co vas v posledni dobe vytocilo
- pkadecka
- Test driver
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Ještě jedno pokračování: taky mě štve, to JEJÍ syslování drogistickýho zboží. Nemyslím tím trávu, peří a éčko, ale šampóny, prací prášky a další lahvičky, který ani nedokážu pojmenovat. Jednou jsem se nasral a udělal jsem doma menší inventuru a napočítal jsem, nekecám, 14 naprosto stejných sprchových gelů! Který ONA koupila jenom proto, že na ně byla sleva, prostě nějakej výprodej. To už nepotřebuje další komentář, podobně to je samozřejmě se vším, co se dá koupit v drogerii. (Tenkrát jsem jí nařídíl, ať to rozdá příbuzným, to byla akce "sprchový gel na Vánoce pro každýho a někomu rovnou dva".) Pak si člověk chce někam uklidit zbytek oleje nebo vodu do vostřikovačů a v tý skříni už není ani centimetr místa kvůli blbostem, který tam stejně jenom bez užitku čekaj, až přijde nějaká světová apokalypsa a lidi se nebudou mít čím mejt.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
- Mufin01
- Test driver
Tak až se nebudu mít čím vosprchovat, tak si udělám výlet do Kolína nad Labem 

- Sobull
- Zkušený
pkadecka:
Ty už bys to mohl vydat knižně, já se tu řežu smíchy.
To mi přimomnělo, protože jsme ten byt rekonstruovali od podlahy, jak k tomu přítelkyně přistupovala: Zatímco já teprve sekám šlice na elektriku, madam nakupuje polštářky a košíky
To pak málem ranilo pro změnu mě, když se pohovka vybírala podle polštářků, který jsme měli už půl roku předem

To mi přimomnělo, protože jsme ten byt rekonstruovali od podlahy, jak k tomu přítelkyně přistupovala: Zatímco já teprve sekám šlice na elektriku, madam nakupuje polštářky a košíky

To pak málem ranilo pro změnu mě, když se pohovka vybírala podle polštářků, který jsme měli už půl roku předem

Naposledy upravil(a) Sobull dne 27.07.2012 13:07, celkem upraveno 1 x.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- pkadecka
- Test driver
Klidně, tady je asi 50 obchodů, kde se dá koupit mejdlo a šampón, a kdyby to bylo ve dvě v noci, je tady i Tesco, kde maj snad dokonce nonstop
Nebo se můžeš vykoupat rovnou v Labi, tam bude tolik chemikálií, že tě to i odmastí 
Sobull: Nejsem Kadlečka, ale Kadečka, jinak jsem Pavel, mám to i v podpisu.

Sobull: Nejsem Kadlečka, ale Kadečka, jinak jsem Pavel, mám to i v podpisu.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- Sobull
- Zkušený
- tym
- Test driver
Hele já jsem pro založení samostatného tématu pkadecky, s názvem moje drahá polovička a jiné povídky. 

- Blackhawk
- Test driver

to by sa potom mohlo vydat v kniznej podobe
- Yeshterr
- Test driver
Každá ženská má něco. V tomhle směru se tý mojí musím zastat, je docela šikovná, dokáže si do auta dolít olej, přes telefon zvládla odpojit akumulátor když se nám seknul autoalarm a na velké nákupy si zajede jednou týdně autem sama. Já to pak jen odnesu domů a občas se stavím pro pečivo. Druhá část věci je ale ta, když jedeme na dovolenou. To pak vejdu do pokoje, kde se hromadí zavazadla a já - ač jsem ve sportu naprosto lama, briskně odhadnu že dle počtu a velikosti zavazadel s námi jede hokejový klub...
Ale uznejte, pánové, nebylo by to bez nich fádní...Pavel by měl jeden sprcháč, který kdyby mu docházel, tak by se cestou z rachoty stavil pro další...Honza by našel ráno čistý fusekle tam, kam si je večer připravil...no a já bych to asi nepřežil, neboť bych jel na víkend se spacákem a pulitrem jako kdysi

Ale uznejte, pánové, nebylo by to bez nich fádní...Pavel by měl jeden sprcháč, který kdyby mu docházel, tak by se cestou z rachoty stavil pro další...Honza by našel ráno čistý fusekle tam, kam si je večer připravil...no a já bych to asi nepřežil, neboť bych jel na víkend se spacákem a pulitrem jako kdysi

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
Hezky napsáno
Mrkni do srazů, chystá se další jedovka

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- Yeshterr
- Test driver
Já už tam koukal draku, ale tahle mi na 99% nevyjde
Tak tam ani moc nelezu, ať nevidím, jak se všichni těšíte
Budeme dělat doma nějakou rekonstrukci, takže víkendy až do podzimu budou zabitý...ale díky za pozvání

Budeme dělat doma nějakou rekonstrukci, takže víkendy až do podzimu budou zabitý...ale díky za pozvání

