Už DOST!

Moderátor:phofy
Wolf2

Příspěvek od Wolf2 » 13.07.2007 14:34

Radek 1.8 16V napsal : Ještě k těm opakujícím se dotazům. Mě zas tak nevadí, že se opakujou, protože za tu dobu co téma leželo někde třeba tři měsíce mrtvý, tak se mohl najít někdo s novými nápady, poznatky a zkušenostmi o kterých bychom se těžko dozvěděli (samozřejmě, že v některých tématech nikdo nic nového nevymyslí). Problém je určitě se zakládáním duplicitních témat – tím se dělá velkej bordel. Takže za mě – klidně se ptát znova, ale pokračovat v již založeným threadu, kterej už pravděpodobně někde existuje, jenom ho najít.
Ale jak píše Damon určitě se něco chystá a určitě o tom bude řeč na Křivuli.[/quote]

Tahle věc co jsi napsal ,mě také nevadí a na 100% s tebou souhlasím.
A k ostatním věcem na fóru : taky sem chodím rád a každej den ,rád pročítám témata a rád se dovídám nové věci o FF.
Pokud si chce někdo s někým pokecat ,tak ať si pokecá a založí si nové téma třeba "Jaké je dnes počasí u nás" ,ale ať to dáááá do sekce POKEC !!!!!!! Pokud se bavím s někým o motorech ,tak tam nebudu psát např. " jakou jsem měl dneska večeři a td". Spousta témat je taková ,že jeden píše o X a vzápětí někdo napíše o Y a celá debata se odkloní na Y.Do technických debat piště technické odpovědi,rady ,nápady a do ostatních si pište co chcete. :wink:
Tohle FÓRUM snad není jen pro pár VYVOLENÝCH ,kteří jsou tady každej den ,ale je pro všechny !!!!!

FOCKI
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOCKI » 13.07.2007 15:15

jenže držet se tématu těžko někdo ovlivní...todle bylo, je a bude...to by snad ani nešlo kontrolovat nebo zakazovat- hele, o tom se tady nebav, řešíme tu brzdy- vždycky to sklouzne k něčemu jinému, nevinně! :wink: :twisted:
sami to teď porušujete- todle vlákno bylo původně o duplicitě otázek, a sklouzlo to k tomudle...aniž si to uvědomujete. ale je to logické..na jeden problém,nebo věc se naváže další. tomu nezabrání ani admin ani moderátor ani my, uživatelé. pokud todle někdo dokáže, má nobelovku a může se chlubit, že má idealní forum. Jinak já jsem vděcný za podobné DISKUZNÍ forum. a kdyý se vrátíme k původnímu tématu...pokud půjde o dotaz,která se tady už vyřešil..admini to mužou smazat nebo přemístit tam,kde má být- pokud půjde o věc,která se třeba změnila nebo má více možností na vyřešení.. :idea: tadle debata se začíná komplikovat a z mého pohledu se tady řeší něco co nejde ideálně vyřešit.kruci, já se nějak rozepsal, sorrryyy :lol: a teď to do mě šijte :twisted:
je: Ford ,,Matýsek,, Mondeo Titanium kombi 02/2008,2.0 TDCi 103kw
Obrázek

byla: Ford Focus 1.4 16V Zetec rv.10/98, hatchback, červená beruška - Respect!
Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 13.07.2007 17:04

Tak pojď :twisted:
Obrázek
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

FOCKI
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOCKI » 13.07.2007 17:57

Dany píše:Tak pojď :twisted:
Obrázek
:lol: :lol: :wink:
Obrázek

Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 13.07.2007 18:39

FOCKI píše:jenže držet se tématu těžko někdo ovlivní...todle bylo, je a bude...to by snad ani nešlo kontrolovat nebo zakazovat- hele, o tom se tady nebav, řešíme tu brzdy- vždycky to sklouzne k něčemu jinému, nevinně! :wink: :twisted:
sami to teď porušujete- todle vlákno bylo původně o duplicitě otázek, a sklouzlo to k tomudle...aniž si to uvědomujete. ale je to logické..na jeden problém,nebo věc se naváže další. tomu nezabrání ani admin ani moderátor ani my, uživatelé. pokud todle někdo dokáže, má nobelovku a může se chlubit, že má idealní forum. Jinak já jsem vděcný za podobné DISKUZNÍ forum. a kdyý se vrátíme k původnímu tématu...pokud půjde o dotaz,která se tady už vyřešil..admini to mužou smazat nebo přemístit tam,kde má být- pokud půjde o věc,která se třeba změnila nebo má více možností na vyřešení.. :idea: tadle debata se začíná komplikovat a z mého pohledu se tady řeší něco co nejde ideálně vyřešit.kruci, já se nějak rozepsal, sorrryyy :lol: a teď to do mě šijte :twisted:
nelze než s tebou ve všem souhlasit a líp bych to nenapsal, prostě mi mluvíš z duše :wink:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 13.07.2007 20:50

Kdo byl v Postupicich, tak vi, ze se to tam probiralo, Daryl, Damon, Jiri02 a dalsi.
Tohle forum je urcitym zpusobem zive a je to jeho zivot. Pokud to bude jen o technice, tak se myslim ani moc rozvijet nebude a pujde do utlumu. Uz kdysi jsem tu navrhoval, aby se nekdo ujal vytvoreni postupnych informacnich CD nebo mozna uz lepe DVD, kde by byly soustredeny nejdulezitejsi informace, manualy, navody, technicka reseni a napady. Myslim, ze hned dalsi prispevek byl, ze to mam udelat sam. Bohuzel na to nemam cas. Informace, ktere potrebuji ke svemu povolani shanim take na netu a musim je vybirat cilene a z mnoha 10000 odkazu. Urcite kazdy ma ve svem archivu doma spoustu uzitecnych materialu v elektronicke podobe. Udelejte z nich kopie na CD (DVD), kdo jede na Krivku, tak to vemte sebou, tam se urcite nekdo nebo vice dobrovolniku najde, kteri tyto materialy vhodnym zpusobem prozvykaji, usporadaji a muze vzniknout 1. edice CDcek, ktera muze doplnit sortiment zbozi treba u Taspy a muze byt za symbolickou cenu nabizena. Co vy na to? :wink:
P.S.:
Wolf2 ma take pravdu, ale at si zkusi byt na netu skoro denne a procitat spoustu prispevku a snazit se na ne odpovidat, usmernovat a ukazovat, kde muze byt odpoved. Kdyz se to provadi nekolik hodin denne, tak se tam vloudi i par prispevku, ktere "nesouviseji" s nicim, ale ten, ktery pise serii prispevku, tak ten se jimi odreaguje a nabere sily k dalsim odpovedim. Jinak tu muze nekdy naprogramovat robota ve stylu chcete-li toto, zvolte 1, chcete-li neco jineho, zvolte 2 atd.
Naposledy upravil(a) pelen dne 13.07.2007 20:57, celkem upraveno 2 x.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 13.07.2007 20:55

Myslím, že je třeba oddělit dva extrémy.
První je borec, co založí nové téma, které už evidentně existuje, čili antihomo degenerus. :evil:

Druhý extrém je, když se někdo na něco zeptá byť ve správném tématu které má ale 90 stránek a dostane odpověď "hledej šmudlo" i když by šla odpověď napsat taky dvěma slovy. :evil:
Anebo dostane odpověď "někde so to už psalo" a člověk po několika týdnech hledání zjistí, že je to úplně pod jiným tématem jako nějaká odbočka od tématu. To už by pak bylo rychlejší hledat ve vyhledávači třeba gooogle.

tím chci říct, že chladná hlava a zlatá střední cesta možná lepší, než radikální řešení. To je jen můj názor.
:idea:
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Obrázek
Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

FOCKI
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOCKI » 13.07.2007 21:09

pelen píše:Kdo byl v Postupicich, tak vi, ze se to tam probiralo, Daryl, Damon, Jiri02 a dalsi.
Tohle forum je urcitym zpusobem zive a je to jeho zivot. Pokud to bude jen o technice, tak se myslim ani moc rozvijet nebude a pujde do utlumu. Uz kdysi jsem tu navrhoval, aby se nekdo ujal vytvoreni postupnych informacnich CD nebo mozna uz lepe DVD, kde by byly soustredeny nejdulezitejsi informace, manualy, navody, technicka reseni a napady. Myslim, ze hned dalsi prispevek byl, ze to mam udelat sam. Bohuzel na to nemam cas. Informace, ktere potrebuji ke svemu povolani shanim take na netu a musim je vybirat cilene a z mnoha 10000 odkazu. Urcite kazdy ma ve svem archivu doma spoustu uzitecnych materialu v elektronicke podobe. Udelejte z nich kopie na CD (DVD), kdo jede na Krivku, tak to vemte sebou, tam se urcite nekdo nebo vice dobrovolniku najde, kteri tyto materialy vhodnym zpusobem prozvykaji, usporadaji a muze vzniknout 1. edice CDcek, ktera muze doplnit sortiment zbozi treba u Taspy a muze byt za symbolickou cenu nabizena. Co vy na to? :wink:
P.S.:
Wolf2 ma take pravdu, ale at si zkusi byt na netu skoro denne a procitat spoustu prispevku a snazit se na ne odpovidat, usmernovat a ukazovat, kde muze byt odpoved. Kdyz se to provadi nekolik hodin denne, tak se tam vloudi i par prispevku, ktere "nesouviseji" s nicim, ale ten, ktery pise serii prispevku, tak ten se jimi odreaguje a nabere sily k dalsim odpovedim. Jinak tu muze nekdy naprogramovat robota ve stylu chcete-li toto, zvolte 1, chcete-li neco jineho, zvolte 2 atd.
s tou archivací s tebou souhlasím, fakt asi nejlepší řešení
Obrázek

