Příspěvek
od lionzion » 02.09.2014 17:50
Tak to trochu brzdi, Slovensko a Česko mám sjeté a každý rok podníkáme několik prodloužených víkendů v obou zemích do nových míst. Vím co máme doma a na slovensku. Když říkám ekonomická dovča, tak chceme k moři, rozpočet = 1000 EUR ale nechci nechat ženu vařit ani nechci kempovat, takže hotel, 2-3 hvězdy polopenze, destinace chorvatsko nebo itálie. V chorvatsku znám jedno místo, kde už jsme byli, přírodní pláže, klidné prostředí bez barů, restaurací a ruchu, v itálii za tyto peníze bych riskoval přelidněnou pláže a kdovíjaký hotel. Nechci v hotelové rastauraci platit 3 EUR za osobu za 1/2l pití na osobu každý den, a taky se cestou nechci zdržovat a někde po cestě v supermarketu kupovat pití. Nevidím nic špatného si sebou vzít basu birellů a nějaké minerálky pro dítě. Chorvatsko taky není moje srdcovka ale jak říkám je to nejdostupnější moře a svým způsobem i tam jsou pěkná místa. Letos rozpočet neumožnil vyjet dál, ale nesnesu aby mě někdo posuzoval a kázal mi, že jsem měl radši zůstat doma.
A co se týká zmiňování spotřeby, myslel jsem, že jsem ve fóru, kde si lidi vyměňují poznatky z provozu tohoto motoru. Mě osobně velmi zajímá jakou spotřebu mají ostatní přispěvovatelé a rád si přečtu jejich zkušenosti. Omlouvám se všem za off topic.