co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
pbjun
Test driver
Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od pbjun » 11.02.2012 19:04

Dle meho mas po dobu opravy narok na nahradni vuz po dobu opravy, u nas kdyz kolega reklamoval focuse s vadnym starterem tak dostal mondeo s tim ze do toho lil jen naftu a to bylo snad na tyden nebo dva... Podle me je nekde chyba v jednani s fordem nebo primo s danou pobockou... Problem je, ze ty to nedavas primo do forda, ale do nejakeho z autorizaku a to nejsou primo ford, proste je to charouz, maly velky, dankar a spol a to nejsou primo servisy ford, jen dostali tu nalepku autorizak no :( a kazdej pristupuje k takovym zakaznikum jinac no...

lucky.jack
Test driver
Test driver

Příspěvek od lucky.jack » 11.02.2012 20:13

Epi: Ne, já jsem s tebou určitě nemluvil, to nemám v popisu práce :wink: Nicméně jako člověk, který to vidí taky z té druhy strany, vím jak je to nepříjemný jak pro klienta, tak pro firmu, která za to nemůže, jen reprezentuje značku Ford!

K poznámce ježdění do té doby než bude inovovaný díl k dostání: nikdo si nevezme na svědomí, aby se stalo nějaký neštěstí, kor když se jedná o palivovou soustavu, resp. únik paliva na motor. Jistě nejedná se o benzín, ale jistě každej pochopí, že řešit následky, kvůli uhoření posádky se nikomu nechce.

Každá firma, která bere od importéra, resp. prodejce větší počet aut, by měla mít ve smlouvě takovéhle věci opatřené. Pakliže tomu tak není, je na zvážení o tom popřemýšlet, protože jsou to pořád jenom auta a jako každý jiný stroj se může porouchat a můžou nastat nemilé komplikace.

Tím bych to z mé strany ukončil. Nepopírám je to průser Fordu a nějak se s tím bude muset poprat.
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků

>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm

petersbond
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petersbond » 17.02.2012 11:57

byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015

Plechac
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plechac » 17.02.2012 12:28

Never kazde s prominutim pi*** co si prectes. Tenhle clanek je LEZ. Dotycne co vim nikdy primo nic nedokazali. A ta udajna korupce, tak to se jednalo pouze o to, ze skola chtela rozsirit prostory a koupit cast budovi, která patříila byvalemu gymplu. Skoro kazdej vi, ze kdyz dneska neco takoveho kupujes, tak bez podobnych mechanismu, nemas moc sanci. Takze i kdyby ji to dokazali, coz co ja mam informace nedokazali, tak na tom nevidim nic spatneho. Osobne NEVERIM, ze neco takoveho mela ta pani zapotrebi!
Je to jen hnusna a uboha snaha pospinit univerzitu, nic vice!

Zkratka nejaky zm*** z novinek si projel stranky skoly a zase psal a nic si neoveroval a lhal jak maji cesti "novinari" ve zvyku. A to ze skola podporuje i zdravotně postizené studenty je myslim velmi hezke a dobre...

K te milosti, tak VK rozdava milosti bezne nekolik a nikdo to neresi. Havel daval milosti jak na bezicim pasu a svym kamaradum a velmi spatnym lidem a tisice lidi pro nej truchlilo a oslavovalo jeho zivot apod blbosti. Porad je ve hre letiste, nejake ulice apod. Nikdo neresi jak pil, penize z ciziny vsechno propili, rozkradli apod.... Cili ty co tohle kritizuji prosim at se nejdrive podivaji na ostatni milosti, ktere byly dany a pak kritizuje. A ze se znali? No a co? Taky mate pratele, jen nekdo ma bohuzel pratele na jinych mistech... A kolik lidi myslite dostane milost apod bez nejake znamosti? Moc jich nebude...
Ford Focus 5dv, 1.6 74kW Zetec, r.v.2002, černá-metal
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=29719

Infinter
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Infinter » 17.02.2012 12:47

Bohužel to tak je, každý článek v novinách je alespoň z 50% zaplacený.. :puke_r:

A o VH a jeho milostech radši ani nemluvím, protože zrovna obědvám a chci to dojíst v klidu :dih:
FORD Focus kombi 1.6 74KW 2002 --> Fofík by INFINTER
Obrázek Obrázek Obrázek
Dodržuji stejný počet zanoření a vynoření!

