To každopádně, zachrání tě jen, když do zítřka nafotíš ty místa se světýlkama, jinak se teš!Blaaana píše: jo ale já sem tahám rádio a zapojení to sem nepatříještě dostanu do rypáku

A i odkud to je vedený.

To každopádně, zachrání tě jen, když do zítřka nafotíš ty místa se světýlkama, jinak se teš!Blaaana píše: jo ale já sem tahám rádio a zapojení to sem nepatříještě dostanu do rypáku
hmm fakt dobrýFerino píše:To každopádně, zachrání tě jen, když do zítřka nafotíš ty místa se světýlkama, jinak se teš!Blaaana píše: jo ale já sem tahám rádio a zapojení to sem nepatříještě dostanu do rypáku
![]()
![]()
![]()
A i odkud to je vedený.
Fofo I 11/04, žiadnu prípravu som nenašiel.Ahmed píše:U Fofo I po faceliftu je taky nebo tam je priprava. Kdyz sundas spodni plast s prihradkou pod volantem, tak na tom svazku dratu je ta penovka omotana kolem dokola a v ni je ta patice. U spolujezdce je to pod kaslikem, jsou tam takove obdelnicky, to se musi vyriznout a dat tam to svetlo, ale to se asi musi koupit.40007 píše:asi jenom u fofo IIbjuty píše:Jé, tam je světlo ???
Pěkná stránka, no nebýt těch fotek, dozvím se velký .....TDCi píše:Montáž s prípravou a bez prípravy osvetlenia v sekcii interiér.Je to síce v španielčine, ale je tam zase veľa fotiek montáže.
http://www.clubusuariosfordfocus.com/mo ... =ver&fid=1
tak jsi byl rychlejší, už delší dobu jsem se chtěl zeptat, k čemu to je dobré a než jsem se rozhoupal ......silverwolf píše:Bóóóžínku, pročpak potřebujete si svítit na nohy?? Kdyby tak ještě spolujezdkyni! Já teda nevím, ale na nohy si v noci vidět nemusím, protože přibližně vím kde se jaký pedál nachází![]()
Mozno to aj tak nazvat.. porovnal by som to napriklad s hlinikovymi pedalmi, tiez ich nevidno za jazdy ked sa na ne slape, nemaju ziadny prakticky vyznam, posluzia rovnako ako povodne mno napriek tomu sa montuju... preto ze su pekne...Skubi píše:tak jsi byl rychlejší, už delší dobu jsem se chtěl zeptat, k čemu to je dobré a než jsem se rozhoupal ......silverwolf píše:Bóóóžínku, pročpak potřebujete si svítit na nohy?? Kdyby tak ještě spolujezdkyni! Já teda nevím, ale na nohy si v noci vidět nemusím, protože přibližně vím kde se jaký pedál nachází![]()
![]()
pořád mi nějak uniká smysl toho, že by frajeřinka?
Mám rovnaký názor.Ja som sa skôr zaujímal o to či mám alebo nemám predprípravu.Kedže ju nemám tak to už neriešim.Mira píše:já už to tam teda měl origo, ale taky vlastně nevím proč to tam dávají. že by zbytečný komfort![]()
má to asi stejný smysl jako neony pod autem, když někdo chce aby mu to svítilo jako vánoční stromeček tak prosím![]()
sem to nepatří, ale když už jsme u světýlek tak mám v interiéru:
kufr, zadní sedačky a předek + 2x uprostřed se samostatným vypínačem a 2x pod clonítkem (řidič+spolujezdec) a tyto posledně jmenované jsou možná pro paničky, které se za tmy v autě chtějí namalovat a posvítí si sólo světýlkem na obličejkdo a jak je vůbec může využívat
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti