Já ho rozmlátil kladivem a tyčí

Zajímavé,já to měl po domluvě 5000kč.a taky jsem 5000kč zaplatil i s dokladem.16.80kw.Costas79 píše:OK, nechal jsem si filtr demontovat ve FapOff. Práci nejspíš udělali dobře, auto jede a žere míň. Co sem ale musím napsat, je veliké překvapení, které mi připravili už při příjezdu ! Na http://www.fapoff.cz píšou cenu demontáže 5000 Kč, po telefonu se domluvíte na 5000 Kč, ale na místě zjistíte, že to je cena bez dokladu. Že s dokladem zaplatíte 6000 Kč. Někomu to může přijít jako malichernost, ale podle mě to nemá se seriozním jednáním nic společnýho. Co si o tom myslíte ?
Je to asi necelé dva roky a pak jsem auto prodal.Costas79 píše:Pavel28: A jak je to dlouho ? Já jsem si to původně chtěl nechat udělat v Želešicích, tam mi řekli, že za šest...tak jsem kvůli litru jel 60 km na Vysočinu a zcela zbytečně.
Vykuchat ano,Semi píše:Najeto 145tis a včera se mi rozsvítila varovná kontrolka motoru, tak jsem s tím mazal do servisu, diagnostika ukázala DPF... mechanik říkal, že s tím nemám už jezdit, jinak se zničí turbo a doporučil mi DPF vykuchat, přehrát software a když si připlatím, tak mi jej i chipnou... tak jsem jim to tam hned nechal, a příští týden bude bez DPF... o chipu budu ještě uvažovat. Žádné cukání či podobné věci jsem nepocítil, tak doufám, že ani po vykuchání nenastanou...
Kolik už máš najeto s tím chipem a bez DPF? Já se stejně bojím, že mě to čeká i kdyby to teď bylo jen dolití těch aditiv... tu chybu si přesně nepamatuju, ale nic o eoyls tam nebylo, ale ještě to ověřím u toho mechanika...Giggo píše:Proč ne?
Já sem to s vykuchnutím rovnou chipnul a nemůžu si to vynachválit.
Semi: by mě zajmalo co se na diagnostice fakt ukázalo za chybu. Mě třeba při stejnejch km to taky zahlásilo probléma, ale byly to jen docházející eoyls.
Koukni sem, tam je C-Max, ale mohlo by to být podobné...pepé píše:Nádržku na eoyls jsem nikdy nenašel, je možné že jí nemám(teď už mito je vlastně jedno), ale zajímalo by měto.
Popište mi někdo přesné místo nádržky.
Dík
S chipem a bez DPF mám najeto něco kolem 7000km.Semi píše:Kolik už máš najeto s tím chipem a bez DPF? Já se stejně bojím, že mě to čeká i kdyby to teď bylo jen dolití těch aditiv... tu chybu si přesně nepamatuju, ale nic o eoyls tam nebylo, ale ještě to ověřím u toho mechanika...Giggo píše:Proč ne?
Já sem to s vykuchnutím rovnou chipnul a nemůžu si to vynachválit.
Semi: by mě zajmalo co se na diagnostice fakt ukázalo za chybu. Mě třeba při stejnejch km to taky zahlásilo probléma, ale byly to jen docházející eoyls.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host