petersbond
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petersbond » 17.02.2012 12:58

Mě nešlo tak o tu kauzu, o soudech si myslím už dávno svoje.
Jen ty milosti - a ještě odůvodnění :irre: :irre:
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015

Infinter
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Infinter » 17.02.2012 13:09

Jo, naše soudy kdyby nebyly, tak je snad líp.. :blee:
FORD Focus kombi 1.6 74KW 2002 --> Fofík by INFINTER
Obrázek Obrázek Obrázek
Dodržuji stejný počet zanoření a vynoření!

lucky.jack
Test driver
Test driver

Příspěvek od lucky.jack » 17.02.2012 13:22

Chápu, že silničáři dělají svoji práci, ale dneska mě totálně nas.ala 3cm silná vrstva umrzlýho sněhu, ledu, prostě sraček ze silnice na celým předku auta až do půlky střechy :evil: :wallbash:

>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm

ZAHRY
.
.

Příspěvek od ZAHRY » 17.02.2012 13:30

lucky.jack: to znam v galerce mam neco podobnyho kdyz jsem dojel do Ostravy - oni se snazi delat co muzou ja jim to neberu nna druhou stranu vem si kdyby jsi tam delal sam nebo ja nebo nekdo jiny taky by na nas nadavali - je na houby na jednu stranu ze oni to prhrnou pokracuji jinam a do 10ti minut to na to misto nakyda znova no.Ale zase na druhou stranu kdyz ja jsem jel do te Ostravy a zpatky tak jsem nepotkal ani jednoho silnicare - pravda jen jednoho kdyz jsem jel 45minut v kolone za nakladakem a jeli jsme v kuse 30km/h tak ta pi*a mela zvedlej pluh kdyz jel posledni za nama celou dobu a na silnici 5 cisel sracek...fakt naliskat.Pak jsem jel Velkym Ujezdem pred Olomouci tim vojenskym prostorem a bylo tam spadenych par stromu ale dalo se projet pak tam byl jeden asi 5 metrovej pres oba pruhy tak jsem se to marne snazil odtahnout Focuskem az jsem gumama vydrel ten led na asfalt a kdyz jsem volal hasicum tak mi bylo receno " Dekujeme Vam za informaci nase operatorka uz to dava vedet sprave silnic a oni s tim dneska neco udelaji...Jeste ze tam za mnou byl druhej borec co po me chvili prijel tak jsme ten 5 metrovej stromecek oba zaprahli odtahli...ALe jinak je pravda ze ne vsude silnicari delaji a taky me to pekne nekdy sere :palec_dolu:
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!! ST170 r.v. 02 173PS

Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek

Epi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Epi » 20.02.2012 22:05

Tak přátelé. Před nedávnem jsem psal, jak mě vytočila automobilka Ford a napíši výsledek.
Auto bylo v servisu celých 14 dnů, což je ještě relativně schůdné. Musím uznat, že je opravdu dodáno jakési nové technické řešení zpětného potrubí, o jeho technické funkčnosti můžeme polemizovat, prověří ho patrně další silnější mrazy, které ale dle předpovídačů už letos nepřijdou (i když takových keců slýcháme dost a šance jsou půlové). Můžu tedy konstatovat, že současný stav je přijatelný.
ALE!
Netuším, jestli je to standard servisní plán Fordu či konkrétního "autorizovaného" servisu. Vlastní opravou (pokud se ten úkon tak dá nazvat) bylo provedeno pouze vyměnění onoho potrubí. Jak tady psal lucky.jack komentář "že přece nikdo nechce řešit důsledky v podobě uhoření posádky", tak evidentně tato otázka Fordu či servisu nic neříká. Ano, asi domýšlíte správně. Za 14 dnů co auto stálo v servisu nebyl nikdo schopný (určitě tam měli tak narváno, že se za celých 14 dnů nenašla hodina volného času :puke_r: ) vzít alespoň hadr a část postříkaného motoru od nafty utřít!!! To jestli se náhodou nedostala do náchylných částí motoru či elektroniky evidentně za celou dobu nikoho nezajímalo. A jestli následně díky tomu uhořím ostatně taky ne. Prosím nebagatelizujme tady otázku, že nafta není benzín atd. Takový úkon by měl být samozřejmostí, pokud ho automobilka do servis manuálu nezahrnuje.
Domů jsem tedy odjel jako kšeftér s LTO a potřebný, alespoň částečný úkon utření jsem si musel udělat sám. Opět jsem tedy byl značně "rozladěn" a učinil alespoň jeden závěr, že do tohoto servisu už nepáchnu a zkusím štěstí jinde.
Všem poctivým servismanům ZDAR :gott: !
Fikoš 3 f kombajnu f barvě měsíčního prachu, taky f dechtu, 95 kobyl pod haupnó, na hlínách, ze zadním pípákem a sesle švic! Fajnový vozítko.

