Technické vlákno Denso navigace
- zdenek34
- Junior
Re: Technické vlákno Denso navigace
Zdravím všechny Densáky!
Mám ve svém Mondeu klasické ovládání klimy a originál rádio Sony6006 mp3, mám teď možnost koupit Denso také z Mondea 2005. Chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti z výměnou a případně co mě čeká za problémy. Mým přáním by bylo, že vyhodím staré rádio a ovládání klimy, přehodím konektory do Densa a vše pojede jak má, ale vím, že tak jednoduché to asi nebude. Poradí někdo, dík moc.
Mám ve svém Mondeu klasické ovládání klimy a originál rádio Sony6006 mp3, mám teď možnost koupit Denso také z Mondea 2005. Chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti z výměnou a případně co mě čeká za problémy. Mým přáním by bylo, že vyhodím staré rádio a ovládání klimy, přehodím konektory do Densa a vše pojede jak má, ale vím, že tak jednoduché to asi nebude. Poradí někdo, dík moc.
-
- Nováček
Cau fordaci,
pls dokaze te mi na zaklade nasledujicich obr. rict, zda mam ci nemam bluetooth a pripadne co je to na fotkach za kolebku? Diky vsem
Nekde jsem tu cetl ze denso s bluetooth se davalo standardne od konce roku 2005 Ja mam auto dle popisu... Zkousel jsem i odpojit baterku a nic... ale v General Information je "BT yes" a v phone menu volbu bluetooth nemam. Jde mi o to urcit zda bt modul mam ci ne a nebo zda tam je a je kaput. Nevite kde je BT modul umisten? Jeste jednou diky
pls dokaze te mi na zaklade nasledujicich obr. rict, zda mam ci nemam bluetooth a pripadne co je to na fotkach za kolebku? Diky vsem
Nekde jsem tu cetl ze denso s bluetooth se davalo standardne od konce roku 2005 Ja mam auto dle popisu... Zkousel jsem i odpojit baterku a nic... ale v General Information je "BT yes" a v phone menu volbu bluetooth nemam. Jde mi o to urcit zda bt modul mam ci ne a nebo zda tam je a je kaput. Nevite kde je BT modul umisten? Jeste jednou diky
Ford Mondeo 2.2TDCi (129kW) 10/2009
- Rumcajs1
- Test driver
tipnul bych si, že ten bazmek je nějaký držák na telefon z pevné HF sady 

Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- Vitalish
- Zkušený
souhlas s Rumcajsem, taky šacuju pevnej autotelefon - ten magnet by usmažil každej mobil 

-
- Zkušený
Proč?Vitalish píše:magnet by usmažil každej mobil
Mám v autě pevné HF, ale toto mi Denso neukazuje ani za nic. Menu vypadá opravdu na bluetooth...
Ex ST220 model 2004
- Vitalish
- Zkušený
maximus:
měl jsem na mysli ten magnet, co je v držáku. Menu Densa nikterak nekomentuju
měl jsem na mysli ten magnet, co je v držáku. Menu Densa nikterak nekomentuju

-
- Zkušený
Jsi si jistý, že je to magnet? Spíš jestli to nebude nějaké dodělávané bluetooth...
Ale i kdyby to byl magnet, tak ten s telefonem určitě nic neudělá, protože už od začátku mobilů se používají magnety. Když se používaly staré nimh baterie, tak byly magnetické a jako držák se dal zakoupit magnet. Teď na každém rohu narazíš na pouzdra uzaviratelná magnetem...
Ale i kdyby to byl magnet, tak ten s telefonem určitě nic neudělá, protože už od začátku mobilů se používají magnety. Když se používaly staré nimh baterie, tak byly magnetické a jako držák se dal zakoupit magnet. Teď na každém rohu narazíš na pouzdra uzaviratelná magnetem...

Ex ST220 model 2004
- Vitalish
- Zkušený
no jistej si nejsem, odhaduju. BTW: dal by sis magnet na vlastní mobil? Já teda fakt ne...
-
- Zkušený
Klidně dal... Dřív když jsem nosil pouzdro tak bylo s magnetem... Jsem to snad vysvětlil, že se magnet používá i teď, ale to už jsme od Densa kapánek jinde...
Jsem prodejce mobilů
Jsem prodejce mobilů

Ex ST220 model 2004
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
BT modul je z druhé strany densa.Možnost listovat v sms či v seznamu bývá výsadou pevných HF sad.Ale už tu je jeden člen,tuším Cuba,který se může v těchto sekcích mobilu hrabat i přes denso.Máme shodné mobily,shodný firmware,ale jemu to jde a mě ne...
-
- Zkušený
Je možné koupit někde na vrakáči pouze ten Bluetooth modul a jednoduše ho naimplementovat do Densa bez bluetoth? 
Nebo spíš jestli to jde přehodit se stávajícím modulem bez bluetooth a hlasového ovládání, ale s handsfree?
Podle Microcatu jsou vzhledově ty krabičky totožné. Teď jen kde jí najdu, abych se přesvěčil o vzhledu a konektorech?

Nebo spíš jestli to jde přehodit se stávajícím modulem bez bluetooth a hlasového ovládání, ale s handsfree?
Podle Microcatu jsou vzhledově ty krabičky totožné. Teď jen kde jí najdu, abych se přesvěčil o vzhledu a konektorech?
Ex ST220 model 2004
- zdenek34
- Junior
Technické vlákno Denso navigace
Prosím majitele Densa o malou službu. Může mi někdo vyzkoušet jednu věc. Vyměnil jsem rádio Sony za Denso. Odpojil jsem konektor rádia, antény a dva konektory od klimatizace. Přepojil jsem to na Denso, ale nejde vůbec zapnout a nefunguje ani ovládání klimy. Upozorňuji, že nemám připojený konektor, který spojuje navigaci s měničem changerem a DVD. Může to být důvod, že nejede rádio a ovládání klimy? Chtěl bych poprosit někoho s Densem, zda by mi nevyzkoušel jestli jde rádio zapnout i bez zapojeného konektoru k CD měniči a DVD? Na fotce jsou popsány zapojené a jeden nezapojený konektor. Předem moc děkuji. Zdenek.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi jen vyměnil rádio za rádio?
- zdenek34
- Junior
No vyměnil jsem celý středový panel a zkusil to zapojit. Jenže ještě nemám kabel pro připojení měniče a DVD. Původně jsem tam měl radio Sony MP3 a panel ovládání klimy.Konektory od rádia a ovládání klimy jsou stejné, ale vůbec to nejde zapnout. Proto mě napadlo jestli by mi to někdo nevyzkoušel, jestli jede rádio bez zapojení měniče a DVD.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To tedy asi nejede,protože denso jednotka je vždy provázána s konkrétní dvd mechanikou...Takže musíš sehnat ten kabel...