To je jich rozhodně více.romosch píše:zewl píše:nebo spis kdo podlozky nema![]()
No myslím že bude rychlejší ti kdo nemají!
Máme přez 2tisíce členů a řekl bych že bude jen asi tak 200aut co jí mají!![]()
![]()

To je jich rozhodně více.romosch píše:zewl píše:nebo spis kdo podlozky nema![]()
![]()
Glip píše:Preliezam temy v poznej ho, tak skusim hodit nejaky zoznam a potom to mozme spolocne podoplnatromosch píše:No tak kdo se toho ujme!![]()
![]()
![]()
Někdo kdo se třeba doma nudí.![]()
![]()
![]()
Tak schválně kolik myslíš?Damon píše:To je jich rozhodně více.romosch píše:zewl píše:nebo spis kdo podlozky nema![]()
![]()
Jaký je rozdíl když někoho uvidíš jen tak a když k tomu budeš mít seznam min 300 lidí kteří mají podložky. To tam chceš dávat i RZ?? To mají někteří smázlé,jiní mají fotky třeba i bez RZ a jiní zase nemají fotky vůbec.Glip píše:Tak napriklad ked niekoho zbadas, tak si podla toho mozes tipnut, kto to asi tak je a nie len cakat, ci sa ozve.Damon píše: Přiznám se že nevím k čemu to bude.![]()
přesně tak a maarosh má teď jedinečnou šanci na srazu v Bílovciromosch píše:Přijed na nějakej sraz(třeba na Křivku) tam jich potkáš že ti budou oči přecházet!maarosh píše:Mi šlo hlavně o klubáky.Je to škoda,člověk se těší a prd
Však tam budu a jsem moc zvědavejMira píše:přesně tak a maarosh má teď jedinečnou šanci na srazu v Bílovciromosch píše:Přijed na nějakej sraz(třeba na Křivku) tam jich potkáš že ti budou oči přecházet!maarosh píše:Mi šlo hlavně o klubáky.Je to škoda,člověk se těší a prd![]()
možná by stačilo na úvodní stránku hodit pěknou fotku podložek s odkazem do vlákna kde se dají pořídit. ne každý čte fórum od A do Z a může to toulkami fórem minoutmě se to taky stalo, ale naštěstí jsem při jednom toulání narazil ..... a hned objednal i s hrnečkem a tričkem ...
Predstavujem si zoznam, kde bude uvedena farba, typ a okres/kraj z RZ. Takze ked niekoho uvidim, viem to zuzit na maximalne par ludi a ked sa nikto neozve, viem koho sa spytat.Damon píše: Jaký je rozdíl když někoho uvidíš jen tak a když k tomu budeš mít seznam min 300 lidí kteří mají podložky. To tam chceš dávat i RZ?? To mají někteří smázlé,jiní mají fotky třeba i bez RZ a jiní zase nemají fotky vůbec.
Jinak stručně řečeno když vezmeš něco přes 300 lidí které si seřadíš podle nejčastějších příspěvků tak máš ten seznam tak na 90% hotov.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů