OUT
- Aspide_Boy
- Junior

Re: OUT
nechápu, proč mu nemohl normálně odpovědět??
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xd5fFImvA5c[/youtube]
toho chlapa naprosto chápu, přece nebude platit za něco, čím si není jistej, že to tak je, když mu to ten policajt žádným způsobem nedoložil...
to je stejný jako s dechovou zkouškou, když člověk foukne tak mu pak taky ukazují kolik nadejchal... nebo bych to rozhodně požadoval
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xd5fFImvA5c[/youtube]
toho chlapa naprosto chápu, přece nebude platit za něco, čím si není jistej, že to tak je, když mu to ten policajt žádným způsobem nedoložil...
to je stejný jako s dechovou zkouškou, když člověk foukne tak mu pak taky ukazují kolik nadejchal... nebo bych to rozhodně požadoval
Ford Focus 1.6 74kW, r.v. 2000

- stand
- Zkušený

-
KUTY
to je debil ten policajt...jak zaseknuta deska...by som sadol do auta a odisiel...ale asi ma jeho doklady v ruke ten kozmonaut
holt, niekde statny rozpocet treba doplnit...
kolegovia isli na SK, jeden ma SK znacky (ECV), druhy CZ (SPZ)...obaja slovaci..v P. Bystrici isli rovnakou rychlostou a zastavili len toho s CZ znackami ze prekrocil rychlost...pytal sa, nech mu ukazu zaznam ze isiel danou rychlostou...hej, chcete zaznam ? pridete na prestupkove jednanie a to bude este drahsie a bla bla bla...proste banda kokotov, inak to neviem pomenovat
nechapem na zaklade coho mu davaju pokutu, ked ten idiot v rozlisovacke na futbal nie je ochotny mu ukazat dokaz...fakt to len natacat kamerou...aby sa clovek mal cim potom ohanat ak pojde do tuheho...alebo si pozhanat falosny vodicak aj OP a na mat ho na taketo situacie
holt, niekde statny rozpocet treba doplnit...
kolegovia isli na SK, jeden ma SK znacky (ECV), druhy CZ (SPZ)...obaja slovaci..v P. Bystrici isli rovnakou rychlostou a zastavili len toho s CZ znackami ze prekrocil rychlost...pytal sa, nech mu ukazu zaznam ze isiel danou rychlostou...hej, chcete zaznam ? pridete na prestupkove jednanie a to bude este drahsie a bla bla bla...proste banda kokotov, inak to neviem pomenovat
nechapem na zaklade coho mu davaju pokutu, ked ten idiot v rozlisovacke na futbal nie je ochotny mu ukazat dokaz...fakt to len natacat kamerou...aby sa clovek mal cim potom ohanat ak pojde do tuheho...alebo si pozhanat falosny vodicak aj OP a na mat ho na taketo situacie
- - V6 -
- Zkušený

No slušný, pokud vím tak policie je povinná na místě na vyžádání předložit doklady o kalibraci radaru , jenže to stojí peníze takže to asi mají v prdli a pak takto řeší pokuty, Asi nejsou zviklý na častý odpor proti pokutě..... Do prdele ho nakopat, doufám že dostal pěkně po kulách od šéfa...
Mondeo V6 r.v. 98 5dv.Ghia zelen metal, STkit, 17" alu + 215/45/17 předek, 225/45/17 zadek, podvozek -35mm
pracovně levnější jezdidlo,nezabte mě - fiat marea wejkend 2,4TD HLX

- - V6 -
- Zkušený

No to neserou, ale co bys dělal s takovým kreténem, buďto zaplaíš na místě a tím pádem je to hotový, nebo se pokusíš s tím něco udělat, a v jeho případě má nádhernej videozáznam a někdo to bude muset řešit.
Mondeo V6 r.v. 98 5dv.Ghia zelen metal, STkit, 17" alu + 215/45/17 předek, 225/45/17 zadek, podvozek -35mm

