Šmejdi zlodějský!!!
- Vodik
- Nováček
Dnes ráno jsem se teda pěkně nas..l, nějakej hajzl mi odloupl ten nápis TDCI z pátých dveří. To lepidlo jsem z laku sundával asi půl hodiny. Naštěstí škrábanec na laku je jen minimální. Nevím, jestli vůbec shánět ten nápis novej, asi to nebude za dvacku. A aby mi to zase nekdo ukradl... Ten dotyčnej měl vlastně štěstí, protože kdybych ho náhodou načapal, což není tak nepravděpodobný, protože chodím se psem někdy v jednu nebo ve dvě v noci, asi bych neváhal použít moji devítku nebo perkus...
Ford Focus Turnier 1.8 TDCi, r.v. 2004
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Hoši, to snad není možné, co jsou to za lidi. Ze 120-tek se kradly ty mřížky, protože asi nebyly k dostání, nebo co, ale dnes si může člověk koupit co potřebuje. Tak nechápu.
A nejvíc mě sere, když to někdo jen pro radost rozbije. Třeba zrcátko.
A nejvíc mě sere, když to někdo jen pro radost rozbije. Třeba zrcátko.

FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
doba se zase tak moc nezměnila. dříve se kradlo, že to nebylo a dneska se krade i když to je, ale takhle to vyjde levněji 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Obake
- Zkušený
- kostik
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
no u mně na mazlíkovi si chtěla taková jedna nepracující šmrnclá menšina o víkendu půjčit Alessia a mlhovky,který jsem tak pracně přidělával do toho nového nárazníku. Naštěstí šel okolo známý,houknul na ně,pak teda dostal docela budku(bylo jich 6 tak 18letých).kolem mlhovek to odnesl jen tahokov.no a na kola jsem si domů dojel rpro náhradní matky.ale aby holt měli nějakou prdel tak mi ulomili zadní stěrač,poplivali auto a zdrhli. Víme kdo to byl,ale když jsme za nima přijeli domů,tak bud prý byli na diskotéce,nebo spali,koukali na telku a tak... A policajti prý nic nemůžou jen ná zakladě svědectví,když jsme je nechytli.
a znáš to,na jednoho uhodíš pořádně,a zbytek ti bud dá přes hubu nebo udělají to co mi říkal foki:1) jedna láhev na motor,nechá se pořádně zatéct do motru no a druhá pak pod motor..., 2)dlažební kostka na sklo a pořádně až na plech objet auto.
A můži ti říct že tu ted mám strach,protože tady u nás je ted plno cikánů,slováků nebo ukrajinců..nevím proč zrovna tady,jestli zkouší štěstí v německu,když jsme u hranic...
a znáš to,na jednoho uhodíš pořádně,a zbytek ti bud dá přes hubu nebo udělají to co mi říkal foki:1) jedna láhev na motor,nechá se pořádně zatéct do motru no a druhá pak pod motor..., 2)dlažební kostka na sklo a pořádně až na plech objet auto.
A můži ti říct že tu ted mám strach,protože tady u nás je ted plno cikánů,slováků nebo ukrajinců..nevím proč zrovna tady,jestli zkouší štěstí v německu,když jsme u hranic...
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
kamarádovi kdysi ukradli kolo a on je viděl, ale nedohnal je. Viděl do jakoho baráku vběhli, tak zavolal policajty a byl vysmátý.
Jenže policajti mu řekli, že oni nemají čas hlídkovat před tím barákem až někdo vyleze a příkaz k domovní prohlídce prý kvůli kolu nikdo nevydá.
Tak už vysmátý nebyl.
Takže co z toho plyne? když si zloděje nechytíš sám, nikdo to za tebe neudělá.
Asi.

Takže co z toho plyne? když si zloděje nechytíš sám, nikdo to za tebe neudělá.

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tyhle dobytky bych nejraději ...... 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Před čtyřmi lety jsem pracoval jako elektrikář v jedné firmě. Okradl mě kolega, který měl již hodně problému s policíí. Na policii jsem ihned nahlásil jméno zloděje i místo jeho momentálniho výskytu. Ani to s němi nehlo. Akorát jeden prohlásil "ten už u nás má pěkně tlustou kartu". Za měsíc mi přišlo srozumění že pachatel nebyl nalezen a tímto je případ uzavřen. Přišel jsem o: 4500,-, platební kartu, občanku, řidičák, techničák, emise a zdravotní kartu.
Ztráta peněz mě nebolela tak moc jako ztráta dokladů. Tohle bych nikomu nepřál znovu vyřizovat.
Ztráta peněz mě nebolela tak moc jako ztráta dokladů. Tohle bych nikomu nepřál znovu vyřizovat.

- Obake
- Zkušený
říkal kolega co bydlí v Neratovicích že tam je to jako sportstaroch píše:kamarádovi kdysi ukradli kolo a on je viděl, ale nedohnal je. Viděl do jakoho baráku vběhli, tak zavolal policajty a byl vysmátý.Jenže policajti mu řekli, že oni nemají čas hlídkovat před tím barákem až někdo vyleze a příkaz k domovní prohlídce prý kvůli kolu nikdo nevydá.
Tak už vysmátý nebyl.
![]()
Takže co z toho plyne? když si zloděje nechytíš sám, nikdo to za tebe neudělá.Asi.

- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To je maras. Když někde blbě zaparkuješ, tak máš problém a když někdo něco čórne, tak je prakticky v klidu, protože nejen policie, ale i zákony jsou na něj krátké.
U nás v ulici borec ukradl asi z pěti aut rádia a valil okna kladivem. Někdo ho viděl z okna, tak zavolal policajty. Rádia se vrátily a škoda byla jen ty okna.
Tak začaly soudy. Jenže on se jednou nedostavil, podruhé se mu udělalo špatně, tak se soud musel přerušit, a tak se to táhlo několik let. A protože ti lidi si na každý soud museli brát volno, začalo je to obtěžovat a postupně všichni stáhli žalobu.
Happy end.
A tak tu žijem.
U nás v ulici borec ukradl asi z pěti aut rádia a valil okna kladivem. Někdo ho viděl z okna, tak zavolal policajty. Rádia se vrátily a škoda byla jen ty okna.
Tak začaly soudy. Jenže on se jednou nedostavil, podruhé se mu udělalo špatně, tak se soud musel přerušit, a tak se to táhlo několik let. A protože ti lidi si na každý soud museli brát volno, začalo je to obtěžovat a postupně všichni stáhli žalobu.
Happy end.
A tak tu žijem.