Jinak s tou přilbou nevim, ale zítra tam jede kámoš s Fiestou ST, tak se ho zeptám, jak moc jí vyžadovali
Focus ST Mk2 (2005 a myslim i 2008), vypocteno magazinem Car, 2006 :karel_st170 píše:Hele a zkoušel jsi kolik ti jede ST na různé rychlostní stupně???myslím tím na jedníčku max.,dvojku max.,.....atd.Docela by mě to zajímalo jak to má nové st
No nejsem si jistěj že bych mu to nandal. Je to člověk co už 8 let jezdí na okruhy a to pravidelně mnohokrát do roka. Bavili jsme se spolu a vím že je to opravdu machr. To Clio má závodní podvozek jen 2 přední sedačky a uvnitř vozu je instalovanej rám. Všechno co vůz zatěžuje je jinak vyndané. Říkal že to má okolo 900 kg a výkon zvýšený na 190 koní, což oproti mejm skoro 1400 kg a 225 koním je docela náskok, i když pravda v reálu jsme na tom se zrychlením byli stejně ale měl závodní brzdy takže mohl jít na ně mnohem později....ale všeho všudy pokub bych já měl jeho auto a on moje tak by mě stejně dostal pač to byl opravdu machr řidič a na mostě přesně znal nájezdové rychlosti do zatáček i místa kde brzdit - popravdě mám se od něj hooooodně co učit.karel_st170 píše:Pěkný!!!!Tak jsem zvědav jak nám to ukážeJinak ten s tím cliem jede celkem dobře
A je vidět že caesar je rozumnej a nezávodil s ním......protože asi by mu to nandal kdyby chtěl....co myslíte??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host