Zamykání zevnitř
-
- Test driver
Re: Zamykání zevnitř
no podla mna to nieje škriatok, ale klasický skrat v elektroinstalacii, ak nechces jedneho dna vyhoriet, nechaj si to komplet premeriat a opravit..
- jofo27
- Nováček
diagnostika caz pc to nezisti?
FF II 1.6 Ti-VCT 85Kw r.v 2004 Gia
ex FF I 1.8 TDDI 66Kw r.v 1999
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem taky vyměnil mikropínač v zámku a paráda. Oprava mě celkově vyšla na 25 korun. Zámek jsem nerozdělával ale fiknul pájkou ten plast nad nim a bylo to... 

Ford Focus 1.6 16V, 74kw, r.v.99

- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem stejný problém a výměna mikrospínače to vyřešila...E-man píše:Zdravím všechny!
Takže můj "problém" s odemykáním ostatních dveří při odemčení řidičových přetrvává-(jen v chladném počasí,tozn. 0 a méně). Respektive chci nechat výměnu mikrospínače na jaro, protože mi to kromě již zmiňovaného problému nic nedělalo. Ovšem poslední dobou se mi děje jiná věc. Několikrát se mi stalo, že jsem večer auto v garáži zamknul a ráno přišel k odemčenémuNěkolikrát jsem se dušoval, že jsem ve spěchu nezamknul, ale včerejškem jsem si jistej! Zamknul jsem a dnes ráno auto krásně odemčené? Nevím jestli už blouzním, ale docela mě to štve. Myslíte, že to může mít na svědomí ten zrádný mikrospínač?
Nedělá to každý den, ale počasí rozhodně pomáhá!
Nikoho z podobným problémem jsem nenašel... Díky

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
venaf fotky jsi náhodou nedělal?Nebo nenapsal bys nějaký podrobnější návod co a jak?
- jofo27
- Nováček
tak moj problem so zamykanim vyrieseny.som mal zle zasunuty konektor na zamku na vodicovej strane a kontakty boli zakorodovane.ocistil som ich a zamok frci a auto uz nekope.len na tom konektore je zlomena poistka ktora ho tam drzi tak som to stiahol stahovacim pasikom,ale budem ho musiet zohnat.
FF II 1.6 Ti-VCT 85Kw r.v 2004 Gia
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No dělal ale ne moc. Takže to ještě rozdělám a nafotim jestli by měl někdo zájem. A kam to mám dát?Kota píše:venaf fotky jsi náhodou nedělal?Nebo nenapsal bys nějaký podrobnější návod co a jak?

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Super.Tak ty fotky můžeš dát sem.Dá se to přidat k příspěvku jako příloha.Nebo mi je pošli a já je sem dám za Tebe...kdyby byly problémy
Jinak díky.Budu na to muset mrknout,protože mě to dnes cestou do Phy(asi 15 minut)...4xzamklo 

- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak posílám obrázky. Už sem to nechtěl rozdělávat tak aspon neco...

- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ruzova sipka je ten mikrospinac. Zelená cara je misto kde bych to doporucoval fiknout. On ten zámek totiz nesel rozdelat. Drzi to tam takovej kovovej nejtek kterej je skrz a ten bud nejak ufiknout nebo obrousit nevim. Ale byla by to hrozná práce asi takže proto jsem to fiknul. Jen pozor pod tim zlutym plastem je dalsi plast kterej spina ten mikrospinac takze nezajet moc hluboko. No a ta posledni sipka je cudlik kterej sem si ja ulomil a asi to neni moc dobry to lamat. Myslel jsem ze to drzi ten, ale ten jen vodi ten plast co do nej nemate riznout. Kdyz to budete mit dole tak nejak ulomte ten spinac a musite vypajit nebo vydloubat ty kontakty a uvolnit je. Pak uz jen napajet novej spinac a zkontrolovat jestli bude fungovat. Já ho tam přisrouboval aby drzel poradne. Pak uz ani nemusite vracet ten plast nad to zpatky pre me se to tam stejne neveslo. Ja koupil obycejnej mikrospinac u nas v elektru za 25 korun a ten je vetsi. A je jedno jestli bude s packou nebo bez. Packa se da ulomit. Tak snad Vam to takhle bude stacit...kdyztak se zeptejte no

- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No tak centrál sice funguje, ale zřejmě jak jsem ulomil ten plastovej kolíček tak mi to dost často nejde zamknout. prostě jako by se ten zámek netočil nebo co. A někdy to nejde otevřít ani klikou. Tahám jak jouda a akorát tam něco cvaká ale neotevře to...budu to muset zas rozebrat.

- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No mě by spíš zajímalo, jak dostat ven celej ten zámek, povolil sem ty šrouby co sou na dveřích(celkem 3), ale vevnitř jsou ještě ty táhla a ty nevim jak odpojit. Nechci za nic rvát, abych tam nic neurval, jinak sem se ptal ve fordu co ta sranda stojí, a je to 3250 Kč s DPH. 

- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ten zamek sundas tak ze oddelas ty tri srouby. Pak musis jeste rozebrat mechanizmus kliky. Jsou tam z vnitrni strany dveri dva srouby na torx jeden dlouhej blizk zamku a druhej kratsi na opacny strane. Na nich vlastne drzi ta vnejsi klika. ty sundas a pak se ti tak klika rozpadne takze nedrzi na dverich. No a pak to chce odpojit to lanko co taha za zamek. Jen ho vysunes. a pak nasunout ten vrchni dil kliky z vnitrni strany dveri co nejdal do dveri a opatrne vytahovat i se zamkem. no opatrne...vlastne neni co by se ulomilo. Lehce to moc nejde. Trosku si pohrajes. Stačí tak??? 

- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Díky, moc, takhle mi to bahatě stačí, já si to říkal že budu muset rozdělat i tu kliku, ale lepčí je se zeptat
.

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Je určitě nutná sundat i tapec,co?