co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
miki21
Test driver
Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od miki21 » 12.01.2012 19:54

davemomo píše: proč tak složitě, stačí prudce hamtnout na brzdu, von si to příště rozmyslí :D
No tak pokud máš vzádu děcka v sedačkách,tak bych Tě chtěl vidět :irre:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

davemomo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davemomo » 12.01.2012 20:26

já to samozřejmě myslel jako vtip, ale každopádně to funguje :D
Obrázek
Ford Mondeo MK3 Titanium X (ST paket) 2,2 TDCI GALERKA

koupím jednu zadní a 2přední krytky ST prahu před FL :D

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 12.01.2012 20:56

Tak ja sem vcera donutil zastavit dedka ktery mi vjel z bocni cesty na hlavni cca 20tkou do cesty kde bylo 90... Tak sem to za nim zarval do asfaltu vsim co sem mel - v protismeru jely auta... No proste stary plesnivy dedek ve 120 ani se nepodival a normalne pokracoval v jizde jako by zadna krizovatka nebyla :wallbash: tak sem ho svihnul a donutil zastavit na prehlednem rovnem useku, mel stesti ze se stihl zamknout v aute jinac bych ho asi trosku privrel do dveri blbecka... Zase mam vybrzdene plosky v zadnich gumach...

VH123
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od VH123 » 12.01.2012 21:46

Takový to vybržďování Trpišovského stylem bych opravdunikdy neudělal. V těch opravdu výjimečných případech kdy se cítím lepičem ohrožen už moc, párkrát jen přerušovaně bliknu brzdovým světlem a když to nepochopí, velice pomalu začnu brzdit. Nebudu riskovat nabořený zadek jen kvůli tomu že nějaký prasič zrovna kouří, volá nebo svačí.
Vojta

Hal9000
Test driver
Test driver

Příspěvek od Hal9000 » 13.01.2012 09:41

ZAHRY
.
.

Příspěvek od ZAHRY » 13.01.2012 11:02

Kdyz jsem jel na Ford sraz do Olomouce zacatkem mesice jedu v Olomouci na hlavni silnici,dojizdim na krizovatku ktera je dost naprd a spatne je videt zejmena doprava z meho smeru jizdy.Ja pokracuji rovne po hlavni cili klasicka krizovatka do krize kdz ja jedu rovne tak prednost mam ja a mi protijedouci.Ale nasla se jedna takova starenka v usranem cervenem fiatu punto ktera si myslela ze ji patri silnice a cely svet ktera se na me v krizovatce vyritila s tim ze pojede doprava(cili take dolu jako jsem mel v planu ja).
Jak to mohlo asi skoncit? Jelikoz tu krizovatku znam a vim ze ikdyz mam ceduli hlavni silnice s absolutni prednosti tak musim pocitat s tim ze je to jen hovorovy pojem.Takze jsem ubral do krizovatky mrknu do prava a leti na me to Punto.Kdyz dupnu na brzdy babka do me naboura,kdyz pridam ikdyz auto ma dost slusnou akceleraci diky Turbu chytne to zadek.Jediny co sem udelal bylo ze sem dupnul plnej plyn a trhnul volantem do leva coz me zachranilo ale jen na pul,protoze jsem hned potom dupnul na brzdy ale to uz nnestacilo.Takze jsem v 50ti vletel levym prednim kolem do kandelabru.Jediny stesti bylo ze do proti smeru nic nejelo.
Nejvetsi paradox je na tom to ze na tom usranem puntu vzadu na kufrovych dverich tri nalepky Z.Moje prvni reakce byla ze sjem vyskocil z aute a sel se s modlitbou(jsem neverici)abych nemel urvane kolo.Nastesti ne.Babka si normalne jela dal ani se nepodivala nepribrzdila nic.Totalni ignorace!Nez jsem sednul do auta a dostal se z provozu tak byla pryc idkyz to auto dobre poznam.Jen v tom zapalu mi bylo milejsi moje auto a cekal jsem ze to bude " dama " a ne krava!
Ted jsem se vratil ze servisu kde jsem si nechal spravit totalne krivy rafek ten sel vyklepat ale guma ma natrzeny povrch coz nevadi nastesti ale obcas to vypada ze auto tahne do leva idkyz jsem pod nim lezel asi 3 hodiny a pajzrem jsem tam zkousel ruzne vule dival se jestli neco neni ohle a tak.
Jsem nasrany jak to nejvic jen de ze to vypada ze budu muset delat sbihavost kvuli stare senilni stare krave ktera si mysli ze kdyz si sedne do auta ze je kralovnou silnic pritom tam ceduli jako vrata od stodoly ze ma davat prednost ale takovou ceduli ona ocividne nezna protoze ta tam pro ni neni!Vim ze ona proste je stara a mam uctu k starym lidem ale co za to leze kdyz nezna ani zakladni znacku?!Ona by pani spis potrebovala ceduli ktera by byla ve tvaru kosoctverce ktera by znacila ano ta cedula je pro Tebe ty pochvo!
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!! ST170 r.v. 02 173PS

Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 13.01.2012 12:27

na tom je nejhorší ta bezmocnost na debilitou jiných. A to si ještě představ jak musela nadávat ona tobě, že nějakej mladej blbec jí málem naboural, že jel jak hovado :lol:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

ZAHRY
.
.

Příspěvek od ZAHRY » 13.01.2012 12:30

No tak to je prece jasny.S tim ja sem pocital ze sem ji vjel do cesty a nemel sem tam co delat kdyz jsem jel po hlavni :) No kdyby zastavila tak otvirakm kufr vytahnu tu aku motorovku co vozim u rezervy a volant ji urezu.
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!! ST170 r.v. 02 173PS

Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 14.01.2012 12:40

Ja nevim co bych udelal... se soukromym bych urcite delal co by to slo abych to nenaboril ani ona me, ale ve sluzebaku si nejsem jisty jestli bych ji nenechal podivat se do kufru... ale zase mam instinkty ze se nemam nechat nabourat takze asi bych to stejne strhl...

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 14.01.2012 20:02

pbjun co břicho :?: Dostal ses z toho a pomohla ti Coca-cola :?: :roll:

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 14.01.2012 20:13

No dostal, jeste me ceka pristi tyden jedno vysetreni a pak se uvidi... Vred praskl to je jiste, co bude dal to zatim nevim :) do vanoc sem mel zaludek aspon nejak pouzitelnej do silvestra to slo a tedka uz jim cca normalne ale male porce, nedostanu toho do sebe vic...

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 14.01.2012 20:31

Tak držím pěsti, ať ti to dopadne :palec_nahoru:

frantik.17
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frantik.17 » 14.01.2012 21:36

Zajímalo by mě, čím si člověk pomůže tím, že někoho vybrzdí :?:

Co si kdo vezme na chlapíkovi ve 120, kterému došly rohlíky na večeři k párku, a jede si je koupit do trafiky na konec vesnice. Zamávám rukama, padne sem tam nějaká hláška o prdel*, joo když bych měl velké ego, předjel bych ho a vytroubil, ale vybrzdit, a riskovat další kolizi, týdny v servisu, špatný odstín nárazníku a bla bla bla.....

Ono Vás to všechny přejde, až z toho vystoupí cápek s kolenem na čele a bude Vám chtít narvat palce u nohou do očních ďůlků. Mám rád :nunu: takovéhle "povýšené" povahy, zvláště když je nebo byla toho plná televize. Nikdy tohle nepochopím, jako kdyby jste nikdy nechybovali.
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S

mouse
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mouse » 14.01.2012 21:45

pbjun píše:No dostal, jeste me ceka pristi tyden jedno vysetreni a pak se uvidi... Vred praskl to je jiste, co bude dal to zatim nevim :) do vanoc sem mel zaludek aspon nejak pouzitelnej do silvestra to slo a tedka uz jim cca normalne ale male porce, nedostanu toho do sebe vic...
tak tímhle jsem si prošel už na učňáku a to bylo v roce 1991 a není to nic přijemnýho, ale naštěstí to bylo dovnitř a né ven, pak následovalo každé dva měsíce gastroeterologie :blee: , ale dneska jsem v pohodě pokud nejsou příliš prudký změny počasí
dále následovala tvrdá dieta, žádnej chlast, cigára nic tučnýho a těžkýho :dih: :wallbash:
Obrázek
Ford Grand C-Max 1.6 TI-VCT 92kw rv.2012 GRANDÍK
Obrázek

Pastovic
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pastovic » 15.01.2012 06:36

Co si kdo vezme na dědkovi ve 120? No třeba svuj mladej život? Z toho jak to popsal pjubn tak trošku nepozornosti a je po něm (a byt na motorce tak už ma po ni a vali se 60metru po zemi)....práve že tihle sváteční ridiči jsou nejhorší. Nesouhlasím s nějakým vybržďováním to určitě ne, ale když mě tohle někdo uděla, tak zapnu dalky a troubím a troubím, jenže to většinou ten předemnou ani neregistruje a je mu to putna (zrovna včera večer dědek v prohnilé felicii).
FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271
ObrázekObrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“