- Zdwora
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ten policajt si celkem zachoval tvar myslim, me kdyby takhle nekdo prudil este s kamerou tak mu jich asi par nandam
Ale vazne, na jednom konkurencnim foru jsem cet, ze mu fotku na miste ukazovat opravdu NEmusi, co je na tom pravdy samozrejme nevim, ale u nas v bananystanu je mozny vsechno
... Platnej doklad o kalibraci radaru je jasne ze ukazat musi 
Ale vazne, na jednom konkurencnim foru jsem cet, ze mu fotku na miste ukazovat opravdu NEmusi, co je na tom pravdy samozrejme nevim, ale u nas v bananystanu je mozny vsechno
- georgi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Pokial viem, kalibracny protokol musi byt dodany az pri spravnom konani.Zdwora píše:Platnej doklad o kalibraci radaru je jasne ze ukazat musi
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

-
KUTY
a na zaklade coho mu dava pokutu ak neukaze dokaz ? tvrdenie, ze ci neveri policii neobstoji...co si o sebe mysli ???Zdwora píše:...na jednom konkurencnim foru jsem cet, ze mu fotku na miste ukazovat opravdu NEmusi
toto fakt nechapem ako moze sudit niekoho bez dokazu...to je to iste ako ked niekto povie, ze nic nepil ale odmieta dychat...ak nepil tak a nema coho bat
- georgi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Predstav si, ze mas hliadku s radarom na nejakom mieste a hliadku, ktora stopuje previnilcov na druhom. Chodit kazdemu ukazovat zaznam, ktory moze byt 500 metrov skor je zbytocna strata casu a spomalenie procesu vyberu pokut, takze je to jednoduche. A) Si si vedomy priestupku, akceptujes ho a zplatis pokutu. B) Nie si si vedomy priestupku - postupuje sa na spravne konanie, kam bude dostatok casu doniest zaznam z druheho auta, doniest kalibracny protokol (nemyslim, ze ho nosia vsade so sebou a ze je v stacionarnych radaroch zastrceny pod strieskou), etc.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- - V6 -
- Zkušený

Pokud vím tak nám každý rok na šklení řidičů tluče školitel do hlavy že jsou povini ti doložit kalibrační protokol který nesmí být starší myslím jednoho roku. To s tím běháním s fotkou 500m asi něco je, ale min. pokud tě chytí radar bradavice na vozu, tak si to ti co tě zastaví můžou stáhnout z databáze kam se jim to ukládá. A pokud tě chytí trojnožka, nebo ruční radar, tak jsou to většinou měšťáci a kdo si něvšimne té mega cedule ÚSEK MĚŘENÍ RYCHLOSTI RADAREM tak holt dobře mu tak. A s tím tvrzením je to těžký, mě třeba před 10ti lety policajt nechal opakovat jízdy v autoškole s tvrzením že jsem jel na 60ce 70 a do dnes vím že to nebyla pravda... 500,- a nervy že sem to nedal. Do dnes vím že to taknebylo protože sem ten tachometr musel očima probodnout jak sem ho sledoval....

- miki21
- Test driver

Tohle napsal na Fordfans jeden člen,co dělá poliše,když se tam řešilo něco podobného.Cituji: Tak na místě ti policie musí na tvoje požádání ukázat pouze kalibraci od radaru - která je u všech, bez toho se neměří, hlídá se to. Na fotku máš právo až ve správnim řízení. U nás pokud ji chce někdo vidět a je slušnej, tak ho necháme ať si ktomu radaru klidně dojede a podívá se. 
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- - V6 -
- Zkušený

Jo tomu věřím, ale jsem proto aby když mě zastaví s tím že jsem jel rychle, tak bych rád tu fotku ten důkaz viděl.

- Infinter
- Zkušený

No jo, jenže ty seš jen občan, takže kromě placení daní nejsi v téhle republice důležitý..A to co bys rád, nebo co si myslíš že by bylo logické/správné nikoho nezajímá. A než se to změní to si ještě počkáme (snad se toho dožiju) 
- mickielli15
- Pokročilý

je to takový smutný, ale Infinter je blízko pravdě, taky se mi z toho chce někdy 
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition