Co z toho? Ten jim vydrzi setrvacnosti jeste tak 1-2 mesice po volbach.....a pak si delaji co chtejiSobull píše:Je potřeba si i přečíst program

Co z toho? Ten jim vydrzi setrvacnosti jeste tak 1-2 mesice po volbach.....a pak si delaji co chtejiSobull píše:Je potřeba si i přečíst program
Tak tam zavolej, jestli to mysli vazne... ja mel takto v datartu vyhlednuteho Panasonica za 15.000,- a druhy den stal 19.000 - tak jsem tam napsal a ejhle - meli to udajne spatne a cenu vratili zpet...Plechac píše:Měl jsem vyhlidnutou telku Sharpa, lonsky kvalitni model za 17 200,- jeste vcera. Dneska uz za akcni cenu 18 500 ,-![]()
tym píše:Vytáčí mě tihle šmejdi![]()
http://zpravy.idnes.cz/milos-holecek-ho ... -zpravy_mt
Tak dlouho budu otravovat idnes, aby o mně psali a tak dlouho budu sypat zastupitelstvu, až mi tu černotu schválí. To bych blil.![]()
My jsme fakt stát zkorumpovanejch hajzlů a vychcanů.
Když si vzpomenu, jak jsem musel dokládat xxxx kravin, než jsem mohl kopnout do země a takovýhle zmetek si postaví hnusnou vilu za 10 míčů načerno a projde mu to.
Jo to jsem udělal a cena prý platí :-/ Jsou to pěkné kuy ten mall. No tak nic, stejně mi znamej říkal, že si tam koupil pár věcí a některé věci byly již údajně použíté, tak jim to vrátil. Takže obchod asi nic moc...uku píše:Tak tam zavolej, jestli to mysli vazne... ja mel takto v datartu vyhlednuteho Panasonica za 15.000,- a druhy den stal 19.000 - tak jsem tam napsal a ejhle - meli to udajne spatne a cenu vratili zpet...Plechac píše:Měl jsem vyhlidnutou telku Sharpa, lonsky kvalitni model za 17 200,- jeste vcera. Dneska uz za akcni cenu 18 500 ,-![]()
....vlhcenyma ubrouskama z akcnilho letaku?ZAHRY píše:nejakej mladik ho pak lestil u kauflandu ve Vyskove
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host