Musel bys stávající přívod k žárovkám zapojit přes diodu a od SPDS připojit paralelně vodič až za tuto diodu, aby se Ti v závěrném směru, když Ti budou SPDS svítit, nedostávala šťáva zpětně někam do ovládání světel, páč tam jsou na to občas navěšený další věci. Já měl takhle zapojený u Esca bez diody automat na rozsvěcení světel a pokud sepnul, moh jsem ze spínačky vyndat klíček a motor furt běžel. A blbě zapojený to nebylobuceek07 píše:Já bych to chtěl vykoumat tak, aby mi u denního svítili i zadky....já vubec nechápu, proč to tak nejni normálně
zrejme preto, že denné svietenie má fungovať za dobrej viditeľnosti, nie je cieľom denného svietenia hlavne "oslepiť" resp. upozorniť na seba auto oproti? nie to za mnou? Lebo veľa nových áut to tak v automate má od výroby, po naštartovaní sa zopnú len predné tlmené svetlá, nič iné (napr. LEON, celá Škodofka má na to dole svetlá vedľa hmlovky a zadok nesvieti nikomu)...buceek07 píše:Já bych to chtěl vykoumat tak, aby mi u denního svítili i zadky....já vubec nechápu, proč to tak nejni normálně
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host