no to je taky jedine, proc by me to zajimalo.

ja osobne som sa neviezol v nizsej strednej v hlucnejsom aute ako je focus 2. a to som na sluzobnej O2, tiez 1.9tdi nabehal (resp. bol som vozenychmelko píše:killerhammer:prave preto som u tejto octavky zdoraznoval hučanie (hluk) a to hlavne od podvozku..a nemyslím si, že to bolo len tými gumami...
dovolím si tvrdit podla toho exemplaru, že moje fofo1 je na zimných gumach tichšie ako octavka na letnych..(R15 versus R15)
Psal jsi, že ve výbavě bylo i ESP.chmelko píše:.... prudké kontrqa, šlapem na brzdu a auto sa mi sunie von (opúšta stopu) klasika, pridávam plyn a snažim sa ho zrovnat..h...o auto sa sunie von a ja viem že prehrávam zrovnávam kolesa a brzdím..ufff.podarilo sa ....
tak tomuto neuverim.salam píše:Já jsem měl jednou na týden jako náhradní auto Jettu 1.6i 75 kW a ta byla daleko hlučnější než náš fungl nový nezajetý FFII (ale tu mluvíme o benzínech).killerhammer píše:ja osobne som sa neviezol v nizsej strednej v hlucnejsom aute ako je focus 2.
uvazoval som, ked som kupoval. Nic moc. Jednoducha zadna naprava. Sice oproti ostatnym jednoduchym je vyborna, ale oproti Fofikovi je to slabota. Ked s tym pojdes do brna na okruh, tak bude super ale ked s tym pojdes na nejaky horsky prechod s kolajami, tak si skoncil. Fofo is the best !!!TripleJay píše:Ja sa pridavam, mat tak 750k tak hned beriem Civic 1.8 VTEC Sport![]()
FoFo, sorry![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti