Drnčení v interiéru
- valduch
- Nováček
Re: drncanie v interieri
No kluci neřekl bych že je to až taková blbost, tak mi to logicky vyvraťte
proč je to i u nových aut

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
lebo je to smejd?
ale seriozne, na ziadnom inom aute som sa s tym nestretol..

-
- Nováček
Co jsi tím myslel šmejd , jako ford focus šmejd celkově, nebo vada zámku a zamykání šmejd,
- killerhammer
- Test driver
chalani, cez vikend som umyval auto a zistil som ze to drncanie z dveri alebo z naddveria, ako som pisal na zaciatku, moze byt sposobene mozno aj tym ciernym plastom co je na dverach zvonku v strede. ked na neho pritlacim rukou krasne vrzga. tzn., ze ak by vrzgal pocas jazdy, dovnutra by sa to mohlo prenasat ako to drncanie, ktore ako keby islo z dveri.

idem to dat reklamovat v ramci zaruky

idem to dat reklamovat v ramci zaruky

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Uspesnu reklamaciu
Mne uz raz kufor stelovali, po 20km to bolo spat a este intenzivnejsie
Ale vyriesil som to tak ze zosilnim radio

Mne uz raz kufor stelovali, po 20km to bolo spat a este intenzivnejsie

Ale vyriesil som to tak ze zosilnim radio

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hej, ten zamok a vseljake ine drobnosti na ktore sa stazuje viacero ludi.. ale v podstate som to myslel skor na srandu, mna take veci nerozhadzupetrford píše:Co jsi tím myslel šmejd , jako ford focus šmejd celkově, nebo vada zámku a zamykání šmejd,
- brava
- Junior
to killerhammer : O stejném poznatku s těmito plasty, tak jak ho popisuješ, jsem tady už někde psal. Vrže to jak nekvalitní koženkové křeslo, když si do něj sedáš, či tak nějak. Ale nevím, zda jsou příčinou tyto plasty. Měl jsem ještě podezření na gumové těsnění dveří. V květnu pojedu na garančku, tak se tam o tom zmíním a uvidí se. Jinak je to to jediné, co na autě občas vydá nějaký ten slabší pazvuk.
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- brava
- Junior
Tak jak jsem si ve svých starších příspěvcích stěžoval na vrzavé zvuky a vyslovil jsem podezření na gumová těsnění dveří,tak dnes jsem se konečně dostal k tomu, že jsem koupil 100% glycerin a všechna gum.těsnění dveří , kufru a kapoty jsem důkladně tím glycerinem ošetřil. Udělal jsem to v rámci jarní udržby auta. Provedl jsem zkušební jízdu s trasou přes nedaleký žel.přejezd a zatím ticho jak v kostele. Doufám, že to vydrží co nejdéle .

- killerhammer
- Test driver
to brava: dobry tip, urcite vyskusam 

- FMan
- Nováček
Ahoj, kde sa da kupit ten 100% glycerin? Davnejsie som sa to pokusal najst ale nepodarilo sa...brava píše:Tak jak jsem si ve svých starších příspěvcích stěžoval na vrzavé zvuky a vyslovil jsem podezření na gumová těsnění dveří,tak dnes jsem se konečně dostal k tomu, že jsem koupil 100% glycerin a všechna gum.těsnění dveří , kufru a kapoty jsem důkladně tím glycerinem ošetřil. Udělal jsem to v rámci jarní udržby auta. Provedl jsem zkušební jízdu s trasou přes nedaleký žel.přejezd a zatím ticho jak v kostele. Doufám, že to vydrží co nejdéle .

- brava
- Junior
Já ho koupil u nás v obchodě. Lahvička stála, tuším, 79,- Kč a myslím, že by mohl být k dostání i v i-shopech.Viz. foto :

- mipro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Za posledne tri roky (+cca 90 000km) som nezachytil ani jeden neprijemny zvuk. Ale asi pred par mesiacmi sa to zacalo. Okno u spolujazdca pri vyzsej rychlosti ked je zavrete zacne mierne drncat. Je to v el. tak pohyb dole a s5 hore to urobi ale za par minut je to s5.
Pokusal som sa to lepsie uteslnit alebo najst volu kde to drnci no marne. Stretol sa s tym uz niekto? Dalsia vec co zacala takmer subezne je neprijemny pisklavy zvuk pri zatvarani toho isteho okna priblizne v polovici. Dre to tam o tu gumu... Ziaden pripravok na osetrenie tej gumy nepomohol. Posledna vec co zacala trosku skor ale vadi mi najviac sa spustila tuto jar a to je podivna sice tichucka ale rusiva rezonancia niekde v palubovke. Prejavuje sa to hlavne pri uvolneni plynoveho pedalu. Skusil som vymontovat vsetky vetraciky ci to nieje v nich ale marne... Ma niekto napad?
Pokusal som sa to lepsie uteslnit alebo najst volu kde to drnci no marne. Stretol sa s tym uz niekto? Dalsia vec co zacala takmer subezne je neprijemny pisklavy zvuk pri zatvarani toho isteho okna priblizne v polovici. Dre to tam o tu gumu... Ziaden pripravok na osetrenie tej gumy nepomohol. Posledna vec co zacala trosku skor ale vadi mi najviac sa spustila tuto jar a to je podivna sice tichucka ale rusiva rezonancia niekde v palubovke. Prejavuje sa to hlavne pri uvolneni plynoveho pedalu. Skusil som vymontovat vsetky vetraciky ci to nieje v nich ale marne... Ma niekto napad?
-
- Test driver
hlavne nam napis,ake mas auto 

- Ahmed
- Test driver
Mno, takze po 14500km je na tom moje auto nasledovne:
vrze palubovka - uz skoro od zacatku
hybe se mi sedadlo ridice (to mi meli opravit v servise, kdyz mi v zaruce menili tesneni pod vanou = mechanikovi se nepodarilo vyvolat ten stav, takze nic
)
dalo by se rict, ze drnci vsechny oblozeni dveri, u spolujezdce neco tak brutalne vrzalo, ze jsem se nastval a rozebral to, na nic jsem neprisel, neco jsem tam polepil a zatim to nedela
zacala mi odlezat guma v horni casti celniho skla skoro po cele delce, nacpal jsem to tam zpatky, ale za dva dny to bylo opet venku, takze zatim nevim co podniknu
ted jsem par dnu byl na vylete po CR, ubytovani nekde na konci sveta, takze cesty spis zdevastovane, same diry, houpacky, vysledek je ten ze uz vrze cele auto, zatim mam podezreni na ty gumy, protoze se auto hodne kroutilo, ale ted uz vrze porad
a zatim asi posledni vec je ze pri otvirani okna ridice asi v polovine silene skripe a dela zvuky, jako by chtelo vypadnout ven
vrze palubovka - uz skoro od zacatku
hybe se mi sedadlo ridice (to mi meli opravit v servise, kdyz mi v zaruce menili tesneni pod vanou = mechanikovi se nepodarilo vyvolat ten stav, takze nic

dalo by se rict, ze drnci vsechny oblozeni dveri, u spolujezdce neco tak brutalne vrzalo, ze jsem se nastval a rozebral to, na nic jsem neprisel, neco jsem tam polepil a zatim to nedela
zacala mi odlezat guma v horni casti celniho skla skoro po cele delce, nacpal jsem to tam zpatky, ale za dva dny to bylo opet venku, takze zatim nevim co podniknu
ted jsem par dnu byl na vylete po CR, ubytovani nekde na konci sveta, takze cesty spis zdevastovane, same diry, houpacky, vysledek je ten ze uz vrze cele auto, zatim mam podezreni na ty gumy, protoze se auto hodne kroutilo, ale ted uz vrze porad

a zatim asi posledni vec je ze pri otvirani okna ridice asi v polovine silene skripe a dela zvuky, jako by chtelo vypadnout ven
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ajajaj
na funglovku je to mrzuté, zřejmě nejsi poslední kdo si stěžuje na vrzání u ff2