No slo mi o cenu noveho dilu a o to jestli se da sehnat i jinde nez v servisu ford (jak rikas druhovýroba)
A jelikoz sem uplnej antitalent na auta tak se jeste zeptam podle ceho koupim domecek treba na vrakaci?Jen podle tipu motoru a podle roku výroby auta??
Podezřelý únik chladící kapaliny
- lopuchojd
- Nováček
Re: Podezřelý únik chladící kapaliny
FoFo1 1,8 TDCi 74 kw Combi r.v.2004
- Jardak
- Test driver
Re: Podezřelý únik chladící kapaliny
Koupíš domeček na focus 1,8 TDDi,na roku nezáleží.Já ho koupil tady http://auta.trakspol.cz/
chtěli za něj 300 kč a byl jako novej,vč termostatu,pouze jsem si ho musel odmontovat z motoru kterej měli v regále.V době kdy jsem tam byl tam stály vedle sebe tři totožný motory i s domečkama.
Ještě dobrá rada,píšeš,že na auta jsi antitalent,proto si domeček nech vyměnit u nějakýho zručnýho mechanika,protože přístup není dobrý(hlavně na hadici pod cr děličkou). Velmi pomůžou kleště na pérový spony.
chtěli za něj 300 kč a byl jako novej,vč termostatu,pouze jsem si ho musel odmontovat z motoru kterej měli v regále.V době kdy jsem tam byl tam stály vedle sebe tři totožný motory i s domečkama.
Ještě dobrá rada,píšeš,že na auta jsi antitalent,proto si domeček nech vyměnit u nějakýho zručnýho mechanika,protože přístup není dobrý(hlavně na hadici pod cr děličkou). Velmi pomůžou kleště na pérový spony.
je: Rapid 1,6 TDI 85 kW 2015, Fabia kombi 1,4 TDI 70 kW 2008
byl: Focus kombi 1,8 TDCi 74 kW 2002,
byl: Focus kombi 1,8 TDCi 74 kW 2002,
- lopuchojd
- Nováček