Luca30:
Je to reálné. Proč ne. Doba je taková, že když chce někdo prodat hned, tak musí jít s cenou dolů. Aut je mraky a lidi si vybírají.
I když zrovna Focus je stále hodně dobře prodejný auto, na druhou stranu jich je spousta, takže je z čeho vybírat. Tady na tomto je nějaká ta kosmetika a to může lidem vadit. Spousta lidí dá na vzhled. Kamarád dělá v jednom velkém bazaru, tak mám info z první ruky.
Sám jsem měl podobné finance jako ty a hledal jsem auto taky dost dlouho, ale nakonec se zadařilo. Několik měsíců jsem denně sledoval internet a měl jsem přehled snad o všech Focusech z mnou požadovaného roku, motorizace a výbavy

Drahé a normální ceny tam byly auta stále stejné na prodej, jen krásné kousky se většinou prodaly brzo (několikrát,
než jsem si udělal volno a sehnal mechanika a odvoz, tak mi auto uteklo). No a ty "normální" ceny se občas slevňovaly a pak mizely rychle z nabídky, ostatní tam jsou snad do dneška

Jinak prošel jsem víc aut, odhalil pár podvodů s kilometrama, viděl šroty, ale nakonec jsem koupil za zajímavou cenu. Počítal jsem však s tím, že budu něco investovat aby to bylo technicky OK a budu vědět, co v autě mám.
Chce to prohlídnout s mechanikem, proklepnout původ atd. a hlavně se neunáhlit, nemusíš koupit první. Aut je dost.
Jo a s tím kočárkem si nedělej starosti. Určitě se vejde.