Já asi úplně nejsem schopnej říct, jestli je vše OK. 
Najel jsem cca 70Km od dálnice po kostky a vše mi přišlo v naprostém pořádku. 
Jak podvozek, tak chod motoru, interiér atd.

koupe FF3 poFL
- 
				Jožko2018
 - Nováček

Re: koupe FF3 poFL
No tak auto sa kupuje s mechanikom ktorému veríš, alebo potom ísť priamo do Fordu a zaplatiť si tam prehliadku. Ak má s tým predávajúci problém, tak ruky preč od auta.

- 
				xSam
 - Nováček

Auto dneska ve Fordu je, tak čekám na výsledek prohlídky. 
Uvidíme.
Nicméně tady místní servisák na Fordy mě od toho odrazuje. Na druhou stránku, koukal jsem, že v nejhorším případě se dá sehnat motor za cca 50 tis.
Dokonce jsem právě našel motor co je z předváděcího auta a má najeto 6000 km.
Třeba s tím jezdil jen německý doktor jen po dálnicích na konference a vozil s sebou bratra Faráře dávat požehnání:-D

Uvidíme.
Nicméně tady místní servisák na Fordy mě od toho odrazuje. Na druhou stránku, koukal jsem, že v nejhorším případě se dá sehnat motor za cca 50 tis.
Dokonce jsem právě našel motor co je z předváděcího auta a má najeto 6000 km.
Třeba s tím jezdil jen německý doktor jen po dálnicích na konference a vozil s sebou bratra Faráře dávat požehnání:-D
- 
				Jožko2018
 - Nováček

Takto Ti poviem, ja mám vo FF 3.5 motor 1.5 Ecoboost. Otcovi som kúpil 1.0 92kW.  Vraj zlé motory... uvidíme, ale treba si dať do rovnice nákupnú cenu, servis, ako dlho to chceš mať. Za mňa je výsledkom kúpa. Samozrejme tam však môže byť kopa premenných, ktoré vieš len Ty. Ak to nebolo búrané, nie je to hrdzavé, motor je to najmenej, pri najhoršom vymeniš a jazdíš ďalej. Dvojliter je však najspoľahlivejší motor vo focuse, a preto je ako náhradný diel lacný, nikto ho nepotrebuje.