lucky.jack
Test driver
Test driver

Příspěvek od lucky.jack » 21.02.2012 07:25

Měla by to být saamozřejmost, že auto bude čisté, nebo alespoň umyté od provozních kapalin, když se tohle stane.
Kde že jsi to vlastně auto měl?

Mimochodem po celé Evropě stálo(nebo ještě stojí) v servisech více než 1600 aut s tímle problémem :roll:

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 21.02.2012 09:11

stacení - uz dva tydny resim stocene mondeo a majitel je stejne jako ja nestastny zasahem do PCM tam vznikl nejaky kix , ale asi je to nejak prolezle , protoze je to i v nove jednotce .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

frantik.17
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frantik.17 » 21.02.2012 09:37

Epi píše:Tak přátelé. Před nedávnem jsem psal...... !
S napětím jsem pročítal tvé příspěvky a čekal jak to dopadne.

S originálním servisem FORD má dobré zkušenosti málo kdo. Já kupoval forda s tím, že do originálního servisu s ním nikdy nepojedu. Proto jsem se i vzdal koupě nového.
Je podivuhodné, že i pobočka, na které se ve škodovce mění jenom olej a kde i na výměnu stěračů tě posílají na jinou, půjčují na tento servisní úkon vůz zdarma, o tom zda je to uskákaná fábia nepolemizuji, ale už jenom princip věci.
Počínání techniků a přijímacích techniků ve fordu rozkývalo do stran hlavu už mnoha lidem. Přijímací technik, který odmítne řešit nehodu s asistencí, ze které má i provizi tak i dost slušný příjem si nemůže dovolit odmítnout zákazníka za žádných okolností. Proč na ně funguje pouze odvolání se na vedení.
Lituji majitele nových aut, kteří si kupují nového forda na šest let a více. V záruce se o ně nikdo nepostará, natož pak po záruce

Nechápu proč nezavedou kontrolu kvality spokojenosti zákazníka. Představují rodinné vozy jako prémiové až luxusní, ale po koupi se na vás vykašlou.
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 21.02.2012 09:47

Asi jak kde, já jezdím jenom do autorizáku a byl jsem vždycky spokojenej :wink:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

ZaQik
Admin
Admin

Příspěvek od ZaQik » 21.02.2012 14:54

FUGAS píše:... A ten zadní stěrač - tuhle jsem byl přes noc pryč, stál jsem venku, večer trochu zapršelo a přes noc zmrzlo - nerad sklo drápu jen škrabkou, abych ho nepoškrábal, takže jsem za pomocí rozmrazovače Sonax po delším boji očistil čelní sklo, zadní jsem chtěl nechat rozmrznout za jízdy, abych šetřil tím Sonaxem. Takže jsem nastartoval, setřel čelní sko a pak jsem asi minutu počkal, než jsem zařadil zpátečku, právě ve snaze udělat tam prodlevu aby se nezapnul zadní stěrač a nedrhnul jím po tom (hrubém) napršeném ledu. Jenže auto mě přechcalo a stěrač za "krásného" dřecího zvukového doprovodu sepnul stejně, takže gumička si pošmákla. Což mě opět vytočilo, protože jsem vyloženě něco nechtěl a automatika to stejně udělala :dih:
automaticke zapinani zadniho sterace jde vypnout v GEMu ... ale po tydnu jsem to zase zapnul (prestalo tak mrznout a zvyk je zvyk :wink: )
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“