Proto objednavam pokud mozno vice zbozi, pak to tak neboli.romosch píše:...
To poštovný je hnus

pelen píše:Nekecej, dnes dopoledne mi volali na potvrzeni objednavky a tvrdili, ze je maji skladem a posilaji mi je postou profi balikem (+90,-Kc).Skubi píše:a já druhou, protože prý už na skladě nejsouromosch píše:Sakra já dostanu jednu sadu na vánoce![]()
![]()
![]()
Foto a nějaký kontakt na prodejce by nebyl???:o)hide píše:Vodcházej jenom ty debilní H7.
H4 jsou držáky. Ale konstruktéra H7 bych nechal veřejně lynčovat. Jinak v parkovačkách mám diodový parkovačky, jsou modrobílý a nemají chybu.V jedné žárovce je asi pět diod. Stály dohromady asi kilo.
Já si myslím, že tak jednoznačné to není. Záleží na mnoha faktorech, a to zejména na výrobci automobilu, elektroinstalaci a v neposlední řadě také na schopnosti světla odvést přebytečné teplo. Třeba většina japonských aut nemá s žárovkami H7 problém. Mluvím z vlastní uzkušenosti. Meli jsme 2x Mitsubishi Galant. Prvního rv1997 3 roky a druhého rv 2000 5 let a u obou H7 vydržely po celou dobu provozu, s vyjimkou jedné výměny u druhého. Vedle toho si všímej aut kolem sebe s jedním rozsvíceným světlem... v 80 % procentech koncern VW a pak pár dalších povětšinou také od západních kolegů... Vím, že je nutné vzít v úvahu četnost aut od VW, ale i tak jich jezdí na jedno světlo dost v porovnání s konkurencí z dálného východu.chmelko píše:H7 jednoznačne vydržia menej ako H4,ale vedecký dovod neviem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů