to je ale kůň ten spolujezdec, ještě, že nevezl krávuFaraon píše:Tak tenhle si dá určitě vyhřejvaný.

to je ale kůň ten spolujezdec, ještě, že nevezl krávuFaraon píše:Tak tenhle si dá určitě vyhřejvaný.
V nedeli jsem to nestih a ted je tak kratky den (bez srandy), ze se za svetla na to nedostanu. S baterkou jsem zjistil, ze pojistky tam mam a pod relatkama kontakty taky. Kabel jsem ale teda nevidel.Musim jednou prijet driv z prace.zirafak píše:ja tam predpripravu mam,tak by si mal mat aj ty "Gold-aku"
Pokud je vyhrivaci stopa zevnitr na skle, pak musis najit prerusene misto a to muzes opravit. Dostane se koupit opravny lak, je to praskove stribro rozptylene v lakove hmote. Misto ocistis, odmastis, okolo stopy nalepis pasky a pak misto prelakujes. Pred zapnutim musis nechat uplne zaschnout, jinak se ti to misto opet prepali. Lak myslim prodava Conrad.zdenypav píše:Mám problém vyhřívání předního skla. Na straně spolujezdce zůstává 30 centimetrový zamrzlý pruh. Dá se to nějak opravit, nebo musím vyměnit celé sklo?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti