Navigace
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Navigace
A CO BYS MI DOPORUČIL SI KOUPIT ZA NAVIGACI - POMĚR CENA/VÝKON, SPOLEHLIVÁ, TMC-RDS PŘIJÍMAČ - BEZ EXTERNÍ ANTÉNY, NĚCO JAKO IQ ROUTES U TOMTOMA, SNADNÉ AKTUALIZACE SVÝCH MAP - ZŘEJMĚ NAVIGACI BĚŽÍCÍ NA WINDOWS
Ford Focus II Turnier 2.0 Tdci 100kW DPF Ghia 2006
- mickielli15
- Pokročilý
tyhle požadavky nejdou úplně všechny dohromady.
třeba RDS-TMC je u nás docela v plenkách. Někdy tam najdeš události, které už nejsou aktuální, někdy tam zase není třeba bouračka, kvůli které už je kolona. Co vím, dobře (nebo rozhodně lépe) funguje v Rakousku a Německu, i když nedávno mi pomohla i u nás.
No a s těmi požadavky - buď nebudeš mít Windows Mobile ( a myslím že RDS-TMC je tady externí, ale nevím to jistě):
http://www.lp-mobil.cz/lp-mobil/eshop/2 ... Traffic-42
.. nebo nebudeš mít IQ routes, ale budeš mít vestavěný RDS-TMC, slot na kartu SD pro další mapy a jádro windows, ale zase divnej soft - kterej za pomocí googlu můžeš vyměnit za iGO8:
http://www.skveleceny.cz/MIO/Navigace-M ... 61380.html
Nebo brutálně levná, taky se slotem SD, jádro windows, záruka 2 roky je všude, hlavně kvůli ceně - iGO8 tam dáš taky - třeba na tu SD:
http://www.xcomputer.cz/myguide-3100-gps-d158300.htm
.. je těžko radit, protože máš moc požadavků
. Je to jako chtít spolehlivý, silný motor s malinkou spotřebou. V nějakým parametru slev a bude to jednodušší...
třeba RDS-TMC je u nás docela v plenkách. Někdy tam najdeš události, které už nejsou aktuální, někdy tam zase není třeba bouračka, kvůli které už je kolona. Co vím, dobře (nebo rozhodně lépe) funguje v Rakousku a Německu, i když nedávno mi pomohla i u nás.
No a s těmi požadavky - buď nebudeš mít Windows Mobile ( a myslím že RDS-TMC je tady externí, ale nevím to jistě):
http://www.lp-mobil.cz/lp-mobil/eshop/2 ... Traffic-42
.. nebo nebudeš mít IQ routes, ale budeš mít vestavěný RDS-TMC, slot na kartu SD pro další mapy a jádro windows, ale zase divnej soft - kterej za pomocí googlu můžeš vyměnit za iGO8:
http://www.skveleceny.cz/MIO/Navigace-M ... 61380.html
Nebo brutálně levná, taky se slotem SD, jádro windows, záruka 2 roky je všude, hlavně kvůli ceně - iGO8 tam dáš taky - třeba na tu SD:
http://www.xcomputer.cz/myguide-3100-gps-d158300.htm
.. je těžko radit, protože máš moc požadavků

Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- petersbond
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jaký máte názor na tyto navigace? http://sk.aukro.cz/item1159994914_4_3_s ... _2010.html
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
- Spread
- Junior
Mám doma podobnú - 5" tak pol roka.
Mýslím, že za tie prachy je to v pohode vecička. Zatial som s tým nemal žiadny problém. Funguje jak má. Navyše si tam možeš dať akýkolvek software chceš.
Uvidíme aká bude životnosť, ale myslím, že pokial to používaš raz za čas, tak to úplne stačí
Mýslím, že za tie prachy je to v pohode vecička. Zatial som s tým nemal žiadny problém. Funguje jak má. Navyše si tam možeš dať akýkolvek software chceš.
Uvidíme aká bude životnosť, ale myslím, že pokial to používaš raz za čas, tak to úplne stačí

- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak,že ta Čínská navi funguje v pohodě a v Češtině?.Rozmýšlím,jestli si ji objednám na DealExtreme.com Ještě něco jak jsi to myslel,že se tam dá instalovat jakýkoli soft.To sežere jakékoliv mapy ?
Naviguje dobře?
dík
Naviguje dobře?
dík

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- forbes
- Pokročilý
tim myslel jakykoliv navi.soft IGO (8,amigo,primo) navigon ,destinator atd....Ada píše:Tak,že ta Čínská navi funguje v pohodě a v Češtině?.Rozmýšlím,jestli si ji objednám na DealExtreme.com Ještě něco jak jsi to myslel,že se tam dá instalovat jakýkoli soft.To sežere jakékoliv mapy ?
Naviguje dobře?
dík
mam taky cinu 5",ja mam v navigaci,IGO8,Navigon,IGO amigo,MioMAP,Destinator 7,Automapa EU,NDrive,Destinator 9,IGO Primo.A pouzivam automapu EU protoze ma cisla popisny a navigon protoze ma razeni do pruhu,jednoduchej na ovladani to se o primu rict neda,zadavani souradnic gps ,alternativni trasy a v tom 3D to je parada
- forbes
- Pokročilý
- ZaQik
- Admin
Ford uz na to rezesila reklamy svym zakaznikum: http://www.fordoriginalnidily.cz/novink ... m-zrcatku/Quickie píše:z dôvodu obmedzenia umiestnovania navigacií na predne sklo (SR) môže byť zaujímavé takéto spatne zrkadlo
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- ybuba
- Pokročilý
Tak jsem od tohoto týdne konečně majitelem navigace NAVON N660 s programem iGO PRIMO, 5" display ... více info na NAVON N660
.
Zatím se sní seznamuji a nastavuji parametry, ale jak to půjde, co nejdříve ji vyzkouším v provozu. Po neskutečně dlouhém hledání, pročítání recenzí, porovnávání cen a "úspěsném přesvědčení manželky
" jsem si vybral právě tento model.
Doufám, že jsem v porovnání cena/výkon vybral dobře ...

Zatím se sní seznamuji a nastavuji parametry, ale jak to půjde, co nejdříve ji vyzkouším v provozu. Po neskutečně dlouhém hledání, pročítání recenzí, porovnávání cen a "úspěsném přesvědčení manželky

Doufám, že jsem v porovnání cena/výkon vybral dobře ...

Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mám přenosnou navi mioC520...Po originálním navigačním softu mi tam známý napral iGo 8.Je teď něco nového co by se tam dalo dát?
- cage
- Pokročilý
Já jedu taky na "zlaté dobré" igo 8
a v poslední době už měním jen staré mapy za novější,novinky jako Primo mě už nějak nevzalo 

Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier
- Cowley
- Zkušený
Primo ma moc hezky udelany razeni pruhu...ale v radiu mi taky zustava iGo8, nejak si s nim rozumim vic 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A to primo se dá tedy taky hodit na kartu a ozkoušet?
- forbes
- Pokročilý
vsechno se da odzkouset ne jen primo,nav.softu je hafo.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A nejsou někde na netu přímo obrazy těch karet?Zkoušel jsem poskládat to primo dohromady,ale je to bída....