Multimedia a navigace focus II
- Cowley
- Zkušený
Re: Multimedia a navigace focus II
Pouzivam klasickej Android terminal + Hacker's keyboard, je treba mit instalovanej Busybox, pohyb jako v linuxovym terminalu, spustil jsem pod rootem. Chce to samozrejme zkontrolovat cesty, jinak pokud jsi pouzil ten script, nic neni ztraceny, protoze ten odzalohuje puvodni soubor. Ja ale radsi dycky tyhle veci poustim nasucho, bez realneho zapisu, abych videl co to udela. Kazdopadne neni spatny mit trochu zkusenost s linuxem 

- Cowley
- Zkušený
-
- Nováček
Canbusau585 píše:Konečne to foto zapojenia v autorádiu.
http://www.aliexpress.com/store/product ... 41120.html
-
- Nováček
Je to pro jejich radio, dole je napsáno toto:
Note:if your DVD is not manufacturing from us,please don't buy ours canbus,i not sure whether it can work in others facotry product.
Volně přeloženo: Pokud vaše dvd není naší výroby nekupujte tento CANBUS, jsme si jisti že vám s dvd jiného výrobce nebude fungovat.
Asi tak.
Jinak to jejich radio by mělo být tohle:
http://www.aliexpress.com/store/product ... 13678.html
Note:if your DVD is not manufacturing from us,please don't buy ours canbus,i not sure whether it can work in others facotry product.
Volně přeloženo: Pokud vaše dvd není naší výroby nekupujte tento CANBUS, jsme si jisti že vám s dvd jiného výrobce nebude fungovat.
Asi tak.
Jinak to jejich radio by mělo být tohle:
http://www.aliexpress.com/store/product ... 13678.html
-
- Nováček
Re:
Osobně si myslím, že tento je stejný, ač píšou, že je na VW, ale na něm je napsáno ford. A výrobce Joyousau585 píše:Uz som to videl, len by som chcel vediet ci je to univerzalny diel. Alebo je canbus presne sparovany ku konkretnemu radiu a znacke.
http://www.aliexpress.com/store/product ... 50674.html
- devotom
- Nováček
po resete som stratil len nastavenia radia a pod., Android je stale v PckuCowley píše:Reset?

-
- Nováček
Existuje tady nějaký technicky zdatný angličan a polopatě by dokaz toto vysvětlit?
Díky

-
- Nováček
Rád bych zase trošku oživil toto téma a zeptal bych se jak jsou majitelé čínských navigací spokojení(dá se nějakým způsobem vyřešit horší příjem rádia, případně je kvalita zvuku o poznání horší než u originál rádia/navigace)? Po přečtení diskuze bych si tu čínskou navigaci taky rád vyzkoušel, ale zajímaly by mě aktuální zkušenosti. Taky nevím, jak si na tom stojí porovnání systémů Win CE proti androidu? Tech Win je stále mnohem víc a i cenově to vychází přijatelněji. Ještě by mě zajímalo, jestli v tom ISO konektoru je také zapojení interierových repráků v autě? Zarazilo mě, že podle fotek, z navigace vedou samostatné kabely na repro, ale to by ta montáž potom byla asi mnohonásobně složitější, kdybych musel shánět nějaké kabelové redukce pro zapojení stávající reprosoustavy...
Díky
Díky
-
- Nováček
Čau, tak to je dost otázek najednou ale budiž. Osobně mám eonon d5162 a k němu parkovací kameru z dx.com pro mondeo. Mám mondeo mk4, jen pro úplnost. Radio má opravdu slabší signál, koupil sem nějaký zesilovač CZ výroby, prej je hodně slušnej a stejně oproti origo radiu ford je to tak o cca 40% horší. Jinak vše ostatní funguje jak má, je v tom winCE 6.0, mám tam nahozené iGO Primo a komplet evropu, naviguje to bezproblémově, BT handsfree jede v klidu, ovládání na volantu taky v cajku, parkovací kamera maká, celkově sem spokojenej, jen to FM mě mrzí, ale dá se s tím žít. Volný kabely na repro tam žádný nebyly, asi jen pro sw, ale ten nemám tak nevím, zapojil sem iso konektor a hrálo to, redukce na anténu je v balení. Display mezi budíkama taky spolupracuje. Celý to vyšlo cca na 10 000kč. Myslím tím radio, fm zesilovač, nějaký kabely na cinch, parkovací kameru a 2x micro sd kartu 4gb, clo, dph a poštovné do toho počítám taky. Bylo to tady fedexem za cca tejden, což je na čínu parádní doba.
- Blackhawk
- Test driver
Ja som vcera objednal toto: http://www.aliexpress.com/item/Capaciti ... 28903.html
Dost podivna cena a este k tomu od predajcu bez hodnotenia, ale nechajme sa prekvapit ci mi nieco pride a ak ano, tak co to bude. Pokial by to bolo naozaj inzerovane radio tak som vyskereny ako pagáč. Podla YT videi to radio slape dost rychlo a vsetko by malo fungovat.
Dost podivna cena a este k tomu od predajcu bez hodnotenia, ale nechajme sa prekvapit ci mi nieco pride a ak ano, tak co to bude. Pokial by to bolo naozaj inzerovane radio tak som vyskereny ako pagáč. Podla YT videi to radio slape dost rychlo a vsetko by malo fungovat.
-
- Nováček
tak pak dej vedet jak to dopadlo
Ford Focus ST Black Panther ,2006, camp performance 187 kw,
Ford Mondeo combi Titanium S, mk4, 2.2. tdci 147kw.Black Panther r.v. 2012
Ford Mondeo combi Titanium S, mk4, 2.2. tdci 147kw.Black Panther r.v. 2012