřejmě uvítám jaký koliv námět, či nápad co udělat, jen pro zajímavost teď sem si popáchal nové víčko na olej, jelikož to origo prostě už nefungovalo, no a jak mi příde z modrého eloxu, hned se s vámi podělím
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host