Marcelus píše:ahoj já bych přijel ale upřesněte to i s časy a s programem k určitému datu, přijedu i s mrňousem a s paní, jóó a je to na přespání nebo jenom jednodení akce? jó a to sele nevím nevím
Nevím k jakému datu to chceš blíže upřesnit? Datum je v pozvánce tj.27.9. v 11:00hod.
Když mám být podrobný tak se sejdem, počkáme chvilku na "opozdilce", zajdem koupit vstupenky, počkáme až na nás příjde řada (hromadné exkurze maji přednost před jednotlivci a dřívější exkurze před námi). Předpokládám, že bychom zhruba ve 13:30 hod. mohli vyrazit na ranč pokud se dostanem do jeskyně ve 12:00. Spanilka nepotrvá déle jak 1/2 hodiny. Co se týče selátka, tak v ceně je dřevo i obsluha tj. už by se chystalo předem, aby bylo skoro hotové k našemu příjezdu. Ale míň jak 20 lidí ho nesní a dobrá cena pro každého by byla až od 30ti lidí. Akce je jednodenní, ale může to být jen náplň víkendového výletu. Ubytovat se dá na ranči v kvalitních pokojích a sraz spojit třeba s výletem na Karlštejn, Točník, Ameriku....no je toho hodně. To už musíte popřemýšlet sami jak naložit se svým časem. V pozvánce je tolik informací, jen stačí si to přečíst a kliknout na odkazy.
To Damon: Ohrazky změnily majitele, byl jsem to omrknout a teoreticky by se nic měnit nemělo, ale chtěl jsem zas něco nového. Musím si něco nechat jako záložní plán.