Ahojte pani.
Verim, ze o par dni budem stastnym majitelom FoFo II. Zatial ide o auto, ktore spominal Georgi - dik za otazku do plena
Tzn.:
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=2713382
VIN: WF0PXXGCDP8Y65830
Vycuc info o aute: Titanium, 11/2008, 1560cm3, 74kW (101PS), P, M5, Diesel, 5 dv., (5-miestne), 81468 km, Modrá tm. farba
Info od predavajuceho: dovoz z Holandska, auto bolo na operativnom leasingu, auto nema servisnu knizku. Toto mi prave vrta hlavou, ci to nie je habadura. Aj ked poznam pripady, kedy chzbajuca servisna knizka nic zle neznamenala (alebo na chyby este novy majitel nestihol prist

). Nahoda je, ze som sa vratil dnes v noci z Holandska a pokecal s tamojsimi o kvalite ciest u nich. Cesty su opravovane rychlostou blesku pri najmensom naznaku diery alebo pukliny. Dost vazne tam beru zodpovednost za skodu, ak vodic do takejto jamy navali - u nas sa tomu hovori "neprisposobenie jazdy stavu a povahe vozovky". Takisto vraj "Holandania maju radi nove a neosuchane auta", takze tych 80 000 km moze byt realnych. Tuto info vsak beriem s veeelkou rezervou

Stavy ciest mi vsak mozu byt na 3 veci, ak na tom jazdila nejaka ovca ("skackava" nafta, spojka na cervenej...) alebo podnikatelko (nakladal tomu za studena a nebral ohlad na auto stylom "sak aj tak nie je moje"...).
V kazdom pripade 03.10. idem s tymto FoFom na prehliadku do Ford Nove Zamky. Po telefone sa mi pozdaval pristup pana zo servisu, vysvetlil som mu, ze ide o kontrolu jazdeneho auta pred kupou a on mi zas vysypal vsetko, co budu robit - karoseria, podvozok, diagnostika motora, kontrola zaznamov o aute.
Kedze som tu este mlade Ford stena, ocenim rady (napr. ohladom prehliadky), info, tipy, triky, zaklinadla...