



to jsem si taky rikal...alexino píše:Btw ještě dodatek, pozor na recepty který dodávaj s pekárnama.... v drtivý většině podle nich nejde chleba v našich podmínkách udělat. Často se jedná o čisté překlady receptů ze zahraničí, jenže tam se používá jiný typ mouky - jiná savost atd...
to je divný, že ti nevzešel ze sušenýho droždí...kolik ho dáváš?tomason píše:to měl ,ale pekárna má předehřívání a chleba nevzešel ani na podruhézkusim to ještě jednou teď dělam jistotu z Lidlu
s modrým ptákem dělám jak sladký tak slaný a rozdíl v tom není a vzejde všecko. S tíhle modrým ptákem se mi fakt nestalo, že by těsto nevzešlo...tomason píše:ZAS MĚ TO NEVYKUNULOASI TO FAKT BUDE TO DROŽDÍ MÁM TAKY TO MODROPTÁCKÉ ALE Z VOJNY VIM ,ŽE SOU DVA DRUHY PRO SLANÉ A SLADKÉ A JÁ MYSLIM ,ŽE MAM TO ČERVENÝ SAKRA
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host