zásuvka 12V v kufru
- No1
- Člen klubu
2 TDCi: Skvely, diky. Nemuzes mi prosim napsat jak a kudy presne jsi tahl kabely ze predu? A k cemu presne slouzi ten bateriovy senzor?
2 all: nevidel nekdo nekde zasuvku s krytkou? Az si budu tahat zasuvku do kufru, rad bych ji nejak zabudoval, aby byla primo pristupna v prostoru kufru a tak bych byl rad, aby mela nejakou krytku/zaslepku.
Diky
2 all: nevidel nekdo nekde zasuvku s krytkou? Az si budu tahat zasuvku do kufru, rad bych ji nejak zabudoval, aby byla primo pristupna v prostoru kufru a tak bych byl rad, aby mela nejakou krytku/zaslepku.
Diky
FORD FOCUS 1.6 16V KOMBI r.v. 2001, Silver Moondust - kde tomu je konec.....?
FORD FOCUS 2.0 CC MK2FL r.v.2009, blue foto
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri02
- Pokročilý
Automobilový batériový senzor MW 728 chráni Vašu autobatériu pred hĺbkovým vybitím pri pripojení spotrebičov. Aj pri vypnutom motore sleduje jej stav nabitia a pri nízkej energetickej úrovni automaticky vypne pripojené spotrebiče. Akonáhle sa stav nabitia Vašej batérie normalizuje, opäť sa automaticky obnoví napájanie prídavných prístrojov. Okrem toho je batériový senzor chránený proti skratu a prepólovaniu vybavený univerzálnou bezpečnostnou zástrčkou a spojkou. Menovité napätie: 12 VNo1 píše: A k cemu presne slouzi ten bateriovy senzor?
Videl, mam ji v kufru. Uz tam byla asi z fabriky. Takze existuje, ale nevim, zda se da samotna koupit.No1 píše: 2 all: nevidel nekdo nekde zasuvku s krytkou? Az si budu tahat zasuvku do kufru, rad bych ji nejak zabudoval, aby byla primo pristupna v prostoru kufru a tak bych byl rad, aby mela nejakou krytku/zaslepku.
- No1
- Člen klubu
Diky, stacilo se jen podivat na prislusny odkaz.
Da se sehnat, uz jsem ji nasel na internetu. Chteji za to 100,-
Da se sehnat, uz jsem ji nasel na internetu. Chteji za to 100,-
FORD FOCUS 1.6 16V KOMBI r.v. 2001, Silver Moondust - kde tomu je konec.....?
- TDCi
- Nováček
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: zásuvka 12V v kufru
vcera jsem to akorad dodelaval tu zasuvku na 12V tahnul jsem to od predni zasuvky.Nejdrive jsem taky premyslel ze to udelam od stropni lapmy ale zdalo se mi to jako prasarna hlavne na vnitrni osvetleni je 7.5V a na zasuvku 15V takze jsem se bal ze to bude k nivec (ze mi to porad bude prepalovat pojistku).Sundal jsem postrani listy a kryt pod volantem (pro spojeni dratku jsem pouzil krokodilky(spojky)),spojil jsem to s cervenym tlustym dratkem a vedl pod ,,kobercem´´ az do zadu hned za sedacku aby pri jizde na to mohl i spolujezdec v zadu.ukostreni jsem svedl dal do zadu k svetlu tam je ukostrovaci sroub.snad plasty ktery se maj sundavat tak nemusim popisovat,skoro vsechny se vycvakavaj jen pozar nekde jsou srouby umely.cena zasuvka s vickem 115kc,drat 5m 20kc.cas asi 3hod ja tedy chci jeste dodelat osvetleni pod nohy ale porad nevim ktery je to dratek trak jsem to nedal dohromady.mimochodem ja mam tazni a nemel jsem zasuvku.jinak v zadu na levo u svetla je cervenej kabel i s packou(jsou tam dva jeden cervenej)mozna ze vam tam pujde proud me nesel je stejny jako ve predu u 12V zasuvky
ford focus combi 1.8 r.v.99
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- stand
- Zkušený
Cože, že je osvětlení 7.5Vmartin.killer píše:vcera jsem to akorad dodelaval tu zasuvku na 12V tahnul jsem to od predni zasuvky.Nejdrive jsem taky premyslel ze to udelam od stropni lapmy ale zdalo se mi to jako prasarna hlavne na vnitrni osvetleni je 7.5V a na zasuvku 15V takze jsem se bal ze to bude k nivec (ze mi to porad bude prepalovat pojistku).Sundal jsem postrani listy a kryt pod volantem (pro spojeni dratku jsem pouzil krokodilky(spojky)),spojil jsem to s cervenym tlustym dratkem a vedl pod ,,kobercem´´ az do zadu hned za sedacku aby pri jizde na to mohl i spolujezdec v zadu.ukostreni jsem svedl dal do zadu k svetlu tam je ukostrovaci sroub.snad plasty ktery se maj sundavat tak nemusim popisovat,skoro vsechny se vycvakavaj jen pozar nekde jsou srouby umely.cena zasuvka s vickem 115kc,drat 5m 20kc.cas asi 3hod ja tedy chci jeste dodelat osvetleni pod nohy ale porad nevim ktery je to dratek trak jsem to nedal dohromady.mimochodem ja mam tazni a nemel jsem zasuvku.jinak v zadu na levo u svetla je cervenej kabel i s packou(jsou tam dva jeden cervenej)mozna ze vam tam pujde proud me nesel je stejny jako ve predu u 12V zasuvky

Řekni mi jedinej důvod proč by to tak mělo být??
U žádného auta sem se stím teda nesetkal!
tomu nevěřim!
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tolika místa je v zadu na levim boku za tapecírem
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
s čím si se nesetkal se 7.5V? tak se klidně podívej na pojistky a uvěříš
- stand
- Zkušený
Jo táákkkmartin.killer píše:s čím si se nesetkal se 7.5V? tak se klidně podívej na pojistky a uvěříš

Si někdo plete volty a ampéry...
To potom jo to už mlčím

S čim se tady člověk nesetká..
Dej to radej udělat elektrikáři

Edit: Já radej věřim multimetru.
Kdybys náhodou nevedel co to je.. tak tady jo

http://wifi.aspa.cz/r110-multimetr-m390 ... campaign=1