), teď chybělo asi tři sta a už neukazuje nic... jak tak čtu,tak se to opraví samo,je to blbost,škoda že to mechanici od fordu nevychytali...
 ), teď chybělo asi tři sta a už neukazuje nic... jak tak čtu,tak se to opraví samo,je to blbost,škoda že to mechanici od fordu nevychytali...   

Ale chtel jsem testnout BC, jak to je s tim dojezdem a hlavne, jak to je s tema litrama v nadrzi, ted vim, ze kdyz mam malo nafty, tak se podle litru v nadrzi muzu jakztakz ridit. Ale i tak priste budu opet jezdit poslusne na benzinku pri prvnim pipnuti BC (80 km)
 Ale chtel jsem testnout BC, jak to je s tim dojezdem a hlavne, jak to je s tema litrama v nadrzi, ted vim, ze kdyz mam malo nafty, tak se podle litru v nadrzi muzu jakztakz ridit. Ale i tak priste budu opet jezdit poslusne na benzinku pri prvnim pipnuti BC (80 km) 

:mrgreen:Ale asi naposled, měl jsem zaťato.
  :mrgreen:Ale asi naposled, měl jsem zaťato.
Asi jsem tukan, ale kde vyčteš v BC litry v nádržizewl píše:...Ukazoval, ze mam dojezd 15 km a ze v nadrzi mam 1-2 litry nafty...

furt je co se učit
 furt je co se učit 

A pak prepinat tim samym tlacitkem mezi rezimy.
 A pak prepinat tim samym tlacitkem mezi rezimy.

tak uvidíme
  tak uvidíme 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host