To ti ta 1.6 jede pěkně. Já končím s rychlostí opravdu na 201km/h co mám psané i v TPlosfocusos píše:no já vezl babičku ta si ani nevšimla že jedem tak rychleno asi tě zklamu ja to měl taky podle gpsky
ale jak mi tam vždycky někdo vjel nějakej chuj s kamionem tak sem brzdil i očima
jinak neřikam že sem tak jel furt pač tam byla furt nějaka brzda ale jak to šlo tak sem šupal jinak tak průměrně 160
Pokud mas palubni pc, tak je kontrolka vyrazena.Romano píše:Vidim že tady mate zajimavou debatu, chtěl bych jenom řict že při rychlosti 160, se muže sdat chuj každy kdo jede z bidou 90 a přejede do leveho pruhu. Jelikož jezdim s kamionem několik let vim o čem mluvim.
To losfocusos: Každy by si mněl do toho sednout a ukazat co v něm je.
Jinak podle čeho určujete rezervu,někde jsem četl něco o kontrolce,ja teda žadnou nemam jenom PC mi začne hlasit dojezd 80 km a na ten se taky neda spolehat. Jednou se mnou vypek a dojezdu 60km mi došla nafta. Tenkrat jsem myslel že to vyškubnu i s plovakem.
V Nemecku neni zvykem, aby zacal predjizdet jeden kamion druhy a nemel dostatecne vetsi rychlost pro predjizdeni. S malym rozdilem rychlosti tam predjizdeji, cesi, slovaci a madari. Je tam daleko vice dalnic se tremi pruhy, tak se nevytvori zacpa za vedle sebe jedoucimi kamiony.Romano píše:Mate oba pravdu,jenomže u nas když se chce kamion dostat do leveho pruhu tak se tam musi prostě narvat na ferovku.Buť ty nebo ja. V německu je uplně normalni že když pustim blinkr tak nejvyš třeti mně pusti. U nas zapnu blinkr v praze a frčim 60 za avii až do brna, a ti co jedou 160 v levem tak na mně blikaji dalkovyma na 200m co že si to vubec dovoluju se cpat mezi ně. Je to prostě z extremu do extremu. Nas nechce nikdo pustit a tak to řešime po svem. Vzpomeňte si co se ve vas děje na nějake okrsce když chcete předjed a neni kde. Stejne pocity mame my na dalnicich.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host