Příspěvek
od Culex42 » 07.09.2008 18:12
Ja som mal moznost sa v nej pred necelym mesiacom povozit. Kamoska zije v Rakusku a uz aj si ju kupila, krasnu bledomodru. Musim povedat, ze je to velmi podarene auticko.
Skoda je toho motora, podla informacii od predajcu, ine ako spominany dizel z mondea budu k dispozicii az niekedy buduci rok. Ale aj tento tahal krasne. 6-rychlostny manual, dobre vyuzity, mnam.
V terene sedel ako prikovany. A co ma tesilo najviac bol Ford podvozok. Ako keby som sedel vo svojom focuse. Pohol som volant a auto na centimetri zatocilo. Ale hlavne sa vobec nenaklonilo, ako ine vysoke SUV, v ktorych som sa viezol. Skvele tazisko a presne riadenie. Nie je to ziadny offroad, nema manualne uzavierky ani redukcie, je to auto do tazsich podmienok, ale v terene rozhodne problem nema.
Miesta je v nom habadej, co mozno trochu zamrzi, ze sa neradi do rozmerov moneda ale focusu, preto niekto moze byt z kufra sklamany. Ale kto videl niekedy tenisovy batoh, tzv. mrtvolu :o) tak sa tam pekne zmesti na dlzku. (Kamoska je tenistka ;o)
A co sa mi pacilo najviac, ze nebolo cloveka, ktory by sa za mnou neobzrel, ked som v tom isiel :o))))
A co sa tyka ceny, je to ford, musi byt drahsi. Ale stale je vidiet ten rozdiel, za ktory si clovek priplati. Je daleko nad svojou triedou.