Brzdy - MONDEO
- horis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brzdy - MONDEO
sorry blbě jsem to napsal, narazí se kód a logo německého výrobce, který to prodá. Ale výsledek je myslím stejný.
- djdekl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Plati tato tabulka i pro vozy 2005 ?
- djdekl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak mohu upřesnit, že na mém kombíku se na levé straně musí točit proti směru hodinových ručiček... mám, ale brzdy Bosch - takže imbus nemám kam strčit a je potřeba správný přípravek 

-
- Nováček
Tak jsme obednal BREMBO brzdy ze zde avizovaneho obchodu a fakt nedoporucuji. Mam na nich odjeto necelych 3000km. Jdou z vozu. Jsou zvlnene. Zezacatku vse ok. Prvnich 600km zajizdeni. Zadne prudke brzdeni. I ted moc s nima nebrzdim. Klidecek pijanko. Nic strasneho. Proto ani nechapu proc se vlnej. Pri brzdeni to hazi celym volantem. Nejsou ani viditelne nijak prepalene nebo nejaka viditelna vada. Fakt to nechapu. No nasr.... jsem velice. Jinak krabice origo BREMBO se stitkama a na kotouci taky vyrazeno logo BREMBA + cislo. Tak nevim co si myslet. Kamarad co ma dily tak je kontroloval a typ cisla stitky vse sedi jako original. Za mě Brzdy Brembo nebrat.
Tak ze jsem se rozhodl objednat si na predek EBCcka. Jinak fakt uz nevim. Tohle jsem necekal
.
Tak ze jsem se rozhodl objednat si na predek EBCcka. Jinak fakt uz nevim. Tohle jsem necekal

Ford Mondeo 2.2TDCI, TITANIUM X, r.v. 2004
- v.marty
- Pokročilý
mozna pujde o padelek nebo zmetek. nebo se nezajely uplne spravne. ja mam na brembo kotoucich a ATE destickach najeto 50tkm a ted se akorat menily zadni desticky, pze se nevracel pistek a brzdy pribrzdovali, tak to desticky sezralo. jinak naprosta spokojenost.
Ford Mondeo V6 3.0 Ghia 2004 150kW @ 162kW
- johnyram
- Junior
Jak píše Vmarty, padělek nebo zmetek. Dávám Bremba na všechny auta v okolí a ještě se mi nestalo, že by někdo měl tento problém.... teda aspoň zatím. Já osobně nemám nejmenší problém, ba naopak.
Jinak jako alernativu bych asi volil Ate.
Jinak jako alernativu bych asi volil Ate.
Mondeo 06' kombi Tdci 6kvalt 96kw, xenony, vyhřívané skla, denní svícení, sony mp3, tažné...
- LeFort
- .
Samy od sebe se nezvlní...stačí špatně očištěná dosedací plocha náboje a vibrace to rozhodí. Co jsi tam měl za desky? Jinak pokud mluvíš o šmejdu, tak rozhodně neber ebc. To je totiž ten pravý šmejd 

Fiesta ST 1.6 EcoBoost
Lancia k Coupé 2.0 20V turbo
Focus mk3 1.5 EcoBoost 6AT
ex:Mondeo mk3 2.0 TDCi
- tomason
- Test driver
On má pravdu při výměně kotoučů jsme jen dosedací plochy čistili hodinu děláno s Fmechošem.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
-
- Nováček
Ze zacatku bylo vse ok. Panove jen me pobavilo vyjadreni obchodu. Jo jo poslete je na reklamaci obcas se to stava. Jsou trochu nachylnejsi na zajizdeni. Jen reklamace bude trvat tak 3 az 4 nedele. I v servise me pan premlouval at neberu Bremba, ze si lide stezuji ze se zvlni. Prej resil taky par reklamaci. Tak co ted. 4 tydny bez auta.
EBC proc smejdy pouzival jsem je na 250k aute a vse v poradku. ATE nevíme nu. Zimmermany kamaradovi popraskaly. Ja snad asi vazne koupim origo.
.
Nemate nekdo na pujceni jezy kotouce na popojizdeni po meste ?
EBC proc smejdy pouzival jsem je na 250k aute a vse v poradku. ATE nevíme nu. Zimmermany kamaradovi popraskaly. Ja snad asi vazne koupim origo.

Nemate nekdo na pujceni jezy kotouce na popojizdeni po meste ?
- LeFort
- .
Můžu ti přední kotouče půjčit. Válí se mi v garáži. Kdyžtak napiš SZ.
Ad EBC - jednu chvíli jsem o nich uvažoval a po rozsáhlém pátrání a čtení diskuzí převážně z UK jsem je zavrhnul. Negativní zkušenosti jednoznačně převažovaly - např. odloupnutí směsi z kovové baze desky je pro mě jednoznačný signál je nekupovat. Na to se mám moc rád. A navíc nevidím důvod experimentovat, když je tu spousta zavedených značek-Brembo, Textar, ale třeba i Ate a Ferodo.
Ad EBC - jednu chvíli jsem o nich uvažoval a po rozsáhlém pátrání a čtení diskuzí převážně z UK jsem je zavrhnul. Negativní zkušenosti jednoznačně převažovaly - např. odloupnutí směsi z kovové baze desky je pro mě jednoznačný signál je nekupovat. Na to se mám moc rád. A navíc nevidím důvod experimentovat, když je tu spousta zavedených značek-Brembo, Textar, ale třeba i Ate a Ferodo.
Fiesta ST 1.6 EcoBoost
-
- Nováček
Tohle je tezky. Na obrazku jsou puvodni kotouce a desticky z meho auta. Brembo kotouce a Textar desticky. Co si myslet kdyz desticky mely dost matrose ale pekne vytrhany z kraju. Brzdy jsem menil jelikoz meli hrozne mekej nabeh. Ted je to lepsi ale zas to clouma s volantem.
- enjoy
- Test driver
No až to přijde na mě, tak nebudu laborovat a těch 4,5 tisíce za komplet předek a 4,5 za komplet zadek v originálním provedení dám a nebudu řešit druhovýrobu. U brzd se to vážně nevyplatí.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
-
- Nováček
enjoy píše:No až to přijde na mě, tak nebudu laborovat a těch 4,5 tisíce za komplet předek a 4,5 za komplet zadek v originálním provedení dám a nebudu řešit druhovýrobu. U brzd se to vážně nevyplatí.
Kdybych vedel, ze stojej tak malo neresil bych to taky ale je zajimave, ze po me v servisu za origo brzdy s praci chteli 17tisic.
- enjoy
- Test driver
To je cena za originální díly na internetu. Práce v tom není.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
- V4L1
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, kde všude se dá seřizovat ruční brzda na MK3 Mondeu ? Dá se poladit i někde pod loketní opěrkou, jako to má většina aut ? ... ta moje se zdá být nějaká čudná, když jí i v 70 km/h zatáhnu, tak se žádný velký účinek nekoná