LPG - montáže a zkušenosti sem...
- zbyndatvrd
- Nováček
Re: LPG - výrobce AC
to Klvys:
MH30 ti psal, ze na strankach muzes najit jejich partnerskou firmu, ktera je tobe nejbliz. Staci cist a hledat.
MH30 ti psal, ze na strankach muzes najit jejich partnerskou firmu, ktera je tobe nejbliz. Staci cist a hledat.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj dik.Uz jsem volal do olomouce a v patek tam stim jedu.
- slant
- Nováček
Re: Názor na přestavbu LPG
Mam polrocne skusenosti s LPG. Nie sice u forda, mam to vo fabii, urobil som s tym za polroka 20 000km. Je to super. Je rozdiel tankovat za 1,40eura alebo 0,7.
1.8 92kw, 2004, Mondeo Kombi, LPG Lovato Fast Smart.
- el_Barto
- Junior
tak pristi vikend me to ceka taky, prijde tam elpigas II s membranovyma vstrikovacema, tak se uvidi, snad vsechno bude OK .... pak dam reference na firmu v OV jak jsem dopadl .....
FF 2009/2010 combi 1,6 74kW @ LPG Frozen white ... pracant
Ford Sierra 2,0 DOHC CLX@GHIA 91/92 (original) ... mazlik
Ford Sierra 2,0 DOHC CLX@GHIA 91/92 (original) ... mazlik
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem byl stim plynem byl vymenen filtr stary mel najetych asik 80000Km byl uplne hotovy.Pan uplne cumel pry byli vstriky naopak elektrika spatne zapojena atd..se divil ze to auto na plyn vubec jelo.Rikal ze vsechno spravil tak uvidime stalo me to 1700 kč.Ale mam jiny problem mam plyn z nemecka a on ma jinaci ten kohout nakonci ne pro ceske pumpy nevite kde sehnat tu redukci na ceske pumpy?! diky za odpoved
- zbyndatvrd
- Nováček
Tak jestli budes tankovat v CR, potom si to nechej predelat pro ceske (italske) stanice LPG a na redukci se vyprdni.
Blizsi info o redukcich najdes treba na www.lpg.cz. Jinak prvni odkaz na google.
Blizsi info o redukcich najdes treba na www.lpg.cz. Jinak prvni odkaz na google.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ta prestavba me bude stat 3000 kč oproti redukci za 400 kč 
A je to pro me jednodussi tam dat redukci za 5 sekund

A je to pro me jednodussi tam dat redukci za 5 sekund

- Mošna
- Nováček
Já vozím sprej. Původně jsem taky přemýšlel o dojezdovém kole, ale nikdy jsem nepíchl, tak to vozím spíš kvůli policajtům. Moja by si kolo stejně sama nevyměnila, takže sprej je ideální řešení, i když jsem slyšel, že prý to kolo zevnitř pěkně zadělá... no ale co už. Velký průraz bych musel řešit individuálně... Rezervní kolo mám doma ve sklepěJohnDoe píše:Ještě se zeptám pánů plynařů - jak řešíte rezervní kolo? Vozíte ho v kufru, nebo spoléháte na nějaký ten opravný sprej? Ve felině jsem vozil dojezdový kolo z golfa v kufru, ale i tak mi ho zabralo půlku, tak bych radši nějaké elegantnější, ale funkční řešení.

- MartinXPV
- Nováček
Já mám teda dojezdovku hozenou v kufru, přichytit se to tam nedá nikde a nic tam vrtat a fušovat nebudu. Nevím co je na tom proti předpisům a sebevražda. Jako tašku s nákupem, basu lahváčů nebo kufr s něčím tam jako nějak zajišťuješ řemeny aby jsi to měl jak tvrdíš podle předpisů a bezpečné?
Na sprej se chystám.

- zbyndatvrd
- Nováček
Kluci, proti predpisum to je, vo tom zadna. Rezerva by se mela vozit upevnena ve voze a ne jen tak pohozena v kufru, jak to mam i ja, zatim 
Pokud auto stoji na vsech ctyrech, tak je to ok, horsi pak v pripade, kdy zacnes delat kotrmelce. To se potom v prostoru objevi i takove predmety, o kterych jsi predtim ani nevedel ze je tam mas

Pokud auto stoji na vsech ctyrech, tak je to ok, horsi pak v pripade, kdy zacnes delat kotrmelce. To se potom v prostoru objevi i takove predmety, o kterych jsi predtim ani nevedel ze je tam mas

- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Klvys:
1. asi už to není aktuální, ale pochybuji, že to předělání stojí 3000,- ..... možná ano, ale my nevíme kde máš koncovku umístěnou (pod víčkem, v nárazníku ...) osobně by mi taky stačila redukce, původně jsem chtěl i já umístit plnící hrdlo pod víčko nádrže, ale .....
2. jak tankuješ doteď když po takové dlouhé době a debatě o LPG najednou začneš shánět redukci???
3. nepochopil jsem tvůj příspěvek se servisem, cituji: "Pan uplne cumel pry byli vstriky naopak elektrika spatne zapojena atd.." sorry nerozumím tomu
4. pán ti říkal že ti všechno spravil .... co všechno??? za 1700,- bych věděl do podrobností, co mi s tím dělají
1. asi už to není aktuální, ale pochybuji, že to předělání stojí 3000,- ..... možná ano, ale my nevíme kde máš koncovku umístěnou (pod víčkem, v nárazníku ...) osobně by mi taky stačila redukce, původně jsem chtěl i já umístit plnící hrdlo pod víčko nádrže, ale .....
2. jak tankuješ doteď když po takové dlouhé době a debatě o LPG najednou začneš shánět redukci???
3. nepochopil jsem tvůj příspěvek se servisem, cituji: "Pan uplne cumel pry byli vstriky naopak elektrika spatne zapojena atd.." sorry nerozumím tomu
4. pán ti říkal že ti všechno spravil .... co všechno??? za 1700,- bych věděl do podrobností, co mi s tím dělají

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mira:Mam umisteny vyvod v narazniku zadnim.Natankoval jsem poprve koupil jsem auto v pulce ledna dlouho stalo bylo na letnich.Bylo tam skoro plna nadrz tu jsem vyjezdil zaclo to blbnout.Ted jsem natankoval poprve plnou a blbne to furt.Rikal mi ze tam byli prohozene vstriky a ze kabely v konektorech byli uplne jinak prehazene nez meli byt podle nejakych navodu.1700 kč stoho 720 stala prace 150 kč filtr 550 diagnostika a nejakych 300 kč nejaky test to jsem tez nepochopil.Zitra tam jedu znova kvuli tomu ze to blbe proste jedu sviznou jizdou zacnu prudceji podrazovat pribrzdovat ze nekde zabočim treba a bum motor spadne a pak cca.2 hodiny nejde nastartovat anik na benzin.
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak držím pěsti a nehnout se odtud, dokud to nedají dokupy....
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mira:Dnes jsem tam byl znova zaplatil jsem jen za praci rikal ze byl povolen nejaky snimac lambdy?! pak ze kolem smesovace(nebo jak se to rika)unikal plyn pak rikal ze je to slozite udelane ze je to navedene este do vzduchoveho filtru a ze tam sel plyn.a ze v te diagnostice toho snimace landby nebo ceho to je to si ted nevzpomenu bylo 5 chyb pak stim jezdili zkouseli to a neudelalo jim to ja stim najezdil dnes 30 km a taky nic uvidime zitra...
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Potrebuju od vas pomoct je tolik redukci ze nevim kterou..kdyztak poslete odkazy kde je ta co potrebuji za dobrou cenu:)