Mno hlavně ten názor .O tom jsem se nedávno přesvědčil že více lidí tu má tento problém .HmerX píše:ok, pak by ještě nebylo špatné umět respektovat i jiné názory a vkus ostatních
Můj člověk taky se mu líbí xc70 :palecnahoru: Ale teď se mi trochu zalíbilo SLK 200K R170... Úplnej opak toho co potřebuju ale znáte ten pocit když prostě to musíte mít ale je to úplně na nic, že?enjoy píše:O autech nesnim, beru to, co mam nebo muzu mit. Jel uz jsem v leccem, nejvic bylo S65 AMG 4matic a kdyz i na takovy zrychleni si clovek po chvili zvykne tak proc o necem snit? Vzdycky je to auto za chvili uz pomaly.
Pro me je ideal auta neco jako XC70 nebo Subaru Outback. Hot hatche nejsou pro me nic extra zajimavyho.
Vis jaky auto je jeste vic na nic? SLK 55 Black. To auto je prakticky neriditelny:-Dgrycatko11 píše:Můj člověk taky se mu líbí xc70 :palecnahoru: Ale teď se mi trochu zalíbilo SLK 200K R170... Úplnej opak toho co potřebuju ale znáte ten pocit když prostě to musíte mít ale je to úplně na nic, že?enjoy píše:O autech nesnim, beru to, co mam nebo muzu mit. Jel uz jsem v leccem, nejvic bylo S65 AMG 4matic a kdyz i na takovy zrychleni si clovek po chvili zvykne tak proc o necem snit? Vzdycky je to auto za chvili uz pomaly.
Pro me je ideal auta neco jako XC70 nebo Subaru Outback. Hot hatche nejsou pro me nic extra zajimavyho.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host