chmelko píše:no ja som si tiež myslel, že len blafuju
Ty woe ty můžeš být rád, jestli se tu na tebe ještě nenajde nějaké to video, točili tě ze všech stran. Kaca to má aj na mobilu
Kua ale mám ten pocit, že bjuty fakt v té ruce něco držel
Teda nádhera!!! Fakt se Vám povedl A to už teda na něj ke mě nepřijedeš? Brzy to budeš mít blíž, stěhujeme se asi do Prahy Jinak tedy drahou polovičku moc chválím!
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
Děkujeme za chválu, moc si toho vážíme a doufáme že se sejdem na vzájemné ochutnání (medovníků )
Praha bude super, to se potom můžeme vidět častěji .
Drah bude určitě taky nadšen
Drah je nadšen (teda aspoň to tvrdí), bude to mít ke mě jen přes řeku!Ale já asi budu muset péct pořád medovník a nakoupit zásoby kafe Budu jen ráda, když se budeme vídat častěji Těším se na Vás! Podrbej za mě Sama, snad ho už taky konečně uvidím
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
Hihihi se budu asi muset naučit péct něco nového,aby Vás zas měla na co lákat na návštěvu, když medovník už si každý upeče sám Na medovník už asi nikoho nenalákám Tak snad už jen dobré slovo