Tlumení dvěří a tlumení všeobecně
- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tlumení dvěří a tlumení všeobecně
Nevidím fotečky. Nefungujou 

- Milinko
- Zkušený
hergot, to je divné....Merdy, je tu na fore nekde postup??Merdy píše:Nevidím fotečky. Nefungujou
- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Už je to dobré. Asi jsem se podíval ještě když se to uploadovalo... Díky 

-
- Zkušený
vypadá to skvěle , pak dej vědět jaký je výsledek 

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Milinko : skvela praca, hotovy profik
Takze vravis ze plast ide v pohode a sedacky tiez ? Priznam sa, tych sedaciek sa trochu bojim, neviem ci si trufnem
Inac ta predna cast podbehu, tak tu mam tiez, ale asi tak do polky, dalej mi zavadzal plast. Ako pozeram na tvoju fotku (ta prva), tak by sa to dalo potiahnut este dalej dopredu aj pod sedacku az k noham. Treba asi vyhodit uplne cele sedacky a aj koberce. Idealne vyhodit cely interier, to potom bude uz poriadne citit
Ak by si sem hodil obrazok so sipkami ktore ukazuju na vsetky sroby a zacvacky ("ten" plast + sedacky) co treba odmontovat, bol by som ti moc povdacny
Takze tu su moje dnesne skusenosti : som velmi spokojny, vsetky nerovnosti je pocut o nieco menej a mam pocit, ze aj sum od kolies (pri profesionalnom testovani zaklonom hlavy
) je trochu mensi. Ak by som to robil naraz aj so spodkom kufru, tak by bol rozdiel o to evidentnejsi. Kazdopadne nelutujem ze som to spravil, za tych par stovak a spoznanie vlastneho auta, to odporucam kazdemu !

Inac ta predna cast podbehu, tak tu mam tiez, ale asi tak do polky, dalej mi zavadzal plast. Ako pozeram na tvoju fotku (ta prva), tak by sa to dalo potiahnut este dalej dopredu aj pod sedacku az k noham. Treba asi vyhodit uplne cele sedacky a aj koberce. Idealne vyhodit cely interier, to potom bude uz poriadne citit

Ak by si sem hodil obrazok so sipkami ktore ukazuju na vsetky sroby a zacvacky ("ten" plast + sedacky) co treba odmontovat, bol by som ti moc povdacny

Takze tu su moje dnesne skusenosti : som velmi spokojny, vsetky nerovnosti je pocut o nieco menej a mam pocit, ze aj sum od kolies (pri profesionalnom testovani zaklonom hlavy

- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Sakra chlapi já vám závidím, že si s tím můžete takhle hrát. Mám plné ruce práce s diplomkou a na miláčika tím pádem není čas 

- vcedula
- .
dost ste ma navnadili, aby som sa do toho pustil. Ale ak by som sa rozhodol, tak asi tiez spravenim celeho auta naraz. Nuz, mozno na konci leta sa do toho pustim, ak by boli peniazky 

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Merdy : neboj, spravis diplomovku a budes si moct kupit auta ktore nebude treba tlmit
vcedula : spravny postoj, nazbieras na nas pokusnych kralikoch skusenosti ako na to a potom to zmaknes cele na jeden sup. a vychutnas si potom aj poriadny rozdiel !

vcedula : spravny postoj, nazbieras na nas pokusnych kralikoch skusenosti ako na to a potom to zmaknes cele na jeden sup. a vychutnas si potom aj poriadny rozdiel !

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, TJ tiez zvoli ten postup
Este vykoumat ako odhlucnit predne podbehy zvnutra, to by bol urcite markantnejsi rozdiel, akurat to asi nebude take "lahke"

Este vykoumat ako odhlucnit predne podbehy zvnutra, to by bol urcite markantnejsi rozdiel, akurat to asi nebude take "lahke"

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
TJ jasne, smelo do toho, je to mala ale dobra investicia
Myslim si, ze cele odhlucnenie spociva v dvoch veciach :
1 odvahe rozoberat
2. volbe materialu - treba zistit ktory je na utlmenie hluku a ktory na rezonacie

