LOKETNÍ opěrka
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
- Spread
- Junior
Re: LOKETNÍ opěrka
jjj.. a vypada v podstate uplne rovnako ako armster a pisu, ze je to prava koža. (aj ked to ti tvrdia aj vietnamci na trznici
)

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
- ybuba
- Pokročilý
To je divné, mně to drží dost solidně, řekl bych bez jakéhokoli viklání. Dokonce jsem do ní ze začátku (než jsem si na ni zvyknul) při nasedání do auta pořádně nechtěně praštil loktem ... a nic. Takže u mě dobrýLamB_17 píše: ... plastový středový tunel je takový chatrný a loketní opěrka se dá velice lechce vyhnout do strany (ke spolujezdcovi nebo k řidiči, zkrátka vyhnu celou loketku i se středovým tunelem do boku... ...

Že by u FF II zesílili upevnění tunelu

Naposledy upravil(a) ybuba dne 13.10.2010 18:12, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic

- Spread
- Junior
medzi upevnením tunelu vo FF1 a FF2 je velký rozdiel
U FF1 sa to je skrátka labilné. Nebolo to stavané (na rozdiel od FF2) na tú opierku.

U FF1 sa to je skrátka labilné. Nebolo to stavané (na rozdiel od FF2) na tú opierku.
- LamB_17
- Pokročilý
Spread: jj vypadá úplně stejně, jen ten spodek je univerzál u armstru to mas delane presne na konkretni auto a co si budem povidat vypada to proste lip... na druhou stranu ses ridic a z pohledu zadnich spolucestujicich se na to divat nebudes ze
at zije cinske plagijatorstvi
ybuba: tak jestli se v tom nekdo predchozi vrtal je dost mozny, ale vic verim tomu ze mezi Fofo 1 a 2 je proste rozdil v upevneni toho tunelu

ybuba: tak jestli se v tom nekdo predchozi vrtal je dost mozny, ale vic verim tomu ze mezi Fofo 1 a 2 je proste rozdil v upevneni toho tunelu
- mrako
- Nováček
Ahoj lidi, takovej možná blbej dotaz. Postupovali ste podle návodu (Jak na to) když ste odmontovávali středovej panel? Myslim tim odpojit kabel "-" na baterce a počkat 10 min než se začne s prací - kvůli airbagům a patroně na pásy. Přijde mi to jako zbytečná věc když chci jen odšroubovat středovej panel. Hlavně taky nemám key code, což by mohlo vadit rádiu z důvodu resetu při odpojení baterky. Viděl jsem že kvůli loketce je tunel lepší odmontit a udělat úpravy, tak se ptám. Díky
- petulak
- Test driver
NEMUSÍŠ----- tam to píšou i když třeba měníš gumičky stěračů. 

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- Marcelus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
když jsem dával loketku od ARMSTER tak jsem akorát posunul přední sedačky co nejvíc do předu a prostě jsem ji přišrouboval Aku vrtačkou (adaptér)
Ford Focus Combi 1.8 TDDI Diamond White

- mrako
- Nováček
Jo, díky za odpovědi. Nakonec jsme nebyl schopnej stejně odšroubovat šroub pod popelníkem... Drží jak přibytej
Takže tam zkusim dát opěrku bez úpravy toho tunelu. Jsem zvědavej jak bude držet... Je to takový vachrlatý... Ještě přemýšlím že vsunu po stranách tunelu tenký překližky, vypadá to že tam vlezou, abych aspoň šrouboval do něčeho dalšího ne jen tenkýho plastu.

- LamB_17
- Pokročilý
pokud montujes origo armster tak jak rika Marcelus, posunout sedacky uplne dopredu pak je tam mista ze by se tam dalo tancitmrako píše:Jo, díky za odpovědi. Nakonec jsme nebyl schopnej stejně odšroubovat šroub pod popelníkem... Drží jak přibytejTakže tam zkusim dát opěrku bez úpravy toho tunelu. Jsem zvědavej jak bude držet... Je to takový vachrlatý... Ještě přemýšlím že vsunu po stranách tunelu tenký překližky, vypadá to že tam vlezou, abych aspoň šrouboval do něčeho dalšího ne jen tenkýho plastu.

kdyz pak budes mit cas dej vedet jestli se ti loketka vykle i s tunelem a kdybys prisel na to jak to eliminovat tak dej vedet jak

- forbes
- Pokročilý
kdyz pak budes mit cas dej vedet jestli se ti loketka vykle i s tunelem a kdybys prisel na to jak to eliminovat tak dej vedet jak
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &start=255
- LamB_17
- Pokročilý
Dííííkforbes píše:kdyz pak budes mit cas dej vedet jestli se ti loketka vykle i s tunelem a kdybys prisel na to jak to eliminovat tak dej vedet jak

- mrako
- Nováček
Origo Amster opěrku nemám. Jen laciná univerzál opěrka za 500 kč z eshopu. Nicméně po namontování jsem zjistil že vcelku drží. Na tunelu jsem úpravy nedělal. Akorát jsem tedy pod popelníkem přidal 4 vruty. Ale myslim že to moc nepomohlo, protože pod tim je nějaká měkká výplň. Zjistil jsem ale že tunel je nejvíc nestabilní uprostřed, tedy kde neni chycen k ničemu. Ten plast je tam v podstatě volně a docela lehce se dá prohnout když se na něj zatlačí. Takže jsem po stranách vsunul 2 překližky aby se ten prostor trošku vyplnil a jaksi upevnil. Kousek od plastu vevnitř tunelu běží rovnoměrně s ním nějaké umělohmotné černé pouzdro - nevím přesně na co tam je. A mezi to pouzdro a plastovou stranu tunelu jsem vsunul překližky. Ta strana tunelu se tím jakoby víc napnula a zpevnila. Podle mě to nemá valnej efekt, ale myslím že lepší než bez toho. A pak sem loketku normálně vrutama přidělal k tunelu. Na konci kde je popelník jsem šrouboval dokonce skrz popelník - tedy už ho nikdy nevyndám, ale zase vrut drží skrze více vrstev plastu. A v autě se nekouří takže pohoda
Na loketku si zvykám, nejdřív jsem ji měl moc vysoko, takže jsem snižoval, ale zdá se to být v pohodě.

Na loketku si zvykám, nejdřív jsem ji měl moc vysoko, takže jsem snižoval, ale zdá se to být v pohodě.
- Spread
- Junior
Mrako: Mohol by si sem hodit odkaz na eshop z ktoreho si tu opierku kupoval? diiik