To taky, motor z toho urcite radost nema. To je jako bys musel sprintovat a nekdo te pri tom skrtilJozkablack píše:No ono to taky pak ví asi papká když se snažíš rozjet z nízkejch otáček na vyšší rychl. stupeň!!!

To jsi dobrej borec, protahovat to na trojku do 150 km/hod. Ti to auto moc nevydrzi.Ferino píše:r.99 a 48 tis? to není ani zdaleka 10 tis km ročně.....
Ale k věci, má to dlouhý kvalty, ta pětka slušně táhne až tak od 130 km/hod, jinak je fakt dost líná. Chce to dávat nižší kvalty a víc to točit, pokud chceš jet svižněji. Třeba protáhnout to na trojku z 50km/h až do 150 km/h, to je slušnej mazec.
Ale šlápnout na to v 80km/h na pětku, to je marast.
taky souhlasím, že se jedná o huntování. Já to taky zkoušel a opravdu jsem udělal na dvojku 120km/h a na tu trojku 150km/h. 1,6 LPGDany píše:Dnes jsem zkoušel protočit tu trojku co to dá a musím říct, že těch 150 je fakt nesmysl. Jel jsem cca 130 - max. 135 a auto už škemralo. Těch 150 je fakt nářez a souhlasím s tím, že už se jedná o huntování.
Tu trojku a 150 ti věřím, ale na 2-ku 120 - to nás trochu houpešmaras píše:taky souhlasím, že se jedná o huntování. Já to taky zkoušel a opravdu jsem udělal na dvojku 120km/h a na tu trojku 150km/h. 1,6 LPGDany píše:Dnes jsem zkoušel protočit tu trojku co to dá a musím říct, že těch 150 je fakt nesmysl. Jel jsem cca 130 - max. 135 a auto už škemralo. Těch 150 je fakt nářez a souhlasím s tím, že už se jedná o huntování.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host