Obrázek

Wolf2

Příspěvek od Wolf2 » 13.07.2007 21:14

neboj Peléne jsem tady každej den a min. 6 hodin a pročítám to tady.A proto píši to co píši :wink:

FOCKI
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOCKI » 13.07.2007 21:20

staroch píše:Myslím, že je třeba oddělit dva extrémy.
První je borec, co založí nové téma, které už evidentně existuje, čili antihomo degenerus. :evil:

Druhý extrém je, když se někdo na něco zeptá byť ve správném tématu které má ale 90 stránek a dostane odpověď "hledej šmudlo" i když by šla odpověď napsat taky dvěma slovy. :evil:
Anebo dostane odpověď "někde so to už psalo" a člověk po několika týdnech hledání zjistí, že je to úplně pod jiným tématem jako nějaká odbočka od tématu. To už by pak bylo rychlejší hledat ve vyhledávači třeba gooogle.

tím chci říct, že chladná hlava a zlatá střední cesta možná lepší, než radikální řešení. To je jen můj názor.
:idea:
k 1. extrému- pokud je následné odpovědi link s odkazem na řešení dotazu, pak má admin plné právo tento dotaz smazat.
k 2. extrému- nejlepší je použít zdravý rozum, zachovat klid a respektovat nováčky.protože pokud nováčka někdo ze služebně starších odpálkuje, vsadím se, že na foru se už neobjeví..a to myslím, není dobře!tohle forum je pro všechny fans fofíků, kde člověk najde svou druhou fofo rodinu, má se tady cítit dobře, navazovat kontakty a najít řešení všech problémů nejen s autem!myslím, že každý si zaslouží respekt a ne přímý odpal.ale je to jen můj názor, možná naivní,ale můj :wink: pořád si myslím, že todle forum je nej ze všech, ikdyý má své mouchy.ale kdo nemá
Obrázek

Obrázek

Realife
Junior
Junior

Příspěvek od Realife » 13.07.2007 21:33

754
Naposledy upravil(a) Realife dne 05.02.2015 19:48, celkem upraveno 1 x.

FOCKI
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOCKI » 13.07.2007 21:43

Realife píše:lidicky, ale puvodne jsem dal navrh na reseni pouze duplicitnich temat, myslim ze prispevky by jsem vubec neresil...jak tu nekdo napsal v tech prispevcich je zivot tohoto fora....
Stale si myslim ze kdyby clenove s treba prispevky nad 200 mohly oznacovat smysluplnost temat a ty by se automaticky mazaly treba po 50 negacich usetri se spousta prace adminum i vsem ostatnim...
no,čekat na 50 negací...radší bych to snížil na dva až 5 :wink: co když se to skončí u 49 a pak to zamrzne :lol: :lol: ale myslím, že stačí jen dát vědět adminům ať smažou a bude klid........ a mír na celém světě :wink:
Obrázek

Obrázek

Realife
Junior
Junior

Příspěvek od Realife » 13.07.2007 21:48

524
Naposledy upravil(a) Realife dne 05.02.2015 19:48, celkem upraveno 1 x.

FOCKI
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOCKI » 13.07.2007 21:53

Realife píše:
FOCKI píše:
Realife píše:lidicky, ale puvodne jsem dal navrh na reseni pouze duplicitnich temat, myslim ze prispevky by jsem vubec neresil...jak tu nekdo napsal v tech prispevcich je zivot tohoto fora....
Stale si myslim ze kdyby clenove s treba prispevky nad 200 mohly oznacovat smysluplnost temat a ty by se automaticky mazaly treba po 50 negacich usetri se spousta prace adminum i vsem ostatnim...
no,čekat na 50 negací...radší bych to snížil na dva až 5 :wink: co když se to skončí u 49 a pak to zamrzne :lol: :lol: ale myslím, že stačí jen dát vědět adminům ať smažou a bude klid........ a mír na celém světě :wink:
jasny, to je pravda, me slo spise o zautomatizovani procesu mazani, s tim ze 50 negaci bylo jen placnuti, v realu to muze byt cokoliv...
tak to pak teda jo :wink: no,myslím, že todle bude nejprobíranější téma na Křivce :lol: :lol: škoda,že tam nebudu :cry:
Obrázek

Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 13.07.2007 22:33

V Postupicich byla rec i o mazani. Neni to jednoduche.
Vzijte se do prace admina:
Aby mohl neco smazat, tak se musi presvedcit, ze je to duplikat, musel by mit prehled o vsech prispevcich, tzn. od rana do vecera by byl jen na netu. Pak by mel velke potize napriklad namontovat zrcatka jeste do odjezdu na Krivku.
Usporadadni prispevku na foru je neco podobneho jako usporadani souboru na hard disku.
1) Jak mate soubory na HD usporadany?
2) Pokud jste zacali s nejakym usporadanim, tak jak dlouho vam to vydrzelo? :wink:
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“