Myslim si, ze cele odhlucnenie spociva v dvoch veciach :
1 odvahe rozoberat
2. volbe materialu - treba zistit ktory je na utlmenie hluku a ktory na rezonacie
- Milinko
- Zkušený
misoo: díky za pochvalu....plast jde dolů velice snadno, drží na dvou takových umělých jakoby šroubcích. Jeden je snadno přístupný a druhý je za sedačkama. Jestli dneska najdu čas, tak se to pokusím nafotit a ukázat. Aby jsem si rozuměli, tak jsem odmontoval jen "opěradla" zad, ta část na pod zadkem je sklopená k předním sedadlům. Ale po odmontování opěradel se krásně dostaneš jak k tomu plastu tak k tapecu co je pod sedačkama, tam se chystám tlumit také,místa ja tam haflmisoo píše:Milinko : skvela praca, hotovy profik![]()
Takze vravis ze plast ide v pohode a sedacky tiez ? Priznam sa, tych sedaciek sa trochu bojim, neviem ci si trufnem
![]()
Inac ta predna cast podbehu, tak tu mam tiez, ale asi tak do polky, dalej mi zavadzal plast. Ako pozeram na tvoju fotku (ta prva), tak by sa to dalo potiahnut este dalej dopredu aj pod sedacku az k noham. Treba asi vyhodit uplne cele sedacky a aj koberce. Idealne vyhodit cely interier, to potom bude uz poriadne citit![]()
![]()
Ak by si sem hodil obrazok so sipkami ktore ukazuju na vsetky sroby a zacvacky ("ten" plast + sedacky) co treba odmontovat, bol by som ti moc povdacny![]()
Takze tu su moje dnesne skusenosti : som velmi spokojny, vsetky nerovnosti je pocut o nieco menej a mam pocit, ze aj sum od kolies (pri profesionalnom testovani zaklonom hlavy) je trochu mensi. Ak by som to robil naraz aj so spodkom kufru, tak by bol rozdiel o to evidentnejsi. Kazdopadne nelutujem ze som to spravil, za tych par stovak a spoznanie vlastneho auta, to odporucam kazdemu !

- Milinko
- Zkušený
Merdy:...chápu tě a nezávidím, diplomka se ještě jakž takž dá, ale pak tě čeká ještě pár týdnů drcení na státníce, a to je teprve MORDMerdy píše:Sakra chlapi já vám závidím, že si s tím můžete takhle hrát. Mám plné ruce práce s diplomkou a na miláčika tím pádem není čas

BTW: co vlastně studuješ?
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Milinko hod postrehy z jazdy
Stisilo sa to ?
Bo podla obrazkov tipujem ze ten Sinus Live co si pouzil su asfaltove platy, ktore ale primarne sluzia na odstranenie rezonancii a nie su primarne "hluchotesne". Ci sa mylim?
Inak praca pekna, vyzera to takmer profesionalne

Bo podla obrazkov tipujem ze ten Sinus Live co si pouzil su asfaltove platy, ktore ale primarne sluzia na odstranenie rezonancii a nie su primarne "hluchotesne". Ci sa mylim?
Inak praca pekna, vyzera to takmer profesionalne

- Milinko
- Zkušený
Zlepšení je opravdu znát, cestou do Prahy jsem neměl tolik zalehlé v uších jak normálněTripleJay píše:Milinko hod postrehy z jazdyStisilo sa to ?
Inak praca pekna, vyzera to takmer profesionalne![]()

Jojo, mýlíš sa..jedná se o tlumící pěnu viz: http://www.ahifi.cz/tlumici-a-potahovy- ... a-dsm.html
Ale i asfaltové platy mají Sinus Live v portfoliu....
Jinak díky za pochvalu

Naposledy upravil(a) Milinko dne 14.04.2008 15:23, celkem upraveno 1 x.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Milinko diky za info, skusim sa na to operadlo mrknut. Buduci vikend ked bude pekne sa do toho pustim !
Inac ten matros Sinus live akusticka pena co si pouzil vyzera dost dobre. Mne ta mikra vyhovuje, ale tie sklenne vlakna taaaak svrbia
mozno vyskusam jeden balik toho sonusu, cena je cca polovicna
A este by ma zaujimalo co vravite na toto http://www.ahifi.cz/tlumici-a-potahovy- ... -d-51.html alebo toto http://www.ahifi.cz/tlumici-a-potahovy- ... l-100.html
Vyzera to, ze by sa to dalo sprtnut do dutin a priestorov do ktorych sa nevieme dostat
edit: pytal som sa predajcov na ahifi.cz na tie spreje a sikadamp, som zvedavy co odpisu
edit2: takze odpoved: spreje - nevieme, sme iba predajcovia... sikadamp - odporucili mi dynamat dynapad cena 3195,- (1,3x0,8m) pekna cena

Inac ten matros Sinus live akusticka pena co si pouzil vyzera dost dobre. Mne ta mikra vyhovuje, ale tie sklenne vlakna taaaak svrbia

A este by ma zaujimalo co vravite na toto http://www.ahifi.cz/tlumici-a-potahovy- ... -d-51.html alebo toto http://www.ahifi.cz/tlumici-a-potahovy- ... l-100.html

Vyzera to, ze by sa to dalo sprtnut do dutin a priestorov do ktorych sa nevieme dostat

edit: pytal som sa predajcov na ahifi.cz na tie spreje a sikadamp, som zvedavy co odpisu
edit2: takze odpoved: spreje - nevieme, sme iba predajcovia... sikadamp - odporucili mi dynamat dynapad cena 3195,- (1,3x0,8m) pekna cena

Naposledy upravil(a) misoo dne 14.04.2008 15:42, celkem upraveno 2 x.