U tej vykonnejsej sa predpoklada vacsi najazd (toto by malo vysiet v autobazare nad kazdym 2.0td...) a ze vyrobca garantuje emisie do 160t km (to by tam mohli tiez vyvesit

Ano, cítím, že auto ztratí část výkonu a to mám auto chipnutý, takže výkonu mám víc, reakce na plyn je ospalá, a zvedne se aktuální spotřeba (což je horší postřehnout, protože každej úsek je jinej, ale poznat to je). Každopádně ve chvíli kdy to na mě auto zkusí to skutečně poznám. Pokud sou podmínky vhodný vypnu zapalování a znova nastartuju za jízdy, čímž ju přeruším a je klid.pepé píše:Ptám se jestli to někdo zjistí když řídí auto a nemá žádné diagnostiky ani další měřáky.vita_k píše:jak jsem uz psal: teplota dpf (nebo katu) se zvysi na 450 stupnu. Kombinace elm327 diagnostiky a programu Torque je primavsem doporucuju.
To ti přibývá furt olej, když to regeneruje.
U mně je olej OK, spotřeba taky Ok, ale někdy se spouští větrák.
Tak na toto pozor, presne tento problem mal kolega na Fiate Stilo kolega. Raz to auto slo ako besne, inokedy bolo lenive ako HaTaPka. Bol s tym v servise a diagnoza tragicka - turbo v polcase rozpadu. IC mal suchy, turbo nevydavalo ziadne podozrive zvuky. Takisto ziadny dym, proste nic. Mechos mu to vymenil za nove a odvtedy vsetko OK.pepé píše:zpozoroval úbytek výkonu auto táhlo, až když byly táčky nad 2,2. dojel jsem ten kousek ubytoval se a pak když jsem jel na sjezdovku, tak vše OK.
Tento zaujimavy jav som videl u viacerych aut, ale nikdy nebol vysvetleny uplne. Raz sa jednalo o deravy chladic, raz o netesnu sponu, raz to prestalo samo a v ostatnych pripadoch to majitelia uz neriesili.Bastr píše:T...vždy když mám chladící kapalinuna na spodní rysce a doleju to tak aby to bylo mezi max a min ryskou tak to vždy klesne kousek nad min a tam se to drží a neklesne to.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host