Tak díky.chmelko píše:ten Marek je v Hradišti? nevybavujem si ho..
jo, jo uz som pozdravoval a bol fakt moc rad a hovoril..focusy jo?? no to je teda zajimavy..![]()

Tak díky.chmelko píše:ten Marek je v Hradišti? nevybavujem si ho..
jo, jo uz som pozdravoval a bol fakt moc rad a hovoril..focusy jo?? no to je teda zajimavy..![]()
Ke mě do hospody choděj kluci z autoservisu a u nich prej dezinfekce klimy stojí 500,-, neni pak kvuli 140,- zbytečný se s tim trápit???LordMiras píše:Tak sem si taky koupil ten sprej za 360,- s tou pulmetrovou hadickou a udelal vse podle navodu nastartoval sem pustil vetrak naplno a strikal jsem to pod pylovej filtr do te nasavaci diry strikalo to primo na vetrak a taky jsem to nastrikal do vsech otvoru uvnitr auta a nechal jsem to cele nejakou dobu bezet pritom jsem jeste stridal prodeni vzduchu uvnitr auta a vysledek ? Dnes rano sednu do auta a z vetraku smrad jako krava sem z toho uplne vedle nevim co s tim ze jsem si to nenechal udelat v servisu ale myslim ze jsem to udelal tak jak seto ma tak nevim. Smrdi to jako vysavac nebo neco podobneho dokonce si myslim ze to smrdi jeste vic nevite co s tim?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host