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
- pkadecka
- Test driver
Pro velký úspěch ještě něco přidám: ONA dokáže několikrát po sobě změnit názor naopak, tj. je to BÍLÝ, chlap souhlasí, je to bílý, pak ONA přijde, že je to vlastně ČERNÝ, chlap, protože se nechce hádat, opět souhlasí, že je to teda černý, načež ONA přijde, že ne, že je to BÍLÝ. Nevěříte? Věřte.
Jednou se mě rodiče zeptali, jestli bysme s nima nejeli na návštěvu za jednou příbuznou, kterou jsme nejdřív vyženili (vzala si syna bratrance mojí mamky), ale pak se ty dva rozvedli, tak se od našeho přímýho příbuznýho odstěhovala i s dětma. Dlouho jsem ji (ani děti) neviděl, byla to fajn holka, tak řikám no jasně. Pak to řikám tý svojí třetince (tenkrát jsme spolu chodili a bydleli, ale jmenovali jsme se ještě každej jinak), že bysme teda jako jeli na návštěvu (znala ji, párkrát jsme u nich byli) a ona to úplně zavrhla, že nikam nepojede atd. Tak řikám no dobře, co mám s tebou dělat a zrušil jsem to, ať naši jedou sami. No a co myslíte? Ta moje se po tejdnu zeptala "tak co, kdy že to jedem na tu návštěvu?"
Jednou se mě rodiče zeptali, jestli bysme s nima nejeli na návštěvu za jednou příbuznou, kterou jsme nejdřív vyženili (vzala si syna bratrance mojí mamky), ale pak se ty dva rozvedli, tak se od našeho přímýho příbuznýho odstěhovala i s dětma. Dlouho jsem ji (ani děti) neviděl, byla to fajn holka, tak řikám no jasně. Pak to řikám tý svojí třetince (tenkrát jsme spolu chodili a bydleli, ale jmenovali jsme se ještě každej jinak), že bysme teda jako jeli na návštěvu (znala ji, párkrát jsme u nich byli) a ona to úplně zavrhla, že nikam nepojede atd. Tak řikám no dobře, co mám s tebou dělat a zrušil jsem to, ať naši jedou sami. No a co myslíte? Ta moje se po tejdnu zeptala "tak co, kdy že to jedem na tu návštěvu?"
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- Sobull
- Zkušený
Taky mě rozčiluje nerozhodnost
:
Nákupy nesnáším, ale jíst se musí, takže občas jedu. U nás jsou dva kšefty hned naproti sobě, takže člověk jede po hlavní a pak prostě doleva nebo doprava.
Vyjíždíme od baráku, ptám se Penny nebo Tesco?
To je jedno.
Penny nebo tesco?
Mě je to fuk, jeď kam chceš.
Ty jdeš nakupovat, tak chceš do penny nebo tesca?.. Už se povážlivě blížím k brzdnému bodu.
je to všude stejný.
Vzteky to na poslední chvíli vezmu k penny.
No jo ale v tescu je lepší zelenina.
Ale jako mám jí rád, to jo

Nákupy nesnáším, ale jíst se musí, takže občas jedu. U nás jsou dva kšefty hned naproti sobě, takže člověk jede po hlavní a pak prostě doleva nebo doprava.
Vyjíždíme od baráku, ptám se Penny nebo Tesco?
To je jedno.
Penny nebo tesco?
Mě je to fuk, jeď kam chceš.
Ty jdeš nakupovat, tak chceš do penny nebo tesca?.. Už se povážlivě blížím k brzdnému bodu.
je to všude stejný.
Vzteky to na poslední chvíli vezmu k penny.
No jo ale v tescu je lepší zelenina.
Ale jako mám jí rád, to jo

FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:

FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

- HonzaK72
- Zkušený
"Co si dáš k večeři?"
"Nevim, je mi to jedno"
"Tak si řekni, je toho tu dost"
"Cokoliv"
"Tak sladký nebo spíš něco s masem? Udělám ti na cokoliv máš chuť"
"Lásko fakt to nechám na tobě"
"Ne, řekni si"
"Tak třeba chleba s lučinou a mlíko"
"To ne, dáme si salát, musíš jíst vitamíny, nebudu dělat dvě večeře, jednu pro sebe a druhou pro tebe"

"Nevim, je mi to jedno"
"Tak si řekni, je toho tu dost"
"Cokoliv"
"Tak sladký nebo spíš něco s masem? Udělám ti na cokoliv máš chuť"
"Lásko fakt to nechám na tobě"
"Ne, řekni si"
"Tak třeba chleba s lučinou a mlíko"
"To ne, dáme si salát, musíš jíst vitamíny, nebudu dělat dvě večeře, jednu pro sebe a druhou pro tebe"

- ZAHRY
- .

Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!! ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!! ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek